Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява SLR фотоапаратът и как се различава от DSLR?
Какви са основните разлики между SLR и DSLR фотоапаратите?
Какви са основните характеристики на DSLR фотоапаратите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява SLR фотоапаратът и как се различава от DSLR?
-
Какви са основните разлики между SLR и DSLR фотоапаратите?
-
Какви са основните характеристики на DSLR фотоапаратите?
-
Какво представлява фокусното разстояние на обективите и какво означава за снимките?
-
Какви са основните характеристики на фотоапаратите за начинаещи?

Спомняте ли си за Илиана , момичето за което събираха пари тук , за което и аз писах.След ходене по мъките , интервюта в медиите ( Tv , вестници) , след като вдигнаха колкото се може повече шум за болните от CF, най-накрая подписаха договор за 2г да доставят "безплатно" антибиотика ...Но само за 20 деца 
Само крадат там в Б-я и мислят за собствените си з....ци!

Но в теорията ти има много смисъл, аз само лекичкоте позакачих в мой си стил
А Джена ме подбъзиква за мъжа ми, той е счетоводителят вкъщи, аз съм лудото Марче 

и цветовете излязоха съвсем други. Освен това забелязах (duh!) че семейната ни страница нещо куца от към цветни настройки, защото на Фликър цветовете са съвсем други.
Много хубав тоя Ноли, бееее 
Затова съм си платила на баш професионалисти, та да мога да си ги погледна после с кеф
със сигурност засега е наследило само проклетия ми характер 
Да бе... не съм съгласна, но май ще се наложи да отстъпя малко... а киселото мляко е нещото, което винаги ми е липсвало най-много по време на постите!
Не си прави експерименти, ще ти спре кърмата и ще се чудиш как да се оправяш после.