Еххо, ама не я довършвахте къщичката миналото лято? Как ти се занимава с пребоядисване толкова скоро...?

Просто трябва да се климатизира и поради факта, че така и така ще се дупчи и замазва ще се използва момента и да се пробоядиса. 2 врати трябва да се махнат също. Към края на април ще му дойде редът и на това. Вече не ми прави впечатление да ти кажа. 

(ама хич не ги обичам тези прегледи)
Пък, ако стане, сигурно ще кажа, за какво иде реч. 

Публикувал ми е поста. 
Просто не си му извадила на Поло да видиш какво става, забавляват се много! Разбира се трябва да се внимава и да сме наоколо, че дори и детска ножицата си реже. Стискам палци! 

).

. Всеки ден къщата е цялата в изрезки, а Кари обича да ги реже на съвсеееем дребнички. Но поне се занимава с нещо.
и ние до 7,30 трябва да сме се събудили, щото Ваньо вече иска да яде, да гледа за пчеличката, да кара кола.... Обаче, тази сутрин спах до 8! В 7,30 обякох Ваньо и се мушнах обратно в леглото, уж за малко.... събуждам се в 8. Около мен навсякъде трохи ... Ваньо си взел от масата една бутербанчика, барабар с чинията, довлякъл се в спалнята, изял си я прилежно... и ме събуди, че искал сок! Ако случайно бях забравила и сок на масата, можеше и до 9 да поспя
с такова оправно дете...