Ноемврийчета 2005 - 12

• 19 217
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Хубаво воzило. Ама в червено ли?
Много ни zамря темата нещо. Аz мога да се иzфукам с невероятна коzметичка. И че днес детето в при баба си Laughing
И браво zа непушенето! Това е по-ефикасно и от най-хубавия крем Sunglasses

# 61
Сердика червена Simple Smile
Добрата козметичка е много важно нещо и трудно се намира. Аз също в момента съм доволна от моята.
Трябва да идвам аз по вашия район ама да видя кога. Има един медицински център (убий ме не помня как се казваше) срещу завод "Витоша" в които приемат добра АГ и добър мамолог (жена, която познавам от онклогията). Това поскоро го пиша да се подсетя, че все се отнасям, а е важно Simple Smile

# 62
Това zа коzметичката е вярно. Досега винаги съм иzлиzала с малко или много вид, наподобяващ пица. Таzи освен ултраzвуковото почистване направи и тук таме ръчно, и си каzах, ужас, сега пак схте съм на петна. Да ама не. Още при иzлиzането от салона кожата беше идеална. Даже нямаше нужда от пудра.
За медицинския център не се сещам, но ще го имам предвид, като дойде време zа прегледа таzи година.
Червено, а Sunglasses Готино.

# 63
Това zа коzметичката е вярно. Досега винаги съм иzлиzала с малко или много вид, наподобяващ пица.

Хахахахахаааааа, много яко определение

# 64
Здравейте и от мен,

Еххо, честито за всичките нови придобивки - на мен пък ми е кеф да чета и за такива неща, които не се отнасят само за деца. Така, че пишете...
За пушенето - едно голямо браво!!! Stuck Out Tongue newsm10 и продължавай в същия дух Party А за този крем против целулит имаш ли линк, ако може да постнеш Praynig Praynig Praynig
Козметичка не посещавам - страх ме е smile3506 Обаче, само да знаех, че няма да ме обезобрази, бих се изтреляла при такава със скоростта на светлината. Laughing
Колата е номер 1 - една всред любимите ми 3 марки - Ауди, БМ и Фолцваген(сори ако погрешно съм го написала Embarassed). Да си я карате с кеф и безаварийно! Party
Аз харесвам коли в червено - писна ми тук да гледам само сиви и бели коли. Какво им става на тези хора  33uu
Изчезвам, че трябва да правя бъркани яйца със сирене - мъжът ми е луд по тях, че и Поло. Той пък цял ден си пее някаква измислена песничка за шоколада. Crazy

# 65
Pollia срaм не срам моята е тъмно сив металик, ама в друг цвят не я харесах. Той ще си я кара, аз моята много си я харесвам, а и още си е съвсем нова, няма година Simple Smile а пък разликата с неговата е само в купето иначе всичко друго, двигателя, екстрите, дори салона са еднакви Simple Smile
Ето линкове към кремчетата корем и целулит

# 66
еххо, колата е просто фантастична  Peace и цветът много ми харесва. аз като повечето жени на цвят харесвам колите  Mr. Green
а ако споделите координатите на козметичките ви, ще съм особено благодарна. аз досега не мога да се намеря свястна такава. едно, че приличам на пица  Crazy, друго че после няма много ефект от почистването.
и като сме захванали красива мама, сега ще си купувам антицелулитния на биотерм- абдошок. много ми го нахвалиха, да видим. стапял до 3-4см  Thinking еххо, после да кажеш твоите имат ли ефект.
днес си купих страхотна рокля за поредицата от сватби през май. и то без никакво търсене. в първия магазин и хоп- любов от пръв поглед. а още по-хубавото е, че си намерих и връхна дреха за върху нея, в случай че вали. сега остава трудната задача с обувките и чантата. харесах в един магазин, ама нямаха същия цвят чанта. а цветът един такъв специфичен, трудно бих си намерали чанта.
сердика,
шисейдо откриха щанд в цум, не знам дали споделих. нали ти споменаваше за тях. аз вече също съм им фен.

# 67
юка, супеееееееееееееер!!!!!мерси много Heart Eyes

# 68
Еххо, колата е супер.
Ние пак сме болни. Кити от снощи е с температура. Сополи, кашлица и конюнктивит. Вече не знам какво да правя. Във вторник спряхме антибиотика за същото нещо. Ама като в яслата постоянно има болни деца, даже и такива с температура.

# 69
Eххо, честито червено бижу! Много е красива и ще са ви комплект тъкмо  Wink   bouquet

buba_katinka, много жалко, че сте в такава серия. Аз все повече се замислям какъв е смисълът от тези градини, като децата са болни през ден и са си вкъщи  Thinking пожелавам ви бързо оздравяване и да ви е последното боледуване за сезона  Hug

Юка, браво и на теб за бързият избор. Направо ти завиждам- аз никога до сега не съм могла да си харесам от раз нищо- винаги е ходене по мъките и цяло чудо да намеря точно каквото искам.

