С пролетно настроение, НОЕМВРИйка чака ново бебче с нетърпение!!!

• 18 747
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Дари честит рожден ден  (на патерици)! Много здраве, щастие, любов и късмет те съпътстват през целия ти живот!Напълно подкрепям Калина в за това че Никол може да говори и то много добре.Направо ми се събра погледа  Crazy Браво на малката дама  Hug Срещата вчера беше наистина чудесна, много добре си изкарахме!Снимки от Петя!
Аз да ви се похваля, имаме нова придобивка - стол за кола.На всичко от горе подарък.Лелята на мъжа ми му казала да си изберем някакво столче, че искала да направи подарък на малкия.Аз в началото мислех че ще забрави или нещо подобно, но не.Ние вчера си го купихме, тя се обади че ще дойде на ни даде парите, искала да е от нея за именния ден на Велизар.Много драго ми стана   Flutter
Ето го и него

Карил подписах  Peace

За закуските и аз няма какво да добавя, всичко сте изброили  Grinning

Спокоен неделен ден момичета!

# 226
Здравейте!И тук да не остана по-назад-Антон и Марио-09.11.2006г

# 227
Добре дошла, elito-3bouquet Надявам се да ти хареса в ноемврийската сговорна дружина! Wink

# 228
Карилче и аз се подписах Peace
Разгледах снимките на Бургаските дечица,много са сладки,пу-пу!Да са ви живи и здрави!
Добре дошли на новата мама и нейните синчета Hug
Мария,честита ви нова придобивка,със здраве да си я ползвате Hug
При нас е голям хаос,започваме ремонт в къщи,ще сменяме дограмата и вътр.врати и направо ми се плаче.мале като си представя само какво ще стане вътре,днес цял ден махаме с мъжо первази,външ.щори и вътрешните,изобщо голяма дандания е у дома.Но се надявам живот и здраве за 2 месеца да си дойде всичко на мястото.
Спирам, че ме чака много работааа.
Лека вечер и успешна седмица на всички! Hug

# 229
Мерси за посрещането  love001Ще ми хареса със сигурност!

# 230
  • София
Елито, привет и от нас Simple Smile Тука пишеше още една близнашка мама, ама нещо поизчезна напоследък.  Hug

# 231
Привет! smile3525Имаш ли моми за женене,че имам трима юнака?

# 232
  • София
 Laughing намират ми се една-две  Wink а пък и твоите юнаци са много готини...

Симона, успех с ремонта - аз само като чуя тази дума и ми настръхва косата.... дано при вас да стане бързо и безболезнено  Praynig

Hug

# 233
Мерси,мерси   love001ама да не са ти в къщата.... moresmileстрашна реклама им направих

# 234
Привет девойки!
ПРИВЕТ НА ЕЛИТО-3!!! Моя син също е роден на датата на близнаците. Освен това аз също имаме и други общи "черти" Flutter Mr. Greenама публично няма да ги обявявам  Mr. Green В кой квартал е момчешката дружина?

МАРИЯ, честита придобивка! Ние имаме същият модел столче, само тапицерията е различна.

отивам да гледам снимки bowuu

# 235
Здравей!Дружинката живее в "китния"кв.Надежда 2,а вие.обяви "чертите"на лични,че взе да ме човърка................

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 21:53 от elito-3

# 236
  • София - Дианабад
ДАРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на патерици!!! БЪДИ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКАВА ЛЪЧЕЗАРНА, МНОООГО ОБИЧАНА, ОБИЧАЩА И УСПЯВАЩА ВЪВ ВСИЧКО!!!    bouquet

Елито-3, добре дошла и приятни мигове тук!  Hug

Благодаря за подкрепата! И на мен бързо ми минава времето   Simple Smile.

# 237
БЛАГОДАРЯ!  love001

# 238
elito-3, добре дошла! Много и хубави юнаци имаш - да те слушкат!

Мария 86, честито столче! Малкият ще се чувства много добре като се вози в колата.

С тази смяна на часа днес Ради заспа към 23 ч.  Shocked Дано са върнем към по-ранното лягане.

# 239
Честита ви пролет, момичета! Аз се вредих за малко да вляза в темата, че отдавна не съм се вясвала...
  Hug Hug Hug

ЧРД на Дари на патерица!

Добре дошла на елито-3, страхотни сладури са близнаците ти! Hug Peace
Мишо е за две седмици в Сливен при баба си и дядо си, и направо вече откачам. По-миналата седмица и аз бях с тях в отпуск и от сутрин до вечер си бях с него, та беше чудесно...Отдавна не ми се беше случвало... А детето снощи се разрева, като ми чу гласа по телефона, и само повтаря "мама" с въпросителна интонация. И аз ревнах!

Карил, обади се някъде - по тел., скайп или кюто, но ще си бъда вкъщи късно довечера.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт