49 пъти дружно УРА!-ще посрещаме пролетта!!!

• 15 197
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Идниана, аз все от "нищо" се притеснявам  Laughing Тенденция е при нови мами според мен.
..тенденцията е продължителна,интензитетът и причините за тревогите са динамични,но никога стихващи,дори при не-особено-впечатлителни майки чиито деца си лягат гладни (ако мрънкат и не уважават храната), имат дупка на дънките(вчера стефан,даже не бях видяла) и за които Т под 103Ф почти остава игнорирана..
анет, ранобуднице, пак ни размиваш  Joy

# 181
Анет, бравос! Успокои ме! Букетче от мене за тебе   bouquet
що сега ги казвате тези работи, а преди се спотайвахте и криехте истината от наивните бременни  Naughty

момичета, не мога да не се поФаля  bowuu - Ноли не само вече спи сам в креватчето си, ами и не трябва да го приспивам  Shocked. Като го нахраня се дърпа че се е наял (наместо да ми заспива), аз го слагам в леглото му, и той даже ми се хили като го целувам за лека нощ! След 5 мин е "пътник" ... не знам на кой господ да благодаря за туй щастие неземно!!!

а, да... и като се събуди си играе с плюшените апликации на бъмпъра и си мълчи, докато аз не се събудя (днес например в 11ам).  newsm20

# 182
Аз 5 години в САЩ пращах и получавах от България без нищичко да липсва, даже се учудвах какво толкова се оплакват хората. Сега вече разбрах! В средата на януари пускам от САЩ за София две пратки. Една книга на един приятел и готин бележник с разни красоти на приятелка. 4 дни по-късно книгата беше получена! Shocked Обаче бележникът - тц. След един месец приятелката ми получава известие, че това й е последно предупреждение да си получи пратката в пощата. Отива тя - пратка няма, върнали я били.  Twisted Evil Аз естествено не съм си я получавала обратно. Та така се краде в пощите...

Искам да питам мога ли да нося стъклен сервиз в ръчния си багаж в самолета? Имаме сватбен подарък разкошни чаши за вино, искам най-сетне да си ги прибера, ама дали ще ми дадат да са с мен?

# 183
извинявам се, че се намесвам в темата ви, но искам да кажа на Еванесънт: моля те изчисти личните си съобщения, защото са препълнени и не мога да ти пиша.

# 184
Дами - Зора, Пумпал и Анет - проявявате завидно и превъзходно чуство за хумор, което ме зарежда с много позитивизъм по отношение на "майчинството" в цяло и "тежката ми участ" в частност  Grinning Hug Grinning

Имам усещането, че пропускам да благодаря на няколко момичета за милите думи по адрес на Гелето и майка и в мое лице... трогнати сме  Blush и ще се постараем и в бъдеще да заслужим правото на нежни епитети като "кифличка" и т.п. Много се смях, но наистина се е превърнала в такъв плондир, че съседката ме пита с каква формула я храня и се сърди, че не си признавам  Mr. Green Проблемът е, че и майка и все още съответства на определението "тюлен", но не американски  Wink та сега си грабвам гукащия плондир и отиваме да проверим как така темп. е 2 по Целзий, а усещането било за -8  #Crazy

# 185
Помня една реплика в някакъв филм по повод майчинството. Че когато родиш, в теб се появява едно чудовище, което расте и расте, и което не се поддава на никакъв контрол, което те командва и определя действията ти, и с което Ти нямаш нищо, ама нищо общо... Та това е чудовището с репликите - обуй се, ще настинеш, облечи се, гол ти е кръста, и подобни...

Индиана, успех. Аз в петък за първи път бях на фитнес, един час упражнеия, сега май ме чака един месец болка. Хохохо.

Джена, поздравления, завиждам ти!! Александра таз нощ се буди само 3 пъти.

