Ноемврийчета 2005 - 12

• 19 253
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
и аз съм притив. но аз съм против всички добавки - флуор, витамини, лекарства с превантивна цел и т.н.

# 196
абе и прехвалената паста Ненедент като я видях, беше с флуорид.

# 197
Точно защото го има в пастите за зъби не е нужно да го даваме и допълнително по друг начин. Ако може да се избегне е по-добре според мен.

А пък да те задължават да го даваш е безумие.

# 198
тъй е, тя и да откаже да подпише, ще спрат на детето млякото.
това може да е по-добрият вариант. Мляко ще му даваш вкъщи - кисело - прясно - на айран - както го приема. Освен това те няма да го лишат детето от сирене и кашкавал - предполагам Simple Smile

можеш ли да откажеш, след като си подписала?

# 199
И аз смятам, че трябва да откажеш, ако е възможно и не е никак фатално, че малката няма да пие мляко там. Но проблемът ще е като гледа, че другите пият, а тя не. Трябва всички родители да се обединят, но в повечето случаи подписват без да се информират, считайки, че правят най-доброто за детето си, а и без да им е разяснено на място за какво иде реч.  Във форума имаше доста дискутирана тема по въпроса.

Поръчах билетите за Мечо Пух, ще ходим само двете с Юлиана, че Георги мрази Дисни. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 12:12 от Сисии

# 200
  • Димитровград
Аз съм против даването на флуор.А за декларацията,която си подписала,винаги можеш да се откажеш,както и можеш съответно да се включиш.Аз доколкото видях темите във форума,става въпрос за прекалено голямо количество флуор,което води до флуороза.Има една темичка,ей сега ще пусна линка.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191379.msg6682873#msg6682873
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=254211.msg6344471#msg6344471

# 201
Може ли някоя от работещите майки да ме светне как и кога около Великден са почивни дни и кога евентуално ще бъде отработвано нещо?

# 202
  • София
Почивни дни: 26,27,28 Април     1,2,3,4,5,6 Май

Работни 29, 30 Април

2 и 5 Май се отработват съответно на 10 и 17 Май

# 203
Мерси  bouquet
Много праzници, много нещо.

# 204
Сердика, да не би да планувате ходене по немско!? Сигурно им е домъчняло за прекрасния Малик, за вас.. или те може би ви идват на гости..

# 205
Хаха, Сиси, право в десетката Laughing Свършват ми всичките "припаси" от неща, които си купувам оттам, и се чудя дали да не мръднем zа малко...

# 206
По въпроса с флуора - вече съм категорична, ще го откажа (може - поне това). А иначе Ники обожава мляко и сирене и всеки ден яде. А като погленах колечеството в минералната вода която пием, тотално съм сигурна, че няма нужда от допълнителен прием.
Всъщност до сега те са им давали на децата, без да подписваме декларации, но сега като гръмна този скандал решиха да си вържат гащите с тези декларации. А иначе, не че сега няма да пие мляко, явно ще им доставят според това което е заявено от родителите - за част от децата флурирано за другите не. Няма как иначе да дават на половина деца, а на другите не. Ники няма да го позволи Joy Joy Joy

# 207
За тези, които се интересуваха Разсадник в Пазарджик
Хомеопатка - д-р Угринова, тел. за записване на часове 962-48-22, ето и линк към страницата на МЦ "Фитолек" където тя приема.
Ния за момента с супер. Вчера след 2 чисти дни без препарати е имала 2 пъти изхождане, не я боли корем, хапва си като хората. Спрях обаче всички препарати за момента и наблягам на подходящи храни. Засега всичко е под контрол, просто трябва да внимавам какво яде и колко често ходи до тоалетна.
Трябва да се посъветвам с Угринова какво да давам ако пак се запече, за да не се стига до същите ситуации.

# 208
exxo, благодаря!   bouquet Радвам се, че при Ния нещата са се нормализирали, дано и занапред е така!

Сердика, сигурна съм че добре ще ви се отрази пътуването! Wink

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 18:06 от Сисии

# 209
  • София
Еххо, браво на вас, стискам палци да нямате повече кризи. От личен оппит, аз като се притеснявам за нещо и Калина се притеснява за същото. Опитвам да не ми личи, но то просто не се получава...при мен.
Приятна събота и неделя на всички.

Общи условия

Активация на акаунт