СЕПТЕМВРИйско бебче мило в мамино коремче се е скрило!

• 11 296
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Да, значи Heart Eyes
Каза, че ние си решаваме, ама е силно НЕпрепоръчително при тези резултати Hug Heart Eyes
Благодаря ти за загрижеността, мила.  bouquet
Моля, няма защо! Hug На един хал сме! Аз утре трябва да звъня за моите резултати на М. Иванова, стискай палци!!!

# 106
Браво,Ирина,много хубаво newsm10 СънШайнче и на тебе ти желая утре хубави новини..

# 107
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕййййййййййййййй...........ние до септември ще направим стотина теми май  Hug ooooh!  bouquet

Бе булките много станахме бе!!!  bouquet  Я си кажете датите да се подредим - аз съм за 3-ти май. В събота отиваме при шивачката да вземе мерки на милото, щото за мойта рокля е мнооого рано - до тогава кой знай колков шкембак ще съм. И така - а иначе тъй, както си викахме лятото "мнооого време има до сватбата бей", така вече си напъна да прайм всичко - сега се почва едно търчане по фирми за украса, ди-джеи, нам ти кво......ама - така ше е . Всъщност най- големият проблем е кой ще ни снима, щото мойто мъж е фотограф по принцип и снима сватби, а наш`та - няма кой.....
Айде....ше пиша пак

Йоу! Аз съм за 19 април. Има-няма след месец. Ние всичко си организираме сами, от самото начало се отхвърлиха изобщо идеи за агенции, не ми се дават пари по тях... пък и като знам какви разходи ни чакат (жилище, бебе) и ми става лошо... Както и да е, уредихме вече ресторантчето, диджей собственика на ресторанта ще ни намери (естествено, ще бъде нает след строгите ни разпоредби за музиката, която да пуска  Mr. Green ), още не сме намерили кой ще ни снима. Приятеля ми другата седмица ще си вземе костюм, а аз рокля под наем... и това е горе-долу, роднини и най-близки приятели, скромно. Аз и не обичам големите шумотевици, а още повече да съм в центъра на събитията  Laughing  Така че, купон, ядене, пиене и квото стане.
Вие с агенция ли ще организирате?

# 108
Момичета, да ви питам спортувате ли? Аз спрях като рязбрах че съм бременна, но много ми се спортува. Чудясе дали може поне велото вкъщи да си карам. Преди карах по 40 мин през ден, сега се чудя дали ще е проблем по 15 мин  да карам?

# 109

Вие с агенция ли ще организирате?

Не! Кой ти дава пари за агенции? Бебе чакаме, правим ремонт....въобще не ни е до подобни разходи.
И ние си имаме уреден ресторант, както и платен вече час в ритуалната. И понеже наши познати и те решиха да се женят на същата дата - вечерта ще съберем двете групи приятели и ще става страшно.
Нашата сватба няма да е много малка, защото, когато решихме да се женим, основната идея беше да си подарим емоцията от събитието. Подписът като такъв, според нас няма никаква тежест в днешно време. И затова гледаме всичко да е както трябва, пък да видим каква ще излезе. Общо взето цялата организация е хубаво нещо, стига да не си тръгнала с кофти нагласа.
Вече нямам търпение да си видя и роклята и костюма на любимия, и всичко, нооо.....ще търпя!

Споделяйте, булкиииии

# 110
Беба в моята книга пише че може аз лично не го правя още чакам да мине и 12 седмица и после мисля да си го карам по малко ако не всеки ден поне през ден

# 111
  • Бургас
Усмивки от мен! Навън е любимото ми време!  Днес се прощавам с котката ми. Подарявам я. Едно ми е особено.
За сватбата- харесах си рокля още миналата година на Пиротска, пурпурно червена с тип испански ръкав, широк и с черен ширит. И до тук:).
Всичко тепърва предстои. Пред незивестното сме, но това не ме стряска, напротив, обичам неизвестността!
Знам отсега кой да поканя от близките си. Не знаем къде да бъде като място. То ще си дойде. Чета ви и ви се радвам. Heart Eyes

# 112
Момичета, да ви питам спортувате ли? Аз спрях като рязбрах че съм бременна, но много ми се спортува. Чудясе дали може поне велото вкъщи да си карам. Преди карах по 40 мин през ден, сега се чудя дали ще е проблем по 15 мин  да карам?
Раzбира се, че може да спортуваш. Дори е препоръчително zа бебето. Някои спортове като карате или скачане с парашут не са препоръчителни, но всичко останало става. Според моята трен'орка до 20 та седмица мога да правя всичко, което до сега съм правила. След 20та е по сложно, zащото тогава ставите са се раzхлабили и някои видове раzтягания трябва да се пропускат.

Както каzва лекаря ми "Ти си бременна, не болна"

# 113
Усмивки от мен! Навън е любимото ми време!  Днес се прощавам с котката ми. Подарявам я. Едно ми е особено.
Съчувствам ти за котката. Аз моя котарачо го дадох на майка ми и ми беше много мъчно.
Мен всички ме карат да се женя, но аз не искам сега. Искам да съм без корем и да отида 2 седмици на меден месец   car003  luvbed, въобще всичко да е някак по-приказно .......   newsm76  married
Иначе сега ще бъде бърза сватба, едва ли не протоколна.
Пък и нашите родове малко не се понасят и без алкохол май няма да мога да ги понеса ........  bigdance2
Това е лично мое желание за моята си сватба! Не означава, че не се радвам за вашите!  bouquet
Нека да са най-хубавите сватби и да се чувствате спокойни и щастливи!

