СЕПТЕМВРИйско бебче мило в мамино коремче се е скрило!

• 11 268
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Туп-туп, чувате ли ме как идвам отдалече..хахахах-  кат мечок! Joy Едва си дигам ръката за козируване!;) Един приятел на моя човек го питал какво правя, как съм, нашият отговорил" Търкаля се из къщи.."Simple Smile))))
моарейн, ще кажеш на твоя любим, че нарушава предимството ти, ааа ма ха..мъжете да чакат! Heart Eyes
 Дани, родом от Враца е бъдещият ми съпруг, баща- врачанин.. почина наскоро, майка- украинка( тя работи в Гърция)..виж каква комбинация само:))))), но ще живеем на квартира там.  Ох, не съм си идвала по нашия край от Коледа, не ме сещай..ще мислим за Великден.. Heart Eyes
Велислава, ти ме разби- 5 пъти нощем?Лелеее, умната с течностите преди лягане, аз максимум 2 пъти. Не намалява и туй то.

# 76
  • Свиленград
Здравейте момичета. Цяла тема съм изтървала и тази вече е на път. След моята "почивка" на Пампорово се върнах отслабнала, защото беше страшно тичане след малкия,който се побърка да играе с другите деца и съответно изобщо не ме слушаше. Иначе съм добре. Хапвам по 3-4 пъти на ден. Спя следобед задължително. Коремът ми започва да личи.
Гледам,че сте писали за дрехите. Аз след дълго обикаляне в София и Пловдив накрая си купих един червен панталон,който за сега ми е добре. По-еластичен е и на корема ми става. Оказа се,че съм наедряла само на цици /които още ме болят/ и на корем.
За пикането...вече не ставам през нощта ,което се супер.Спя си като къпана. Simple Smile
 newsm44 newsm44ЗА боядисването съм чувала,че по време на бременност може наистина на някои жени да не им хване боята. Хубаво е все пак да се пробва при добър специалист в добър салон и от там да ти направят един хубав цвят. newsm10
Айде и лека вечер на нощната смяна.   love001

# 77
  • София
Вили, добре завърнала се Hug

# 78
Хей,булки #SillyРазвихрили сте се,гледам StopАз до сега се тъпках,ама така се натъпках,че ми идеше да повърна...пуста лакомия #Crazy Embarassed
danip,и аз онзи ден си цопнах тъмна боя на главицата/а тръгнах да я правя светло кестенява/,но изобщо не ме хвана предпоследният път.Белите коси си личаха.Сега с тази е о.к LaughingЩе видим до кога обаче.Аз не ходя на фризъор да ме мажат,много мразя и от години се справям сама.Та сегашната боя е някаква италианска/уж за професионална употреба,но й забравих името сега/
Веч,а и другите майчета-нали знаете,че избелването на зъбите е с временен ефект?И ако искате постоянно светъл тон,трябва периодично да ползвате геловете.Аз лично не съм фенка на постоянното третиране с химикали...И Муци-веднага отивай на зъболекар!Нелекуван зъб е по-опасен от страха да седнеш на стола doctor

# 79
  • Бургас
Уанде, ма той за вадене, ма булче! И щото само с упойка, та ще се опитам да го понеса до септември..
 baby_neutral

# 80
Муцооооо,това дали е за вадене ще го прецени зъболекаря ти StopИ не отлагай за септември!Те знаят какви упойки да слагат,не се притеснявай.Просто трябва да кажеш,че си бременна.Знаеш ли колко пациентки сме имали в напреднала бременност.Пилят сума ти зъби и няма никаъв проблем WinkАма,слушай,бе,моме! Joy/че още малко ще си мома/ hahaha

# 81
  • Бургас
Стига, бе, верно ли мога да си го извадя с някаква упойка си там? Ъ! На мене що ми казаха, че никакви упойки не може, я виж тиии?! Ока, мац, ще видя какво мога да направя по въпроса! Аз ходих на зъболекар преди 3 месеца и тя ми каза- някой ден ще дойдеш да ти извадя и тоя зъб, щото ми вади друг..та така..та някой ден не знам кога ще е. Ама дай за хубави неща да си говорим, кажи за моретоо:))

# 82
Муци, кога точно е твоята сватба. Моята е на 28, ама май още не се вълнувам много. От моя страна ще са само родителите ми, за което съм много тъжна. Трябваше една сватба в България да си направя, че каквото и да чувам за тукашните е само лошо  newsm78

# 83
  • Бургас
Мила Тони, все още не сме уточнили, защото първо ни предстои местене, подреждане,   плащане на наем, пускане на нет(хихи), започване на работа на любимия, установяване на личен лекар там, плащане на осигуровки, пълна промяна дет се вика, а после ще видим пък как стоят нещата с паричките, че да знаем и ние колко народ да поканим, може би най- рано май месец, юни даже..
 Много искам да разкажеш за вашата, не се вълнуваш много? Hug Дано си добре и  вече хапваш спокойно, без да имаш усложнения. Само бъди спокойна! Наистина душевният мир е най- добрия приятел на бременната жена! Така смятам аз! Не да бъдем дебили..хихи, а да знаем какво трябва да правим, да се пазим, пък другото- Божа работа!

