Все пак трябва да отбележа, че напоследък малко се е позакротил, дано да е за постоянно вече, че лудваме из къщи. Даже се чудя дали да не го заведа на УНГ да го видя чува ли това дете или толкова успешно ме пропуска край ушите си

За урината-мисля и аз да направя нещо такова...с пробата, де. Иначе интересното е, че вечер и следобед по време на сън не се напишква, ама грам няма. Дори понякога ме е учудвал как устисква толкова време, като аз съм ставала 2 пъти да пишкам примерно. Направо мистерия

Мартеа, благодаря за съвета със смрадликата, ще се пробва. Само дето и аз си мисля, че ако е цистит трябва да му щипе...Ще видим.
Благодаря ви за разбирането

Диана, това за бебето е много интересна тактика, наистина

Искам да питам Мартеа и Малейна: спомням си, че вие бяхте по-запознати с ИКЕА-Солун, нещо килимчета за детски стаи помня оттам. Дайте малко повече инфо, как са там цените, качество...Мисля да се метна нататък за една проучвателна обиколка, та затова питам. Тук в Стара Загора обиколките ми по магазините бяха меко казано обезсърчащи...Предварително благодаря

Сега ще събирам сили и думи за разговор с баба довечера. Че много ми е трудно да говоря, беее. Все искам да ми отгатват мислите
Ти ако си имаш някой на сърце, давай! Явно си ти идва отвътре
....
Ама, явно ти идва отвътре 
Много е миличка.