Ноемврийчета 2005 - 12

• 19 257
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • Карлово
Диди, въпросът е от блога на Бу, има доста подобни.

# 226
Брррррррррррр, много страшно ми прозвуча въпроса "от къде се взема бебешкото олио?"

Хахаха, ти чак сега ли го забеляза Simple Smile

# 227
дидди, покажи пичесчицата Simple Smile

Доминика, супер звучат нещата при тебе. Не всеки може с такава лекота да сменя работните места Simple Smile а от полша нали ще пишеш и пак ще пращаш снимки?

майчето замлъкна нейде....а аз чакам специален разказ за Перу в съответния подфорум, и много снимки.

уффф...а ние сме на вълна изрязване с ножица....

# 228
  • Карлово
М, аз като един математик да се изкажа по въпроса за многообразието на българския език. От слънчоглед и за бебета звучи по единакъв начин...
Тити, и Мартина така. Даже успяла да среже панталона на баба си. Ами така й се пада като не вярва в способностите й Mr. Green

# 229
  • София
Сердика, имам един въпрос - не само към теб, но имам спомен, че ти писа, че си правила.
Моля те, напиши рецептата за праскови със синьо сирене. Пуснах търсачка, но не намерих рецептата в Готварския. Ще съм благодарна  Hug

# 230
Леле, Елспет, уби ме Crazy Ако не се лъжа, съм ги споменавала преди точно две години, шапо как помниш. Много просто. Вzимаш хубави половинки от буркан и zаливаш с раzтопено синьо сирене. Вкусно е, та дрънка, и точно толкова лесно и бърzо.
Ние днес видяхме Ния на площадката. Една миниатюрна Еххо е тя. Еххо, да успокоиш майка си, че носът на Малик тече от вятъра, а и не сме се доближавали до нея Wink

# 231
  • София
Сердика, направи ми впечатление и запомних да те питам. Значи става с праскови от буркан, те са по-сладки и по-водни от другите. Идеята ми е в капака на йената, с дупката нагоре, рендосвам синьо сирене и запичам за кратко на инфраред реотана.
А с какво питие вървят?

# 232
Да, добре zвучи. Аz направо раzтапям сиренето на котлона в една тенджерка и така си ги zаливам прасковите, но и в йената ще стане чудесно. Тъй като ги сервирам като предястие, "моето" питие към това е някакво леко и много сухо шампанско или пенливо вино. Но и бяло вино ще върви.

# 233
Сердика не е била майка ми, а жената която чисти. Майка ми днес сутринта беше в провинцията и жената, която чисти гледаше Ния Simple Smile Сигурно се е притеснила, че нали все пак е чуждо дете и носи отговорност и затова Simple Smile
Да ти кажа миниатюрна Еххо, не само външност ами и по характер е Ния. Тежко ми и горко. Аз съм била такова добро дете едно време. Що трябваше да ми взема проклетия характер като възрастна.....
Ето и малко пресни снимки
Тази ми е любима

# 234
Оф, Еххо, иzвинявай, не zнам zащо решх, че е майка ти Embarassed В интерес на истината на мен пък ми направи много добро впечатление, че така я паzи, иzобщо не се пиртесняваша да попита една друга жена, дали детенцето е (вече?) zдраво. Ми така трябва пък, аман от болни деца.

# 235
Сердика тя е била леличка в детска градина и наистина страхотно се занимава с Ния и детето много я обича. Явно навици си има жената за питането Simple Smile Не е лоша жена, много си я харесвам, но всеки с особеностите си Simple Smile
Иначе ето я майка ми. Това само колкото да покажа, че с майка ми хич не си приличаме Simple Smile

# 236
  • София
Сердика, благодаря  Hug
Еххо, превъзходни снимки.

# 237
я да дам аз нова тема за размисъл- къде ще ходите на море. въобще планирате ли вече почивката.
аз съм се ошашавила на тази тема. последно ще резервирам хотел на бг черноморието, но през немските туи. излиза ми към 400лв. по-евтино  Crazy нали българите сме по-богати от немците, та и цените ни по-високи  Twisted Evil

# 238
  • Gabrowo->Sofia
Миналата година пропуснахме морето, следователно тази задължително ще идем. Ако ще и само за 3 дни!
Лошото е, че за сега нямам дори бегла идея кога и къде.

Тити, "пичесчицата"

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 16:16 от diddi

# 239
Хахаха, Ванката си е като едно голямо момче. Много е готин  Heart Eyes
Юка ние сме си на Слънчев бряг в къщичката. Даже сега е на дневен ред едно леко пребоядиване (всички стени са бели и ми е леко скучно) и смяна на ламината с паркет на долното ниво.
Мислим за ходим за 1 седмица с приятели в Гърция, но не заради самата Гърция, а заради факта, че имат дете на възрастта на Ния и са много готини Simple Smile Ще има и други деца и на Ния определено ще й бъде интересно.

Общи условия

Активация на акаунт