# 186
Здравейте момичета   bouquet
Не ми остава време да пиша, само да ви изчета от време на време. Мисля, че съм най-неорганизираният човек на света  Cry. Не гледам деца, нито мъж...дори къща не въртя. Само ходя на работа ( е, и уча де ), отчайвам се вече  Sad .
Относно пощите - и аз изгорях веднъж- откраднаха ми подаръка за Коледа мръсниците  Tired
И аз да се присъединя към суперлативите за Ангелинка и майка и  Heart Eyes Индиана ти си най-добре изглеждащата родилка, която съм виждала   bouquet
И аз като Вики за пътища ще питам  Wink . Трябва да стигнем от Далас до Атланта, заради мечтания концерт на Бон Джови. Аз, като познаваща Америка само от филмите, в смисъл нямам си и понятие от тамошните мащаби и разстояния, настоявам да отидем с кола, защото искам да разглеждам пък  Crossing Arms . На всичкото отгоре искам на връщане да минем през западна Флорида и да продължим към Хюстън по крайбрежието и после да цепим нагоре към Далас, НО разполагаме само с 5 дена. Опасявам се дали има смисъл да го правим така и дали наистина ще успеем да видим нещо или начинанието ще се превърне в едно голямо препускане  newsm78. Местата, в които сме намислили да нощуваме са Бирмингам (Алабама), после в Атланта, а на връщане в Пенсакола и Хюстън. Ще съм благодарна за всякакви мнения, впечатления и размишления относно подходящия метод на придвижване, маршрута и интересните места за спиране (нощуване). Чудя се дали няма да е по-добре да летим до Атланта и там да си вземем кола и да обикаляме района  newsm78. Но така изпускам Флорида  Crazy.
ПП Вики мерси за отговора за хотела   bouquet

# 187
Помня една реплика в някакъв филм по повод майчинството. Че когато родиш, в теб се появява едно чудовище, което расте и расте, и което не се поддава на никакъв контрол, което те командва и определя действията ти, и с което Ти нямаш нищо, ама нищо общо... Та това е чудовището с репликите - обуй се, ще настинеш, облечи се, гол ти е кръста, и подобни...

когато бях малка баща ми повтаряше колко съм сладка и как щял да ме схруска , а сега порядко се чуваме и ми казва , че съжалява защо
преди не ме е изял.не пропускайте такива моменти и вие

# 188
 Jenna ,и да ти бяхме казали-то дорде не ти дойде до главата не знаеш..колко пъти ми иде да ги върна в магазина децата,ма не ги искат пусто, и с подправена ресит даже..
*
Clairette - много път е това..ако можете пропуснете алабама за спане.. чета маршрута 3 пъти и не ми е много ясно как го мислите,но няма да имате време да гледате ако разбирам правилно,само шофиране ще е..аз бих избрала самолета и локално,а фл друг път..
*
това за чудовището е вярно..улавям се че правя неща които като дте съм се клела да не причинявам на децата си,много е неприятно Sick

# 189
  • Boston, MA
Clairette, 5 дена в едната посока ли ще имате? 12 часа дават каране в едната посока, без спиране и отклонения по Алабама и Флорида, че и Хюстън. Много път е това.  Peace

# 190
Анет, бравос! Успокои ме! Букетче от мене за тебе   bouquet
що сега ги казвате тези работи, а преди се спотайвахте и криехте истината от наивните бременни  Naughty

Ами аз навремето казвах, но явно не сме се засичали тогава. Разбрах, че няма полза.  Laughing А и се понаучих с времето да помълчавам, защото ако знаеш колко много има, които "не са такива"  и с кеф ще ти се изфукат, или просто ще си начешат на твой гръб нуждата за сеирче...  Party Що пък да ставам за мезе!
Това го казвам само за в случай, че  започнеш и ти да си траеш. Да не стане "що не казахте".  Simple Smile

# 191
Джена, не се прави на ощипана.Казахме, писахме, потретихме, ама ти "Не, та не.Нямало начин едно бебе да спре вихъра на живота ти.Вашите те били водили на снек-бар, и ти си щяла да се справяш"...нещо такова дуднеше.
  Аз пафкам много с цигарето, но мозъкът ми още не е изсъхнал напълно,поВни.
Тръс-тръс.

Вики, ще намериш ли време да оцветиш РА в оранжево(на снимката в началото на темата).Имаме малка промяна.

