Във Пловдив пролет е дошла, навън са всички мами и деца (Пловдив-16)

• 17 060
  • 308
  •   1
Отговори
# 195

JeniB, и аз живея в твоя район  Wink

А по принцип съм готова да помагам на всички пловдивски мами за кърмене - знам колко е  важна подкрепа в началото и повярвайте друго е някой преживял наскоро да виго каже  Hug

Чудесно, още една комшийка Laughing
За кърменето чета доста неща в кърмаческия. Купих си и книгата на Хана Лортроп, разпечатала съм полезно инфо от кърмаческия. Само дето в Пловдив живея от скоро и почти никой не познавам, така че няма кой да ми помага на практика. Имаш ли нещо напротив ако се обръщам за съвети и помощ към теб? Само да реши бебка вече да излиза.. Crazy

Мамите от района на Петко Д Петков- при кои педиатри сте записали децата си  и доволни ли сте? Simple Smile

# 196
  • Пловдив
Искам аз да питам има ли някой идея къде мога да намеря Милумил, щото вече смятам да я отбивам, пробвах да и дам Аптамил и направи физиономия все едно и дадох повръщано Sick, ама то наистина има отвратителен вкус,както и да е, разбрах че Милумила е с вкус на ванилия и искам да пробвам с него, ама никъде в Тракия не можах да го намеря, днес ще пробвам във Вис Виталис и ако и там го няма, незнам.

# 197
И аз бях прочела много неща, бях преровила интернет и бях ходила на лекциите на Таня и въпреки това не можах да се справя въпреки, че имах огромното желание. Rolling Eyes

# 198
  • Пловдив
JeniB, никакви проблеми - ще помагам, разбира се  Hug
Даже ако искаш, пиши ми на лични да ти дам моя ГСМ за по-лесна връзка  Peace

Юнона, кърмачетата винаги семръщят на адаптираното мляко  Peace Трудно ще намериш някое, което да й харесва  Rolling Eyes

# 199
здравейте мами искам да попитам за добър педиатър в кичук париж?някой знае ли за печулкова нещо newsm78търсих в справочника но нищо не открих

# 200
И аз бях чела доста за кърменето и т.н, но като започна да пищи малкия и да не иска да суче, не изтраях много дълго на това положение и започнах да му цедя кърма и да я давам от шише. Така изкарах 8 месеца. Ако някой беше ми беше помогнал точно в момента, когато имах нужда, може би нямаше да се мъча толкова. Разлика има и то голяма м/у сухо написано и показано и обяснено в момента на нужда.   Peace

# 201
  • Пловдив
Искам аз да питам има ли някой идея къде мога да намеря Милумил, щото вече смятам да я отбивам, пробвах да и дам Аптамил и направи физиономия все едно и дадох повръщано Sick, ама то наистина има отвратителен вкус,както и да е, разбрах че Милумила е с вкус на ванилия и искам да пробвам с него, ама никъде в Тракия не можах да го намеря, днес ще пробвам във Вис Виталис и ако и там го няма, незнам.
трябва да има във вис Виталис,във Метро също има със сигурност,мен от там ми го купуват или от едно складче в Кючука,но тук ти е далеко май.
Митето също не пиеше мляко,докато си сучеше,ама като почнахме захранването му слагах в пюретата,а като спря да суче и сутрин сега вече си го пие.Аз друго не съм пробвала,дано му хареса на бебо Simple Smile

# 202
Здравейте!
Зарадвах се, че има темичка за Пловдив.
Странно познавам форума от доста време, а до тук стигам за първи път.
За мен:
Казвам се Галина, на 24г., живея в "Кършияка" зад "Джоаната"
В момента съм бременна с първото си дете, в 6-ти месец съм.
Това е от мен. Ще ви наглеждам!

# 203
  • Пловдив
Юнона, пробвай с Фризолак или Фризо 1, много го харесват.

# 204
Аз пък моя немога да го отуча сега от Фризо на 3-та сме. всяка вечер а и нощно време си иска шишето. много го харесва!

# 205
  • Пловдив
Мамите от района на Петко Д Петков- при кои педиатри сте записали децата си  и доволни ли сте? Simple Smile
Ние сме при д-р Заимова, в ДКЦ І (Бившата Първа градска поликниника), на Понеделник пазара, на 4 ет. се намира кабинетът. Аз съм доволна, но има доста работа и не можеш да очакваш, че ще стоиш с часове при нея и ще те учи как да кърмиш или нещо такова. В началото си написвах въпросите на 1 листче и ги изстрелвах един след друг, дава точни отговори. Но така сама да се сети да ти каже нещо...няма да стане. Срещу 10 лв ще те посети вкъщи и ще ти отговори на въпроси, ако имаш. Мен ме научи как да уригам малката, това ми беше най-трудно  Mr. Green

Още нещо, на същия етаж на тази поликниника се намира Центъра за бременни, където с радост ще ти дадат насоки и съвети за кърменето. Виж при тях можеш да стоиш с часове и да споделиш проблеми каквито имаш с отглеждането на детето, винаги са насреща. Peace

# 206
Здравейте,аз родих преди 27дена в ВМИ секцио по мед.показания.
Много съм доволна от всички.Много добро отношение от лекари и сестри.
Когато питаш винаги с внимание ти отговарят и ти показват.
Немогат да тръгнат по всички и да им показват,затова пък минават и питат има ли въпроси,проблеми ,и си казваш.
При секцио на 2-рия ден ми го дадоха след като се увериха че мога да ставам.После идваха да ми носят АМ докато ми слезе кърмата,и питаха всеки път дали искам от него или вече си го храня.
Ако имаш въпроси ,ще ти отговоря,май съм най-пресно родилата там.
Успешен ден на всички.
За кърменето моята док.също е за кърменето и дума не дава да се издума за АМ ,ако няма сериозна причина за това.
И тя е на понеделник пазара поликлиниката.

# 207
  • Пловдив
Аз пък моя немога да го отуча сега от Фризо на 3-та сме. всяка вечер а и нощно време си иска шишето. много го харесва!
И ние си го пием още и само Фризо 3 признава, пробвах и други млека, както и обикновено, не иска да ги пие. Докато имаме възможност не мисля да го спираме, има си витаминки и минерали вътре, нека да си го пие.  Peace

# 208
Пепи, Kremena, Sweetmama, много ви благодаря за полезната информация. Наистина ще се възползвам максимално от нея. Много съм ангажирана на работното място и рядко се отдавам на удоволствието да влизам във форума. Затова чак сега ми се отдаде възможност да ви благодаря. Ще пиша на кой курс съм се записала и как е Wink
Приятна вечер на всички!

# 209
Някои питаше (освен мен) за частната кухня "Първа лъжичка",вече 4 дни ни носят храна оттам и мога да кажа,че е супер,не е изобщо рядка като в държавната и е много вкусна и разнообразна Peace
Най-късно до 10.45 храна е в къщи.Засега съм супер доволна  Laughing
Ако някои го интерисува нещо повече да пита  Wink

Общи условия

Активация на акаунт

Warning: Unknown: Failed to write session data (memcache). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (tcp://94.156.15.162:11212,tcp://94.156.15.152:11212) in Unknown on line 0