МАЙчета 2005 (107)

• 14 484
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Момичета, заминавам за Русе. Дядо е много зле.
Ще взема Ивчо с мен и ще оставя Детелинка на баща и.
Много ми е гадно.

# 76
Момичета, заминавам за Русе. Дядо е много зле.
Ще взема Ивчо с мен и ще оставя Детелинка на баща и.
Много ми е гадно.
Деси обади се, ако мога да помогна с нещо, пък било и само с разговор   Cry
Кураж  Praynig

# 77
Ники е зле, цял ден сме по поликлиники  и болници,поду и се дясното оче много, казват че е синузит.Изписах ми Алгументил, капки за нос Олинт, визиологичен разтвор и още едни капки, ако до утре не спадне ще ни приемат в болница!Стискайте палци.
Деспинке кураж, дано всичко е добре.
Иви ,радвам се ,че сте добре,пусни снимки на малите принцеси.

# 78
Kamij, как синузит #Crazy ?!?!-не е ли малка за такиве болести....моля се за вас Praynig!
Деси, кураж мила и дано дядо ти да се стабилизира Praynig...

Цитат
Аз пак виновна съм, ама си имахме татко за седмица и не съм сядала на компютъра изобщо 
Иви, на други работи си сядала Wink Laughing
Дидке, мерси за закуската...аз наобяд я хапнах.....и Иса много хареса двамата ти левенти-бебето щяла да го гушка, а Данчо да целува-такива нахални са в днешно време момите-нападат с целувки направо.....а котето е много кротко и пухкаво и миличко-всички много му се радваме...Ти май беше питала-мъжко е....

Нека Господ закриля дечицата на Иви!Мир на праха и Cry!

# 79
Kamij, малката е страхотна на тази снимка Hug....съвсем друго излъчване има като е без бретон....имаме и същата туника Wink

# 80
  • София
Kamij, съпружето е все още много зле и днес отиде на преглед, той е със съмнение за синузит и лекарят му е дал антибиотик.
Дано Ники се оправи.  Praynig

Деси, с теб сме!

Ох, айде Fairy да идва с добрата новина, нали беше за понеделник  Praynig

# 81
Камий, стискам палци да се размине до утре! успех!

Здраве пожелавам на съпружето на Гуш и на дядото на Деспина, и на всички май-чета по подразбиране  Praynig

Надето пак е с малко кръв в акото... уж бях на диета, но не съм догледала и ядох коприва (не бивало!!!), сушени кайсии (чавка ми е изпила акъла да се сетя, че не бива), масло на поразия, щото основно набивам сандвичи... сега се юрвам на зехтина!! Оф, милото детенце, има си майка със слаби ангели - вчера бяхме на детски РД и хапнах торта!!! та така, пак съм на строг пост, но докога ще устискам, не знам!!!  #Cussing out

Феъри, давай, нетърпеливи сме!  Heart Eyes

# 82
Камий, дано бързо се оправи Ники! Направо много страшно това с очето... синузит... може пък ухо да е нещо възпалено?! Не знам.  Praynig

Деси, стискам палци  Praynig

Момичета, много съм разтревожена и разстроена от поведението на Наско. Удря децата, нарича всеки "гомно", днес посягал и на госпожата в градината. Направо не знам как да му овладея агресията. Липсвам ли му или като не е около мен е щастлив, че е свободен, но тогава е най-лош. Толкова се почувствах неудобно като ми каза одеве свекърва ми, че удрял госпожата! Допускам грешка, но не знам каква точно. И ако скоро не я овладея, ще стане по-зле. Мисля даже да търся психолог, да говорим, да видим кой има нужда от лечение - аз ли, той ли, семейно ли....не знам...не ми се говори просто!

# 83
Деси, дано се оправи дядо ти, мога да си представя колко ти е трудно в момента Hug

Биренка, въобщи не знам какво да те посъветвам Confused Опитай се да го поразпиташ - защо го прави, знам ли, може от отговорите му да си проличи какво става. Честно казано не бих могла да дам адекватен съвет,  но ако имаш възможност, наистина,  консултирай се с психолог, той трябва да знае какво се прави в такива случаи. Дано да е само период и бързо да отмине Heart Eyes

Сега добрата новина Simple Smile Вече официално съм бременна Mr. Green Бях днес при лекарката ми, тя потвърди това, което предполагах. Още е много малко, така че засега има само плодно сакче, но това е едно добро начало, дет се вика  Laughing Терминът ми е на 14 ноември. Много се вълнувам и много се радвам. Даже ще ходя да си направя лентичка по тоя повод Laughing

Иначе днес заведох сутринта Миша на градина, следобяд я взех и тя е изключително щастлива от този факт. Непрекъснато ме прегръща и целува и на всички разказва как мама я е взела от градина. Милото детенце, сигурно много му липсвам Confused

Хубава вечер на всички ви!  bouquet

# 84
Fairy , честито  bouquet!!!А официално ще честитя като се появи сърдечната дейност!!!Аз пак да си кажа-момиче ще е!

# 85
Валя, мерси Simple Smile Ама недей с това пророчество за момиче, моля ти се, промени го овреме, че тука приятелите ни са приготвили сопите вече  Laughing В нашата скромна групичка от три семейства, всяко с по едно момиче, има поверие, че мъжът ми повлича крак - защото Миша е най-голяма, а след нея се родиха другите две момиченца. И мъжете са го заплашили да внимава как ще го прави второто. Защото още три момичета + три налични + три жени... ooooh! Горките ни мъже Laughing Аз лично няма да го върна, каквото и да е. Мечтаех си тайничко за близнаци, но явно друг път Laughing

# 86
Честитооооо!!!
Ей, Феъри! Толкова се радвам!!!!
С тая майка футболна фенка, съм 100% сигурна, че ще си имате момчешко попълнение Wink

Каквото и да е, желая ти лека и безпроблемна бременност!
Браво, много се радвам!

# 87
А това за поверието и при нас го има. Теа е най-голяма в компанията, и след нея като се почна - Катето, Гери, Вероника, Мина, Дария... все момичета. Естествено мъжът ми е виновен Mr. Green Wink

# 88
  • София
Fairy,super novina!hich ne se chudih az dnes zashto te niamashe na rabota!bravo,mnogo se radvam! Sorry za shliokavitsata.

# 89
Ей Феъри честито! Лека и безпроблемна!

Биренка мисля че е период това с поведението. Ако не смяташ че е прекалено дълго изчакай още малко. Пробвай да поговорите защо така, от къде го е видял. Малки са още за да има умисъл чак такава в действията, просто копира поведение на друго дете. Така поне мисля аз.

Камий оправяйте се бързо.

Мами кажете какво четете като приказки. Ние понеже имаме нов ритуал по заспиване - лягаме да спалнята, четем приказка и после той си отива в неговото легло... обаче... все трябва да ги префасонирам... то не са "ловеца ударил вълчо с брадва по главата" (от червената шапчица), малко ме притесняват поредицата с мащехата, някак малък ми се струва още за да умират майки и да ги заместват лоши мащихи.... и в общи линии те се поизчерпаха стандартните приказки. Кажете какво четете? За Франклин не става, защото го гледа на филмче. Имам някакъв спомен за поредица със зайчета... Томи ли беше... нещо беладжийстваше в една зеленчукова градина. Дайте идеиииииииииии.

------------------------------------------------------------------------------------------

Мир на праха на Иви.

Общи условия

Активация на акаунт