С пролетно настроение, НОЕМВРИйка чака ново бебче с нетърпение!!!

• 18 747
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
  • София, Дианабад
Здравейте  Laughing
МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ, седмицата ми започва прекрасно!  Laughing  Hug

Маша, много е криво така и за двама ви. Разбирам как се чувстваш  Sad

За закуската - попара  - почти всеки ден, банички  - Белла, филийка с пастет, онзи ден за 1 път препечена филийка с яйце и сирене.
Карил и аз подписах.
Хайде, че пак ме затрупаха задачки..

# 241
... Само аз (Мая) ли карам на кърма!!! Тя продължава да яде максим. по 100 гр/ден "различна " от цици манджа ...
А да, и зъби още нямаме! Кои мамета още кърмят? Аз заместено нямам...

Айде и тебе в списъка...

1. benighted
2. Dr.Jend
3. iviche
4. Мина
5. Гадамер
6. jenny_b
7. Роси74
8. vesi1
9. Peti_n
10. Вени
11. Мишенце / Сбъдваща мечти/
12. mamaminion
13. Angeliha
14. София
15. bebonina

Който желае да се добави в списъка, просто копира последния публикуван, добавя името си в него и го поства.

Ние също караме основно на цици...  Grinning Само събота и неделя, когато Мама е в почивка Joy и аз се занимавам основно с Аличка, тогава няма избор и си хапва разни други неща. Обикновенно от това, което аз хапвам някъде по кръчмите.  Wink Като се приберем вечер в къщи я източва яко, а и вечер се буди да си хапва пак маймуната...  Mr. Green

# 242
Здравейте!Мерси за комплиментите!Пожелавам Ви прекрасна,слънчева и спокойна седмица!

# 243
Здравейте момичета!
Другата мама с близнаци която пишеше - това съм аз. Сигурно съм най - несериозна след като от толкова мами май само аз толкова рядко пиша. Е няма да се оправдавам, като ви кажа че освен двете съкровища, които ми ангажират цялото време не само от деня, но и от нощта, от средата на септември започнах и работа. Наех си детегледачка от програмата "В подкрепа на майчинството". И сега ви пиша от работата иначе сигурно пак нямаше да мога да напиша нещо. В къщи просто ми е невъзможно, а когато вечер децата заспят аз едва ли не ги изпреварвам и така....
Както и да е спирам с извиненията.
Иначе ми е приятна вашата компания и от време на време когато мога ви чета през деня.
Обещавам да се постарая вече малко по-редовно да се включвам.

Мария може малко инфо за столчето че много ми хареса.

Лек ден на всички

# 244
Здравейте и от мен!

Добре дошла на новата мама!  Hug

Честит рожден ден на Дари! /на патерички/   bouquet

Ние пътувахме тази събота и неделя, снощи като се прибрахме кое по-напред, багаж ли, детенце ли да оправяш, но малчо все пак е на първо място  Mr. Green Та след къпане, хранене, добре че тати се зае с приспиването, аз оправях багажериите, стано много късно докато легна и днес спя с едното око  Tired
И аз да се оплача - от гостуването при бабите Алекс се оказа с изгорена ръчичка /точно над китката/  Cry Нашта стана много баби, хилаво бебе, един го гледа, друг го гледа и накрая контузени. Мъжо бързо реагира, мазахме с грес и други мазила, та не се наду мехур. Милото слънчице повече плака от уплаха като го понесохме насам натам ... отколкото като си залепи ръчичката на печката. Много са опасни тези печки /чудата/ ама пусто като така се греят там ...

За закуската - основно мляко, вчера искаше мекици  Shocked, отваря със замах хладилника /там бяхме прибрали останалите от закуската/ и сочи с пръстче и си иска, душичка мила, видяло ни нас и то да не остане назад  Laughing

Тук в центъра заваля и дъжд, дано бебончо успее да се разходи с бавачката ...
Май е това, целувки на всички  Heart Eyes

# 245
   Ихооо ,ние се завърнахме ,но нямам време да ви чета сега.Да благодаря на мамите които ми пратиха мечета и да кажа,че вече сме ги съ  love001  love001  love001брали!
   Май има и нови мами welcome
  На бързо да ви кажа ,че направихме сефте на детската градина при свеки.Ивко си игра само с най-големия бандит на групата waitцелува момчетата и доказа,че да си софиянец е тарикацка работаи не се дава на никого.По късно ще пусна снимки.
    ЦЕЛУВКИ

# 246
  • София
Клюки ха добре дошла на софийска територия при тарикатите Laughing Нещо само не разбрах Ивко къде е ходил на градина? Да не би свеки да е детска учителка? И целува мацките а галантен от малък го раздава Hug Митко пък онзи ден като се видяха с Йоанка тя тръгва да го хване за ръката, а нашия се крие на майка си в краката Joy

Не помня дали съм поздравила новата мама, но ако не съм ДОБРЕ ДОШЛА при нас Hug мисля, че ще ти допаднем ама защо чак сега се включваш?