# 84
Уф,Муцке,не ми се говори за морето..Simple SmileТака го обичам и така ми липсва плажа.А като си помисля какви кашалоти ще сме баш сред лято...срам ме хваща CrazyКак да се изтипосам с шкембето и големия гъз/дано не стане толкова голям,де Joy/сред девойките по монокини newsm78
А като ви чета как ще се жените-чак ми се приисква да се омъжа пак Kissing HeartКато се жених преди 16г/леле-ужас! Joy/нямаше никакви,ама никакви дрехи:)Гиздихме се с "връзки" с мъжо и сега като гледам какви сме смешни hahaha А сега-едни красиви рокленца-ама принцески newsm56

# 85
Муци, ще получиш пълен отчет от сватбата.
Мястото, където ще сключваме брак е много хубаво, насред планината, над 1000 м надморска височина. Ресторанта е пак там в околността, на един баир, пускам ти линк да го видиш: http://www.restaurantsonnenhof.ch/
Ето и изглед от там: http://www.restaurantsonnenhof.ch/restaurant/standort.html
Не се вълнувам чак толкова много, защото няма да са там хората, на които държа, пък и в България си е весело, тука е някак всичко отбий номер.
Още не съм решила каква прическа да си направя, мисля обаче да бъде нещо семпло и естествено... иначе роклята ми е тип принцеска, добре, че си я взех от БГ. Ще сложа снимки някъде, като мине всичко.
Тенкс, че се грижиш за мен. Аз един ден хапвам нормално, друг пак не мога да задържа нищо в себе си, но мисля че се разминава вече. Обаче съм станала 45,6 кг и освен на цици и леко на корем на друго не раста. Ти как си? Хапваш ли редовно?
Пожелавам ти успех в предстоящите промени, смяна на местоживеене, лекар, работа, аз щях да се стресирам много...и побързайте за сватбата, няма какво толкова да му организирате  Heart Eyes

# 86
  • Бургас
 JoyУанде, оооо, даваш ми идея от утре да почна да юркам Шейла за снимки от сватбата..хихи
 А за  плажа, аз само да мога да дойда, хич не ми е- фъргам са на песако по гръб и нека вАли, я нали съм си на сухо:))))))и чекам да дофтасаш и ти отнейде.да направиш плонж:))оф, все ми се щеше да съм си кльощава буля на сватбата, та дали да не отложа за след раждането newsm78..октомврийска булка примерно newsm78, ще видим..има време..сега гледам Славчо и ще се гмурвам в чаршафите да се правя на умряла до сутринта Heart Eyes
Спокойна нощ и утре пааааааак!

# 87
Uanda ти нали си чувала за подновяване на обетите или не знам там как се превежда на български...винаги можете да направите нещо щуро и да се ожените пак  newsm10
Най-добре като се роди бебчо, за да го вземете за шафер/ка
Между другото, кога точно става известен пола на бебето? Много ми се иска да знам Wink

# 88
Моарейн, Novi4ka, tonita.bg и Муци - честито за сватбите!
На мен също ми предложиха брак сега и преди 1-2 години, но аз още нещо се дърпам.
Мисля да се женя след раждането май.
Какви сватби ще правите - традиционни? С много или малко хора?
Уф, как няма да изпаднеш в еуфория, това си е сватба все пак!
Човек един път се жени ....... (и всеки път така казва  Laughing)
Бръмбъзъче аз също се облякох от втора употреба. Няма как - имаме два такива магазина, но дори и да нямахме не бих си купила нови дрехи - то трябва да си сменя по4ти целия гардероб!
Ама с дрехите голям проблем, наистина. Преди ходех с едни тесни дрехи .....
Сега направо не знам как да се обличам? newsm78
Преди да тръгна на работа почва едно чудене ..... все едно са ми сменили тялото.
А пък за море не ми се мисли, как ще ходя на плаж  #Crazy? Аз отсега съм слонче малко ...... Mr. Green пък юли, август ще се търкалям по пясъка.

# 89
Тонитка,абе аз се и венчах тогава  bishopЧе и мъжа не мога да сменя,поради този факт Joy
А пола на бебето може в 14с. да ти го видят,ако те гледат на 3Д.На мен още в 12 ми изказаха съмнения WinkСега в петък ще видим със сигурност.
Муци- Joyама като си представя гледката- hahaha
Хайде-лека нощ от мен,че на младежа му се доспа/а компа е в неговата стая/
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт