Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява SLR фотоапаратът и как се различава от DSLR?
Какви са основните разлики между SLR и DSLR фотоапаратите?
Какви са основните характеристики на DSLR фотоапаратите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява SLR фотоапаратът и как се различава от DSLR?
-
Какви са основните разлики между SLR и DSLR фотоапаратите?
-
Какви са основните характеристики на DSLR фотоапаратите?
-
Какво представлява фокусното разстояние на обективите и какво означава за снимките?
-
Какви са основните характеристики на фотоапаратите за начинаещи?

- Ноли не само вече спи сам в креватчето си, ами и не трябва да го приспивам
и ще се постараем и в бъдеще да заслужим правото на нежни епитети като "кифличка" и т.п. Много се смях, но наистина се е превърнала в такъв плондир, че съседката ме пита с каква формула я храня и се сърди, че не си признавам
та сега си грабвам гукащия плондир и отиваме да проверим как така темп. е 2 по Целзий, а усещането било за -8
. Не гледам деца, нито мъж...дори къща не въртя. Само ходя на работа ( е, и уча де ), отчайвам се вече
.
Индиана ти си най-добре изглеждащата родилка, която съм виждала
. На всичкото отгоре искам на връщане да минем през западна Флорида и да продължим към Хюстън по крайбрежието и после да цепим нагоре към Далас, НО разполагаме само с 5 дена. Опасявам се дали има смисъл да го правим така и дали наистина ще успеем да видим нещо или начинанието ще се превърне в едно голямо препускане
. Местата, в които сме намислили да нощуваме са Бирмингам (Алабама), после в Атланта, а на връщане в Пенсакола и Хюстън. Ще съм благодарна за всякакви мнения, впечатления и размишления относно подходящия метод на придвижване, маршрута и интересните места за спиране (нощуване). Чудя се дали няма да е по-добре да летим до Атланта и там да си вземем кола и да обикаляме района
.
Що пък да ставам за мезе!
. Моето си пада бяс от малко, не мога да се оплача от липса на дейности покрай него.