Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Кой е най-достоен да победи?

Опции:

 • Испания
 • Мнения: 31 682


Световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира миналата година в телевизионния ефир на България. Трикратно номинираното за наградата “Еми” британско предаване, на което лице в САЩ е най-популярният готвач в света - Гордън Рамзи, отново е част от програмата на NOVA. Телевизионното зрелище Hell’s Kitchen – формат на ITV Studios, се излъчва в 19 държави по целия свят с над 50 сезона и повече от 700 участници.

https://nova.bg/shows/people/1053/%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82 … 0%B8%D1%86%D0%B8/

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:


ТРЕТИ СЕЗОНСкрит текст:
ТРЕТИ СЕЗОН

Скрит текст:
ФБ

Официална страница

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 11:34 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 1
 • Другата България
 • Мнения: 22 111
От предната тема го пренасям.
Цитат
Аз не бих искала да натрапвам мнение, но мисля, че много се бърка по отношение на Недялка. Недялка може да е насмусена, съскаща..... Но Галя е определено подла и интригантка. Галя е изключително долен човек. Да не говорим, че чиниите на Недялка са на много високо ниво.
Недялка казва това, което мисли, с което си навлича кофтито отношение към себе си. Определено Реджеп я саботираше...затова и подкрепяше Галя последния път, защото смята, че така ще елиминира конкуренция в лицето на Недялка.
И да запитам защо Галето е в предаването.... За единия олимпийски принцип ли или и тя е за едни пари там?!?! А колко гнусно и селски само мяташе обвинения към Недялка, че била за парите там.... Долно създание.
Затова на мен Цецо ми е любимец - може да е флегматичен, може да е ленивец, ама не създава напрежение... Не обичам хора като Реджеп - с голямо самочувствие и газещи с безпардонно поведение. Не харесвам и мишки като Наско...
Не става въпрос за натрапване на мнение, а за разбиране и тълкуване на поведение.
Ето, аз например мисля, че Галя не е никва интригантка, нито е подла, нито е долна. На фона на Недялка Галя е като Божа Кравичка, няма по-долно човече от Недялка, няма как да си съскал и обиждал някого два дни, да си го саботирал напълно умишлено, накрая да тръгнеш да го прегръщащ като пръв приятел, и това да значи само и единствено, че "казваш каквото мислиш". Ммммне, далеч от такива хора. И лъжата....ненавиждам лъжци, за каквото и да е, по какъвто и да е повод. Посолила, пресолила, Ангелов пита кой го направи - онази мълчи като ....задни части. Отговаря саркастично, дори и Ангелов не разбра нескопосания опит за ирония. Отнася го Галя. Втори опит, отново същата реакция, Недялка вижда, че Галя го отнася, но продължава да мълчи. И едва след като "подлата и интригантка" Галя казва истината, Ангелов тръгва да разследва и се оказва, че наистина Недялка е посолила и пресолила, "и с двете ръце". Но да, тя не е излъгала, тя си го е казала, иронично, саркастично, ако мине номера, мине, но ако не мине /както и стана/, то отново тя ще е ни лук яла, ни мирисала, защото ще "е казала това, което мисли".
На много "високо"ниво са чиниите на Недялка, на толкова, че нито една не съм запомнила досега. Всъщност на кого му пука за чиниите в това шоу?

# 2
 • Мнения: 18 453
Само аз ли мисля, че в това предаване има нещо нагласено - конфликтите ми се струват режисирани, провалите също, мисля, че и от предаването ги саботират за да има екшън... Отделно, че аз не бих издържала на това отношение от шефа, но сигурно в договорите им е фиксирано какво трябва да правят. Аз лично бих го треснала с тигана по главата шефа.

# 3
 • София
 • Мнения: 50 226
Провалите най-вероятно са нагласени. Обаче за конфликтите не зная кой нормален човек сред тях ще тръгне да се прави на актьор и да вдига скандали. По-скоро им ги нагласяват конфликтите, правят им капани.