# 114
Здравейте шемети! Като ви чета сватбените приготовления и се сещам за мойта сватба, която беше отдавна, отдавна - преди 3 години почти Simple Smile леле колко отдавна ми се вижда това.  Но си заслужава приготовленията - емоцията е супер.
Аз преди седмица мислех, че съм приключила със зъболекарските изтезания. Но, уви, явно съм грешала. Вчера така ме засвитка, че се побърках. Днес сутринта отидох и какво - паднала пломба, стигнало до нерв и ще се умъртвява Shocked Веселба  Laughing
Иринче, радвам се че най-накрая си се успокоила и си получила добри новини.  Joy
Муцка на кой я даде таз котка бе? Я кажи да дам четирите котки на свекърите и аз newsm44

# 115
здравейте, толкова много сте изписали...едвам успявам да ви изчета Simple Smile

аз да си разкажа моята одисея...ако искате вярвайте, в цял бургас няма нито една гинеколожка, която работи със ЗК и да има пари по "майчино здраве". Аз сама си платих няколко изследвания, защото бяха по спешност и смятам за лудост да чакам още месец, за да мога да се възползвам от това, че съм здравно осигурена. Свързах се с НЗОК тук и те имаха наглостта да ми кажат:"ами вие защо чакате до последния момент, а не ходите в началото на 3-месечието, когато лекарите имат пари  #Crazy /аз в4ера разбрах, че парите се внасят за 3 месеца и посредата на 3тия ве4е са изразходени/... просто нямам какво повече да добавя  Confused

Муциту, благодаря за подкрепата и мн съжалявам за котката ти - моите родители имат едно малко /около 7-8 кила де/ космато чудовище вкъщи и те са решили да го дават на приятели уж за малко, но знам,  че излязло от вкъщи моето шоши няма да се върне и ми е мн мъчно...аз пак ще се опитам да ги разубедя...още повече, 4е не живея там. Честито за сватбата Simple Smile   bouquet

Като гледам и други моята треска ги тресе...сватбарската  Laughing  Честито на всички! моята е на 13.04. Всичко си уреждаме сами с изключение на украсата. А то едно уреждане имаме само ресторант и час в гражданското. Всичко останало се издирва. Аз май тр да взема да се попритесня ли  newsm78  Whistling И рокля нямам. Днес пак ще ходя да се срещам с някаква жена, за да чуя и тя какво ще ми каже по въпроса, но като цяло разбрах, че украсата струва колкото DJ, фотограф и камера взети заедно  Crazy

Колкото до дрехите - тук ве4е е спешно! Нямам дънки панталон, пола, чието обличане да ми отнема по-малко от 10-15 мин. То голяма тръшкане, подскачане и търкаляне по леглото докато закопчея и последното копче Flushed

лек ден на всички   bouquet

# 116
  • Бургас
Люска, на една дружка от Нови Хан, тя има къща с двор там. Та днес с кола пък едни други приятели ще я карат. Разсмя ме с това за свекърите, искат ли куче?Simple Smile Булонка:)..
Сега ще ходя да чистя малко в кухнята. После пак ще дойда.
yani_cat, опитай се да не бъдеш лош пророк за сватбата си, а обратното, да знаеш, че с  бъдещия ти съпруг ще сте много весели и щастливи, ще имате приятели, които да ви донесат допълнителни емоции! Особени неща се случват, е на.. плановете и мечтите се променят, но това не означава непременно, че не е за добро. Всяко зло, за добро. Ще дръннеш алкохол на кръщенето на детето:)! На сватбата няма да имаш нужда от алкохол, ще видиш! Благодаря ти, че споделяш болката ми за котката.  Heart Eyes

# 117
Уф, ей сега изядох два наполеона и ме е срам много  Embarassed
По принцип гледам да не ям много сладко ... Трябва да се спра вече!

# 118
Не знам, сега се тревожа за много неща, остава и сватба да прибавя.
Държавен изпит, бебе .......
Thanks за подкрепата иначе.
Отивам и аз в кухнята, че само на компютъра стоя и съм занемарила всичко.

# 119
yani_cat,  Муцката е права. И ние не планувахме (даже напротив) да съм бременна булка - точно щото с танците трябва да се внимава, с пиенето...ама.....няма да тръгна да се ядосвам, я! Мен ми беше тъпо като видя бременна булка, щото подсъзнателно все си мислех "ето.....напрайли са бебето, сега ше се женят и кой знае как ше живеят после". Ама ние , а и близките ни, нали си знаем, че сме го решили отдавна, не ни дреме.
Муцоо....чакай, че докат стигна до тебе....не жали котака, ма! Мисли как идва бебето и ще ти мине  Party Гуш от мен отдалеч!

Общи условия

Активация на акаунт