# 247
  • София
Клюки ха добре дошла на софийска територия при тарикатите Laughing Нещо само не разбрах Ивко къде е ходил на градина? Да не би свеки да е детска учителка? И целува мацките а галантен от малък го раздава Hug Митко пък онзи ден като се видяха с Йоанка тя тръгва да го хване за ръката, а нашия се крие на майка си в краката Joy

Не помня дали съм поздравила новата мама, но ако не съм ДОБРЕ ДОШЛА при нас Hug мисля, че ще ти допаднем ама защо чак сега се включваш?

# 248
Здравей!Вкл се сега,защото от съвсем скоро имам компютър....

# 249
добре дошла на elito-3 !   bouquet

как се справяш с три момчета, две от които са близнаци. разкажи малко повече за това как протича денят ви. интересно ми е, а и под секрет да ти кажа за мен майките на близнаци са майки-героини. майките на повече от две момчета - също. Peace

# 250
  • София
  Ихооо ,ние се завърнахме ,но нямам време да ви чета сега.Да благодаря на мамите които ми пратиха мечета и да кажа,че вече сме ги съ  love001  love001  love001брали!
   Май има и нови мами welcome
  На бързо да ви кажа ,че направихме сефте на детската градина при свеки.Ивко си игра само с най-големия бандит на групата waitцелува момчетата и доказа,че да си софиянец е тарикацка работаи не се дава на никого.По късно ще пусна снимки.
    ЦЕЛУВКИ

Клю.. пак ли момчетата цеува, или си объркала в правописа..момчета с момичета Simple Smile

ЧРД на Дари на патерици!
Елито, добре дошла... супер е да имаш близнаци, а!

И да се похваля, днес Йоанка каза най-сложната си дума "Ябъка"... ама така е, всеки ден хапва поне по една ябълка от градинските запаси на дядо си...

# 251
Привет  Hug
Добре дошла на Елито   bouquet
Дари, на патерица ти пожелавам много здраве, усмивки, сбъднати мечти, късмет, любов и една сестричка на малкия, когато решите  Heart Eyes
АКО НЯКОЯ ОТ ВАС ИСКА МЕЧЕТА от памперс ДА МИ ПИШЕ, ИМАМ 16-17 БРОЯ!!! МОЖЕ ДА МИ ПИШЕТЕ И В СКАЙПА.
Виктор се страхува от другите деца на площадката  newsm78 Само като му кресне някое дете и той се обръща и хуква към мен. Взимам да се притеснявам как ще свиква в детската, мама няма да е все около него...
Успешна седмица  Hug

# 252
iviche  много скучно и в крясъци ми минават дните.Не всеки ден мога да ги изведа и те полудяват вкъщи-особено големия.Пускам ги от кошарите за час-два,не мога да ги оставя сами баткото като си е вкъщи,защото ги бута и отвреме навреме им праска по някое шамарче.Редувам-единия в кошарата,другия на бънджито,в кошниците гледат детско и т.н.За близнаците е рай ако баткото го вземат за 2 дни,защото ги оставям да си лазят по цял ден. newsm30.

# 253
а баткото на колко е? ако тръгне на детско домче, няма ли да му е по-добре - хем ще изразходва енергия, хем няма да е постоянно с близнаците?
да ти кажа малко ми стана мъчно, като ти прочетох поста. представям си колко ви е трудно и на теб, и на тях.

# 254
Здравейте и тук!
Елито-3 добре дошла и от нас! Ама аз на това му викам веселба, каква скука. С най-добри чувства де.   bouquet И аз подкрепям Iviche , че сте героини. smile3501
Тали, предполагам,че Вики ще го преодолее притеснението си. Нека си играе с деца, но когато той поиска. Никол много обича да ходи при по-големи какички, а понякога и при батковци. Даже веднъж на една разходка в морската, се засили към едни момченца, които ритаха топка, и едното и обърна внимание и нашата веднага му вика "Гуш" и момчето я взе и тя даже го целуна. А баща и отстрани вика Мале, мале!
Ох ,отивам да гладя, че да използвам докато спи!

Общи условия

Активация на акаунт