# 4
 • In The Middle Of Nowhere
 • Мнения: 1 217
Последното предаване не го догледах докрай, но да си кажа мнението. Реджеп грам не ми харесва като поведение. Още от самото начало има нещо неприятно за мен в него, странното е, че не мога да кажа точно какво(или пък не искам). А като говори зад кадър с тънкия си гласец... ъхх, че и нарежда. Опитва се да хитрее, правеше се там на помагащ на Галя, но мен не можа да ме излъже. И въпреки това го виждам на финал с Наско, даже мисля и че ще спечели. Нахален е доста и това се харесва на шефа, а има и някви кулинарни имения, не мога да кажа че не се справя добре. Само дето не мога да забравя първата му чиния, която още ми е пред очите, изглеждаше като залепната с лепило и шеф Ангелов я нарече натюрморт. Още не мога да си обясня какво беше това нещо.

По отношение на Недялка и Галя аз май съм единствената, която не се дразни чак толкова от тях. Първата си е особнячка вярно е, втората е момиче от народа и се радвам за нейните успехи в предаването, защото малко са шансовете в живота за хора като нея.

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 12:19 от angeles

# 5
 • Другата България
 • Мнения: 22 111
Само аз ли мисля, че в това предаване има нещо нагласено - конфликтите ми се струват режисирани, провалите също, мисля, че и от предаването ги саботират за да има екшън... Отделно, че аз не бих издържала на това отношение от шефа, но сигурно в договорите им е фиксирано какво трябва да правят. Аз лично бих го треснала с тигана по главата шефа.
Не знам коя поред е темата, но от първата пишем, поне аз де, че тук всичко /или почти/ е сценарий ала ББ и по Тупаревски.

# 6
 • Мнения: 14 288
Ето, аз например мисля, че Галя не е никва интригантка, нито е подла, нито е долна.
Аз също не го виждам това.
Като чета коментарите тук, се чудя различни риалити ли гледаме.

# 7
 • Мнения: 3 006
Нито Недялка, нито Галя заслужават да са на финал, но подозирам, че една от тях, вероятно Недялка, ще е финалист. Вероятно за сметка на Цецо. Странно е, че точно те двете останаха, при положение че Полина и Гергана бяха много по-добри.

# 8
 • Мнения: 14 288
Полина не я хванах, но и аз смятам че Гергана не трябваше да си тръгва.

# 9
 • Мнения: 9 451
Благодаря за темата!
Ех, как ми се иска да върнат отпадналите, да направят един дуел между тях, и да върнат един в битката за парите.
Ама, мечти.
Гласувах за Реджеп.

# 10
 • Мнения: 18 453
Ще спечели този, кого харесва шефът. Както виждате, правила няма. Оранжевата престилка на номинирания се явява едва ли не имунитет - винаги има номиниран, а после гонят друг.

# 11
 • Испания
 • Мнения: 31 682
Ще спечели този, кого харесва шефът.

Естествено и нормално.

# 12
 • Мнения: 3 006
Тази година явно няма да има състезание между настоящите участници и тези от миналия сезон. Искаше ми се да видя отново Никола в действие. Simple Smile

# 13
 • Испания
 • Мнения: 31 682
Тази година явно няма да има състезание между настоящите участници и тези от миналия сезон. Искаше ми се да видя отново Никола в действие. Simple Smile

Никола готви непрекъснато онлайн. Всяка негова поява е огромно удоволствие.

# 14
 • София-Младост
 • Мнения: 19 665
Реджеп си има тактика и си я следва...иначе така "лепо лаже", както казват сърбите...100 хиляди са си сто хиляди...
В началото не го харесвах, сега буди симпатия...определено индивидуалните чинии, поне на външен вид са много добри.
Така че имам колебания за финала м/у Р. и Ат., но пък може и Недялка да остане до тогава...може този път да гледаме трима на финал...Wink

Общи условия

Активация на акаунт