По темата за антицелулитните- аз съм ходещ тестер на подобни. За този на Лиерак имам негативно мнение, не че съм очаквала чудеса, но той ми беше просто като хидратиращ крем. Дано при теб, Еххо, да е по- ефикасен. Сега съм с втора опаковка на Диор Бикини и вече и него ще сменям, защото така ми изсушава кожата, че направо се бели  Crossing Arms За момента най- доволна съм от на Ланком този изстудяващия в бялата опаковка. Това е споделено по темата с целулита. Но ефект може да се очаква само от системата масажи+фитнес+глад+антицелулитен крем. Иначе са си празни надежди  Grinning

Отивам да работя, че след обяд ме чака адски неприятното занятие да ходя на зъбар  Tired

# 70
buba_katinka много неприятно, че пак сте болни. Дано по-бързо се оправите.
Милейди е факт е, че негатива на детските градини са болестите, обаче позитива е контакта с деца, играта, дисциплината. Аз лично съм фен да детските градини въпреки всеизвестните негативи.
Аницелулитния - то аз нямам почти целулит де, ама определено ми стяга кожата. Миналата година също съм го ползвала и съм много доволна. След 1 месечно ползване кожата ми определено изглежда много добре. Пак казвам аз спортувам 3 пъти седмично и много внимателно подбирам какво ям. За масажи време нещо не намирам, но определено от тях има най-добър ефект.
Тити къде си?

# 71
Понеже снощи спретнах нещо адски лесно и ефектно не мога да не го споделя - мини омлетчета
И 2-та в къщи бяхме много впечатлени от крайния резултат и като вид и като вкус. Да не говорим, че перфектно пасна на режима ни на хранене Simple Smile

# 72
Ооо Поло така ми изтри току що написания пост  Close
Та бях писала за омлетчетата, че изглеждат доста апетитно, а и щом са диетични, ще ги пробвам. Laughing
Детските градини - и аз съм им фен и чакам момента когато и Поло ще тръгне на такава.
Целулита - ами имам си Embarassed Embarassed Embarassed, резултат от завидния ми мързел. Embarassed
Бубе, дано се отървете скоро от тези болести Crossing Arms
Юка, честита ти рокля. Сигурно е много красива. Flutter
Аз най-после успях да си поръчам моите размери на тази и тази ризи. Party

# 73
тук съм, еххо, чета ви с удоволствие, но нямам какво да кажа Simple Smile
освен това, че ми трябва такава тавичка за миниомлетчета. Къде да търся такива?
сега не мога да се включа нито по темата за целулита, нито за стягането на корема, нито елегантни рокли/въпреки че месец май и на мен ще ми е със светски ангажименти, надявам се, но за целта рокля трябва да купя в края на април най-рано, че не се знае как ще изглеждам Simple Smile/ мажа се само със зехтин и други природни масла Simple Smile

а на вас, сигурна съм, не ви се слуша за лайсни и монтажни схеми.

за детските градини и болестите - хем ме е страх, че ще стане като с Кити, хем от друга страна Деян ще тръгне по-късно, пропусна яслата и ще е изградил някакъв имунитет, хем съм абсолютно за контактите с други деца и т.н. Въпреки че с извинение, някои деца които виждам в най-близката градина, отсега имат ужасно тъпо изражение на лицата си и не съм сигурна, че контактитее с тях ще са от полза Simple Smile

# 74

за детските градини и болестите - хем ме е страх, че ще стане като с Кити, хем от друга страна Деян ще тръгне по-късно, пропусна яслата и ще е изградил някакъв имунитет, хем съм абсолютно за контактите с други деца и т.н. Въпреки че с извинение, някои деца които виждам в най-близката градина, отсега имат ужасно тъпо изражение на лицата си и не съм сигурна, че контактитее с тях ще са от полза Simple Smile

Laughing Мдааа....с извинение или без, но си е така. За Яна първоначалните ми планова бяха да тръгне от 3 годишна горе долу, но сега си промених мнението и ще го отложа за по- нататък. Тя контактите си ги има и в клубовете и парка, където ходи всеки ден с гледачката, но в същото време изцяло са уважени нейните лични навици през останалата част от времето. разни хора, разни идеали...
Аз не съм против детските градини, не знам защо така го изтълкувахте. Те имат своя принос в това доста майки да могат да се върнат на работа и да допринасят за семейното благо, но просто казах, че малко или много тази добра идея е опорочена от воденето на болни деца там, които заразяват другите и така доста майки пак си седят вкъщи, за да си гледат през ден болните деца. Както и да е....

Pollia, браво! Много са сладки ризките  Heart Eyes А целулитче и аз си имам, макар да тренирам 3 пъти седмично (тичам по един час + силови натоварвания, правя масажи и мажа кремове). Не е само да мързел  Wink

Тити, подобна тавичка взех от Пикадили, но е с доста дребни формички, т.е. компромис. И аз от доста време търся формичка за мъфини, но... Tired

Общи условия

Активация на акаунт