Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява SLR фотоапаратът и как се различава от DSLR?
Какви са основните разлики между SLR и DSLR фотоапаратите?
Какви са основните характеристики на DSLR фотоапаратите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява SLR фотоапаратът и как се различава от DSLR?
-
Какви са основните разлики между SLR и DSLR фотоапаратите?
-
Какви са основните характеристики на DSLR фотоапаратите?
-
Какво представлява фокусното разстояние на обективите и какво означава за снимките?
-
Какви са основните характеристики на фотоапаратите за начинаещи?
Ето няколко снимки, ако някой иска да види:
...давай да пращаме играчки на децата-кажи им да дават адрес

Заглавието е много в тон
, напраскали сте 3 страници
, и то не останало човек какво да каже
Мариана има навика да заспива в последните 10 минути на всеки полет, без значение колко е дълъг полета. Подскача напред-назад (и на едно място!), и като кажат "...за кацане," тя не знам как разбира, и заспива. И хърка докато целия самолет се изнизва покрай мен с изречението "а, заспа ли малката най-накрая"
. Нисанът е оранжев; както каза на Мариана една приятелка, "това на Мариана колата ли е?"
, не знам защо си мислех, че са по-евтини билетите.
Все за едни омайници се имат и все искат жените им да са най-най- красиви и наконтени. Моята теория е че, колкото по-предизвикателно се обличат жените в една страна, толкова по-малко права имат..., което важи за повечето ЛА страни... ама си е моя теорията, не я натрапвам...

Power to the women!!!