49 пъти дружно УРА!-ще посрещаме пролетта!!!

• 15 200
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, опитах се да ви изчета и се ошашках направо.. Crazy
Сега как да ви отговоря поименно..

Розе, ще се местиш, а? Не мога да помогна с района никак, но желая късмет и ..не продавайте имоти точно сега.
Аз съм на легло от два дни, нещо се сецнах или ми се възпали нервно коренче, не знам, ама как боли.. Утре съм на лекар.
Да ви питам нещо - мъжът ми ще изпраща колет под 2кг.  до България идната седмица. Колко е застраховката, каква е вероятността да не дойде и за колко време долу-горе ще пристигне? Мерси много. Hug

Еванесънт ... евентуално ако се реазвие бизнеса на моя, то ще се наложи да се местим  Simple Smile Та отсега събирам инфо. Peace

Пожелавам ти да оздравяваш бързо!  Hug

Дано да имате добри лекари в американско  Laughing   щото тука е доста зле в това отношение. Crazy Медицинската система и ниво е под всякаква критика...Confused

# 166
Зора, а какво казаха... все пак ти не си се притеснила от нищо!?

# 167
Ей този филм е просто newsm74 http://www.imdb.com/title/tt0427582/, има го в нетфликс.
Зора, браво, добре че нищо и няма. И Вики е добре в окото на бурята, хубаво.
Нищо не знам за Невада и ЛВ, но знам че имало много българи.

# 168
последните 2 пъти експириънса ми с колетите до БГ е над 1 месец  Sick
но истина е, че колетите ми под 2кг са пристигали за седмица-две  Thinking

За Лас Вегас съм чувала, че Риъл Естейта им е безбожно евтин (в сравнение с другаде), но от личен опит не знам...

# 169
Звучи притеснително, но пък моят ще е под 2кг. Как ще го докараме под $40 не е ясно, обаче... Rolling Eyes Може ли свободно да се лъже в описа?

# 170
ами ние единия път декларирахме реалната стойност и пак не го обмитиха - в смисъл, благосклонни бяха. Застраховахме го обаче за много по-голяма стойност...
обаче едно момиче от отчетните ми разказваше как някакъв човек пред нея на опашката искали да го облагат на застрахованата сума (вместо на декларираната) и се заяждали с него за това. явно на какъвто попаднеш... но под 2кг не би трябвало изобщо да ходи на митницата.... стис стис палци да си нямаш разправии  Hug

# 171
Ана, много ме разсмя с Икеа  hahaha

Аз не бих живяла в Лас Вегъс. Голям панаир е и не  ми изглежда като нормално място за живеене. Аз дори за забавление не го харесвам де... Да, къщите са доста по-ефтини, особено в сравнение с ЛА, да не говорим със Сан Франциско.. Но Сан Франциско е красив, ЛА огромен, но пък с много възможности като всеки такъв метрополис.

# 172
Червеновинце, гледах на мапкуест и  май най-близо ще ви е Флагстафф(Аризона) за ски , с кола е 4 часа според тях, което е 3-3.5 в реалност Wink
За Вегас знам, че далече от стрип-а е много плезант да се живее.

еванесънт,  аз като изпращам колет му правя застраховка за до $100 и  винаги са пристигали макс 2 седмици (това от източния бряг беше). може да лъжеш в описа Wink

Зора, браво на Александра Hug

Преди време си бяхме харесали къща в район, който тепърва се застроява, отказахме се защото беше далече от работата на мъжа ми. Днес бяхме близо и решихме да видим как върви и дали има модели да ги разгледаме. Всичко е още в запустели ниви Shocked май са се отказали заради хауз маркет.  Незнам защо ми стана тъжно да видя всичко изоставено  Confused

# 173
Пумпал, все се каня да ти кажа колко ми харесва фотото на автара ти, много е колоритно и сладко!

Зора, ами добре, щом сте прекрасни Joy

Анет, където отваря икеа е същия панаир, ама мен си ми харесва като идея магазина.

Биз, дай инфо за този филм? Ние сме се дюздисали да гледаме death at a funeral много повече ме кефи английски хумор от американската плиткоумна дънгалащина...

Мисля да се откажа окончателно от Пад Тай в щатите, ще си чакам Тайланд - изядох половин тейкоут и ще умра от болки в корема Cry

лека седмица

# 174
# 175
Еванесънт виж на USPS страницата. http://ircalc.usps.gov/. ще ти покаже цена до Бг. аз да ти кажа -пращала съм доста големи колети , парфюми съм пращала сигурно по 6-7 наведнъж, не са ми крали. винаги застраховам , но доколкото знам от 2008г , колет с стойност над 90$ се обмитява. аз така пратих един , застраховах го за 150$ и взеха 30лева в Бг. обмитили го на стойноста на застраховката. иначе ако се загуби е голяма дъндания-искат ти да покажеш касова бележка за всичко което е вътре, бла-бла. тай че от голяма застраховка смисъл няма , само чаржат в Бг.

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 04:49 от raya_usa

# 176
бенс...добре си се справила със стаичката,и аз така сама се трепах да я боядисвам ама в 3 цвята,сигурна съм ти е суперкефско като влезнеш сега в нея...като знаеш че сама си я правила.

индиана...все забравям да ти кажа че си много хубава...и с тези зелени очи(или сини),най ме разбиваш на следродилните снимки,рядко се случва да изглежда една жена дисент  след раждане ама ти си такава свежарка. Peace

За снимките пумпал е права,моля ви показвайте...какво значение има фотоапарата,всички са добре дошли със всякакви снимки.

Докато сме на вълна Вегас да питам,колко е пътя с кола Вегас-Л.А .Ние ще рентваме и си мислех да отскочим този път поне да разгледаме Л.А за ден.Дали  идеята е добра и сейф ли е да се преминава това разстояние с кола?!

УАУ тъкмо гледам СНН и Джанет Джаксън учи Лари Кинг как да танцува  Joy,милия едва се мести вече....къде е тръгнал и той.

# 177
Зора, а какво казаха... все пак ти не си се притеснила от нищо!?

Нищо не казаха. В смисъл, най-вероятно й растяли зъби, но най-вероятно току-що да е установила, че ушите й стават за дърпане.  Laughing За другите симптоми, просто съвпадение на обстоятелства. Аз предполагах, че най-вероятно е ок, но все пак исках да я види лекар, много е малка, за да поемам излишни рискове...

Хайде, хубава вечер и лека седмица на всички.

# 178
Оооо Вики, много сте Велкам  Laughing
4 часа е пътя, ако няма трафик. Ако идвате да ми се обадиш непременно  Hug Напълно безопасно и лесно, караш само направо  Laughing За една нощувка тук си струва. Кажи да ти пиша на лични ако искаш.

Хотмама, благодаря  Wink

Идниана, аз все от "нищо" се притеснявам  Laughing Тенденция е при нови мами според мен.

# 179
Идниана, аз все от "нищо" се притеснявам  Laughing Тенденция е при нови мами според мен.
..тенденцията е продължителна,интензитетът и причините за тревогите са динамични,но никога стихващи,дори при не-особено-впечатлителни майки чиито деца си лягат гладни (ако мрънкат и не уважават храната), имат дупка на дънките(вчера стефан,даже не бях видяла) и за които Т под 103Ф почти остава игнорирана..

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 13:30 от anette1104

Общи условия

Активация на акаунт