Ноемврийчета 2005 - 12

• 19 254
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
днес водих Деян във Военноисторическия музей. Много съм доволна, той също. Препоръчвам го като дестинация, ако не ви притеснява наличието на толкова военна техника на едно място  Mr. Green първо се влиза в един двор, където можеш да се разхождаш и снимаш безплатно. после се влиза в сградата и оттам в друг двор, където не може да се снима и се плаща по 2 лв на възрастен. В сградата ние не гледахме нищо, по дворовете се мотахме. Една зелена тревичка, едни жълтурчета, чисто, спретнато - детето тича по алеите, по тревата, пипа тук-там  Mr. Green

# 211
тити, това не беше ли някъде около ндк. спомням си, че сме ходили там от училище, ама нямам спомен къде се намира.
ние пък бяхме из лудницата на младост. ходихме до т.нар. аутлет в младост-4. има хубави неща, но не бих го нарекла аутлет относно цените. горе има нелош детски клуб само с въртележки разни и кейти полудя от радост. накрая направихме една хубава сцена с тръшкане, рев и пищене в детския магазин и си тръгнахме  Mr. Green баща й бягаше 10 метра пред нас, а аз невъзмутимо влачех ревящото дете. лоша майка.

# 212
А ние днес сутринта бяхме на куклен театър - Снежанка. Юлиана не беше особено впечатлена, но в залата беше доста шумно, а и не бяхме в близост до сцената . Ще пробваме и на друго място, а и явно трябва да се взимат билети по-рано за първи ред. След театъра се наигра хубаво в парка Заимов. Ние също си тръгнахме с рев, което рядко се случва, но за пръв път я качихме на онова с гумата и релсата, по което се пускат (как го обясних само) и макар че достатъчно дълго го експлоатирахме тя искаше още, и още, много й хареса като всяко ново нещо, което прави за пръв път, но се чака доста, за да се пусне, а като й дойде реда има право само на 3 пъти и после пак чакаш. Все пак отдавам сълзите й и на това, че вече й се спеше, защото беше 13. 30 и се надявам да не се повтаря.

Юка, и ние веднъж като беше студено посетихме същото място в Младост (кумовете ни живеят там), даже са ни останали още неизразходени жетончета и пак ще отидем някой ден. Юлиана също се забавлява много там на всички съоръжения, които бяха подходящи, най-много на батута вън, на мен ми дойде малко в повече лудницата вътре.
тити, определено ще отидем, никога не е излишна още една идея за разходки!  Peace И въобще децата ни да вече големи и се увеличават местата, на които можем да ги заведем.

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 16:45 от Сисии

# 213
Военноисторическият музей е в края на ул. Черковна, в близост до бул. Ситняково и румънското посолство.

все се каня да ходя на театър в заимовия парк и все си мисля, че ще е лудница. Трябва най-накрая да се организираме, ама като го знам диването, че няма да стои......

# 214
Привет и от нас!  Hug
Ние бяхме разделени на два отбора днес двамата Георги бяха на вълна "Котаракът в чизми" в 199, а ние с Ванко гледахме Акули в MTel IMax. Много харесах книжарницата срещу киното в мола. Купихме си разни книжки. 
А каква опашка имаше за билети за цирк. ooooh! Добре, че чакането не ми влизаше в плановете.
Сиси, салон Заимов ремонтиран ли е?

# 215
Били, явно не е. Седалките са дървени, разположени на неподходящо ниво, т.е. на едно и също почти и съответно не се вижда, и родителите се изнервят, децата започват да се катерят по тях, за да виждат по-добре.. Юлиана не за пръв път гледа куклен театър и винаги й е било интересно, но за пръв път я водя в салон. Ще опитаме и на друго място.
Тити, моят съвет е да се купуват по-рано билети за първи ред, специално за там. Иначе постановката, декорите и актьорите бяха на ниво, но публиката - не. Билетче - 3 лв. за всякакви възрасти. За тези, които се чудят, за кой театър точно си говорим - Столичен Куклен Театър, но на "Янко Сакъзов" 19. Опитайте, пък дори и да си излезете ще останете в парка. Днес там се снимаха младоженци с кумовете си и Юлиана все тичаше след тях и влизаше в кадър.  Blush Само не можах да разбера идеята на фотографката, която ги накара да седнат на батута отпред и там също им прави снимки, може би просто за цветничко, но изглеждаха нелепо. Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 18:50 от Сисии

