Във Пловдив пролет е дошла, навън са всички мами и деца (Пловдив-16)

• 17 034
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
JeniBThinking в нашия вход не съм видяла бременна, значи си в някой от съседните  Thinking
Катерина78, може и да сме се засичали пред кабинета на Заимова  Mr. Green
Мис74,  от колко месеца се започва частната кухня - предполагам ползват прясно мляко ...  мисля да не го въвеждам скоро и затова май ще си готвим вкъщи  Rolling Eyes и може би нямат разделение на манджите по възрасти ...
За кърменето - всичко зависи от желанието и упоритостта. Моят фръцльо засука на втория месец, дотогава се цедях  Peace хич и не искам да си спомня за цеденето - да ставам в 2-3 и поцял ден, помпата направо се срастна с ръката ми  Crazy
засега нямам заместено хранене  Naughty никви такива -аз толкоз пот Фърлих за тая кърмица, ше яде няма къде да ходи  Naughty първо кърма - после плод/зеленчук/елда  Peace

# 211
JeniBThinking в нашия вход не съм видяла бременна, значи си в някой от съседните  Thinking
Ми аз съм входа преди книжарницата (с книгите).Като номер не го знам кой се води Laughing Има един ключар там. Ти?

# 212
Здравейте момичета, може ли и аз да се включа към темичката  Grinning
Живея в Тракия-Лаута и съм на 26г. Бременна с първо детенце   bowuu

# 213
Здравейте, аз отдавна не съм писала.
Вече си имаме момченце, казва се Аспарух и се родин на 25 март.
Надявам се вече по-активно да се включвам в редиците!
иначе раждах в АГ Селена и съм много доволна, ако някой има въпроси да пита!

# 214
   Честито!   smile3525 Да ви е жив и здрав. Здраве,радост и късмет желая на цялото семейство.    bouquet     bouquet     bouquet  Добре дошла mariq_m3 .

# 215
tanzen  ЧЕСТИТО БЕБЧЕ  bouquet много много да слушка,папка и.... Laughing
 бързо въстановяване ти желая

# 216
Някои питаше (освен мен) за частната кухня "Първа лъжичка",вече 4 дни ни носят храна оттам и мога да кажа,че е супер,не е изобщо рядка като в държавната и е много вкусна и разнообразна Peace
Най-късно до 10.45 храна е в къщи.Засега съм супер доволна  Laughing
Ако някои го интерисува нещо повече да пита  Wink
Дай някакви координати,колко струва на месец,има ли значение в кой квартал си?Колко време преди да започнат да ти носят се записахте,т.е.има ли нещо като чакане или веднага те вкл. в порциона.

# 217
Интересно звучи         http://www.1spoon.hit.bg/           Peace
    desi.a --------ето го линка               www.1spoon.hit.bg

# 218
Е, доволни ли сте от тази кухня? На нас ни е рано де, ама питам за кумата.

# 219
  • Пловдив
За частната кухня -много е хубава. Да, готвят с прясно мляко, но го разреждат 1:6 с вода. Записването става предния ден.
Аз пък вече съм супер възмутена от държавната кухня, някои от манджите са просто чиста водичка. По този повод днес пуснахме една жалба, събрахме подписи от недоволни майки и така, да видим какво ще стане.
Аз продължавам да предлагам адаптирани млека на Стела, пробвах вчера с Милумил, резултата е същия както с Аптамила- SickТази вечер ще пробвам Хип, пожелайте ми успех Wink

# 220
Ми аз съм входа преди книжарницата (с книгите).Като номер не го знам кой се води Laughing Има един ключар там. Ти?

в другия блок срещу Бейбиланда  Laughing
tanzen  ЧЕСТИТО БЕБЧЕ   bouquet
Добре дошла на Мария   bouquet
Юнона, що така ти отказват млечицето  Thinking

# 221
tanzen, да ти е здравичко, спокойничко и много щастливо момченцето, а и вие покрай него! ЧЕСТИТО!!!  bouquet

# 222
  • Пловдив
Честито миличка,да ти е жив и здрав юнака.Само да му се радвате и бързо да се възтановиш.  bouquet

# 223
Аз забравих да се похваля, че днес се ориентирах къде ще карам курсът за бременни. Обадих се в Първа поликлиника и много любезна жена ми обясни всичко. Записах се за групата, която започва на 15 април и съм нетърпелива. Simple Smile
Знам, че има много добри отзиви за курса в Торакс, но там ми е много далече, а аз не карам кола и никак не ми е удобно.
Някой ходил ли е на курса в Първа поликлиника? Жената ми каза, че вече има група от 6 момичета. Ако някоя от тях посещава форума, да не се скатава, а да се обажда.  Party Много ще се радвам да се запозная с други бъдещи мами в моето положение Simple Smile
За сега имам обещанието на таткото, че ще идва с мен на лекциите, но ще видим...

# 224
tanzen Честит син, нека бъде много здрав и да ви радва много.

Курса за бременни към Първо ДКЦ е страхотен, аз ходих на него като бременна и съм много доволна вярвам, че и ти ще си доволна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт