Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява SLR фотоапаратът и как се различава от DSLR?
Какви са основните разлики между SLR и DSLR фотоапаратите?
Какви са основните характеристики на DSLR фотоапаратите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява SLR фотоапаратът и как се различава от DSLR?
-
Какви са основните разлики между SLR и DSLR фотоапаратите?
-
Какви са основните характеристики на DSLR фотоапаратите?
-
Какво представлява фокусното разстояние на обективите и какво означава за снимките?
-
Какви са основните характеристики на фотоапаратите за начинаещи?
... те, провинциалистките, разказват едни идилични преживявания и срадат епидемийно от носталгии, част от тях дори си сбират багажа да се връщат за постоянно в бг и в частност във варна, докато аз страдам, че ако не са родителите ни там, не бих стъпила посмъртно, докато накрая ми писна и преди седмица-две му казах на моя супруг "виж какво, мъжо, щом толкова ти е мъчно за мама, добре! предавам се, отиваме това лято в бг, обаче отсядаме за постоянно във варна и който иска да ни види, да заповяда! може дори да му купим билет, обаче отказвам да се подлагам на поредното овикване и унижаване от куцо и сакато, на което съм попаднала в работното време по време на собствената си законна годишна отпуска докато има и друг вариант!". съпружието като че ли се съгласи
.

Милите, май им личи не че са от провинцията /това пък как можа да го кажеш!/, а че са възпитани по начин, който изключва и разправиите на публично място и простоии от каквото и да е естество... идиоти, като този таксиджия се чустват напълно сигурни, че ще им се размине без последствия
Безнаказаност и беззаконие....айде да не подхващам...
И да - имам цяла стотачка на кредитните си карти и се чуствам мнооо горда от финансовата си самодисциплина