# 192
  • USA
Jenna, завиждам благородно за спането. Аз едвам гледам. И Кристиан по едно време спеше добре в леглото си, но сега е ужасТ.

Вики, Пумпал добре ти е казала за ЛА. На мен лично 1 ден ми се вижда твърде малко време за поне 4 часа път във всяка посока. Аз бих предпочела да видя нещо по-близко до Лас Вегас. Обаче, ако имате голямо желание да дойдете, си заслужава.  Laughing

За родителството ми е още рано да се изказвам авторитетно, но като гледам има различни деца. Може пък на някой с по-спокойни деца да му се вижда лесно  Thinking. Моето си пада бяс от малко, не мога да се оплача от липса на дейности покрай него.

# 193
Аз пък знам за майките, че в момента в който родят и се почувстват готови да дават съвети наляво и надясно за това, как се гледат деца, синдром на съветващата майкаSimple Smile

Да ви кажа, аз сега как май ще ми дадат виза навреме и в неделя ще съм си с детето! Вече са ми приятели в Руското консулство, ама ще се похваля, когато наистина я взема, уж в четвъртък. Знаели ли сте някога, че така много за руски визи ще четете в американската тема, а? Мъчно ми беше, ама си починах 2-3 седмици, туй да си сингъл парент не е работа хич...

И сега една хорър историйка от СофИя да ви разкажа - нали са майка ми и баща ми там сега. Тя се опитва да вземе такси от пред болницата, един ѝ казва 20 лв за маршрут, който не е повече от 10, друг ѝ казва, че не е по скъпа тарифа и я взема. Завежда я където е казала и ѝ казва, "нали не искаше да плащаш 20, сега дай 30", заключени врати, не я я пуска да излезе от колата, започва да ѝ крещи и обижда, казва че ще и вземе чантата. пак тръгва да кара, казва че ще я върне обратно, по едно време спира, казва и да даде 20 лв и да слиза, тя ги дава, той пак потегля и казва "сега дай и другите пари", накрая тя вижда един полицай, и започва да отваря прозореца да му вика, тогава шофьорът спира и я пуска да си ходи с хиляда обиди по средата на пътя горе-долу.... просто нямам думи.... трябва да го пусна това в темата за връщането в България....
ние нал' сме от прованса и ни личи сигурно и на такива простаци налитаме...

# 194
Не мога да ви изчета за пореден път. Цяла седмица не съм влизала. В къщи ни нападна флу-то и беше ужас. Само аз и дребния се спасихме по чудо. Майка ми и тя не устоя и легна баш преди тръгване. Голям гърч беше. Тези, които са го карали тази година знаят за какво говоря. Добре че се крепна жената, че да си иде по живо и не толкова здраво. Вече сме сами. Мъжо ми днес прави сефтето да е сам с децата за цял ден. Съдейки от вчерашната действителност се опасявам, че няма да издържи дълго.

Джена, заинтригува ме. Значи ли това, че Ноли не яде вечер? Как го постигна това чудо. Аз понеже ( а уж бях заклета привърженичка на отделното спане) сама си свикнах малкия да спи с нас и сега е до там, че дори и преди първото ставане вечер не иска да бъде в басинета. Преди поне спеше там до сред нощ и после го взимах при нас. Ама от както мъжо се прибра до БГ Януари месец за 3 седмици и го свикнах само с мен, че имаше повече място на леглото и сега се чудя как ще го отучвам. Онази вечер викам ще го сложа там, хитрягата веднага наддаде вой. Айде на цица да го залъжа и пак пробвам. Три пъти така и накрая в 11.20 се отказах с опитите и си го сложих пак в нашето легло.

Биз, ти направо ме разби. Все съм чувала изцепки, но това е ужасно Shocked. Не е ли взела номер бе, да му видят сметката. Възмутена съм.
Тамън си мислех да ходя да видя какво ново в нея тема Mr. Green. Аз нали съм на етап психическа нагласа. Хайде дано вземеш виза и си прибереш детето скоро.

Общи условия

Активация на акаунт