# 216
И аз да се включа най-после! Hug
Преди няколко дена ми направиха втората "операция" на другия мъдрец и засега ми се разминава да ми ги махат Praynig, но тази беше много по-гадна от първата, защото венеца ми беше  възпален Sick, изтормозиха се и те и аз с изрязването на дебелия ми венец.. и вече трети ден съм на аулин..много е гадно, не го пожелавам на никой! Sad  Надявам се да не се получи някой абцес, че болката е ......  Crazy! Praynig
Да се похваля от някъде две седмици успявам да приспя Криста преди 23ч. -как ли - с "Baby Einstein" Mr. Green
За флуора : Sissa и мен ме караха да подписвам и след всички ласкави коментари на лелките и накрая завършека на сестра ми" Е супер звучи !!" подписах, но....именно сестра ми беше тази (има време за ТВ момичето) която ме светна за предаването по НтВ!
Е и от там изводите ми, Криста е с прекрасни зъби(пу-пу-пу) , леко вампирски, но здрави,  обожава сирене, мляко, мием си зъбите сами, какво направих за да намаля този флуор, просто почна да си мие зъбите по веднъж(нали като  не й дам четката няма как) само вечер! Laughing
За кукления театър - (страста ми и вече мечта  Whistling)да си го кажа само, как успявате да задържите децата си за толкова време на едно място - аз не мога и не само това е невъзможно при нас, тъй като съм навътре в кукления театър(за малко да запиша в НАТФИЗ, но Криста "ме отказа" ), колегите постоянно ме канят на представления, но им отказвам, дори някои от тях са виждали Крис и ми влизат с "Ела, но ако може без малката!"  hahaha Joy hahaha..е немога да го направя !!!
И имам питане : Имате ли представа каква е минималната възрастова граница за започване на детска градина?Чух някъде, че е 2г. и 8м. - това вярно ли е? newsm78
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 217
  • Gabrowo->Sofia
Имате ли представа каква е минималната възрастова граница за започване на детска градина?Чух някъде, че е 2г. и 8м. - това вярно ли е? newsm78
nikiki, в София, уж принципа е детето да тръгва на градина в годината, в която навършва 3г. Значи, ако едно дете е родено на 30 декември, например, ще тръгне на градина на 2 г и 8-9 м. Но пък на мои приятели детенцето миналата есен тръгна на градина на 2 г. и 7м  newsm78 Та ако питането ти е свързано с някоя конкретна градина при вас, най-добре е да поразпиташ на място.

У нас има нов анимационен фаворит - пчеличката Мая. В дъждовни дни като днешния се чудя как да излъжа Ваньо да не гледа филмчета... За куклен театър отдавна се каня, но все не стигаме до там. По-често събота и неделя ходим до Габрово или Кюстендил.

# 218
Привет и от мен  Grinning
Позагубих се пак ... но при мен промените никога не свършват  ooooh!
Този път .... напуснах новата си работа  Mr. Green А след няколко дни заминаваме на почивка в Полша, че много ми е домъчняло! В началото на май ще се върнем и тогава направо почвам нова работа, като надеждите и очакванията ми са тази да е в дългосрочен план, защото хората, с които ще работя и мястото, където ще работя са страхотни!

Ади все още ходи на яслата. Много съм доволна от "интелектуалното" развиване на Ади, яслата и се отразява много добре. Учат пенички, танцуват, подготвят представление за 1 юни и изобщо много са напред с материала дечицата. А също така изрязват, лепят и рисуват, свързват фигури с молив и т.н. Все неща, за които на мен напоследък не ми остава никакво време да науча Ади.

За флуора - не съм давала, не давам и няма да давам  Mr. Green Всичко необходимо го получава с храната си. За здрави зъби млечните продукти и калцият в тях мисля, че са достатъчни.

Боже, не съм чела изобщо темата  ooooh! набързо хвърлих поглед на последната страница и вече давам мнение ...  Joy

Отивам да чета назад  Whistling

# 219
  • Gabrowo->Sofia
Забравих да ви разкажа, че вчера водихме Ваньо да му направят "хубаичка пичесчица". За първи път го постригва истинска фризьорка, седя сам на стола, замотан с перелината на Батман и за изненада на всички беше най-кроткото същество. Поне в началото  Mr. Green. Оказа се, че го е гъдел като му бръмчи машинката отзад на главата и се хилеше с глас, свиваше глава в раменете и се въртеше, та за това е с леко крива "хубаичка пичесчица". Важното е, че явно му хареса. Днес пак искаше да ходи при каката за "пичесчица"  Joy

# 220
Само на бързо да се включа и аз. За театъра -  обиколили сме всички (или почти всички) - Кукления - Централен и на Заимов, 199, (сега за друг не се сещам), но най- страхотните пиеси са в Младежкия. С две ръце за там - интересни са дори за възрастните. Много актьори, старохтни декори и видимост. Карина я мъкнем по театри от есента и много й харесва и си стои.

# 221
Ванката, сладур както винаги! Heart Eyes
Доминика, успехи пожелавам!!! Heart Eyes
Театъра и аз като от много ходилите, подкрепям напълно Карита за Младежки театър -  хубави постановки и зала. На нас и ни е компромисен - за двамата са подходящи постановките. Гошко е живак, може да не изъдръжи да се нахрани или пък да му сервират, но в театъра е друго дете - мирен и кротък/зависи от постановката разбира се/. От всичко гледано май най-много се впечатлявал от куклите в Джак и бобеното стебло на Учебен куклен театър и Мечо Пух на Младежкия/гледали сме я няколко пъти и все напира да се качва на сцената и да гушка актьорите/. 
Хвърлянето на играчки ни е голям проблем, като се разлудее игрите му отиват в такава посока. При вас случва ли се? Как противодействате, защото понякога е доста опасно?
Забравих да се похваля - имам си машина за хляб. Голяма играчка за майки се оказа.

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 22:12 от =^._.^=

# 222
  • Димитровград
Били,прибирам веднага играчката,която е опасна(пресен пример-дървен влак).Няма мрънкане,защото знае,че е виновна.Стрелчетата много точни попадения имат.

# 223
  • Карлово
Еххо, благодаря за линка на разсадника, голямо разглеждане направих вчера, какви красоти.
Може ли някакви линкове за Франклин, но да не са от Замунда и Арената, че са ми изтрили акаунтите там.

# 224
  • Gabrowo->Sofia
Били, и аз прибирам играчките щом се "разлетят".
Микки, нямам линк. Брррррррррррр, много страшно ми прозвуча въпроса "от къде се взема бебешкото олио?"

Общи условия

Активация на акаунт