МАЙчета 2005 (107)

• 14 523
  • 310
  •   1
Отговори
# 195
Честита пролет... въпреки че не е много сигурно с тия.... с тия снегове сутрин.

За наказанита - при нас е на мода стоенето в ъгъла с вдигнати ръце. Телешкия инат стига до там че - "няма да направя каквото е там, отивам в ъгъла" - отива сам но като повиси малко му умаляват ръцете явно и бързо склонява. Това обаче го ползвам в краен случай - когато ен иска да се облече след баня, или когато е припряна малко ситуацията. Обикновено пробвам да обяснявам дъълго и напоително защо трябва, защо не може. Не винаги минава номера  Rolling Eyes. Пробвам и с ако не направиш... аз няма да си играя с тебе. Той обикновено казва добре, но като притича след 5 минути напомням какво не е направил - отива и го прави. Като цяло май май губя търпение в ситуациите когато се закъснява за някъде.

Хубав ден!

после ще вляза пак да ви прочета по-обстойно.

# 196
Тиа, а това с вдигнатите ръце от яслата ли го е научил?

# 197
Мартеа мерси за кафето!
Честита пролет и от мене!Хубави емоции! smile3525  Nature Sunny
За наказание и Ники седи в ъгала,баща и го измисли и тя като Калоян сама си отива с голям кеф,тя го взима по скоро на шега!
Аз сега отивам да clean prostor newsm79 newsm28.
После сме на физиотерапия и в някой парк family 1swing
Лек ден!

# 198
Честита първа пролет!    bouquet

Да споделя, че ............. си поставих за цел да не викам и изобщо да не повишавам тон.

И при нас ефектът е поразителен! Цяла седмица никоя госпожа не ми се е оплаквала. Може би и периодът на адаптация премина, но и моето поведение се посмекчи.
Дано да уцелим вярната посока и да тръгнем заедно към едно по-мирно съществуване  Laughing

Не обичам да го наказвам. Самата дума наказание на обичам. Бях шокирана, когато разбрах, че в яслите ги наказват в ъгъла, споделяла съм ви. Сега наказанието в групата е - "Насе, седни до мен на столчето да си починеш, като се успокоиш, тогава ще си играеш с децата" - съвсем съм съгласна с това!
Изобщо по-спокойното отношение към него оказва голямо влияние. Още от първия ден в градината заспива абсолютно сам, за около половин час. Новите учителки бяха подготвени от яслените, за дълго, продължително и трудно заспиване. Но били много приятно изненадани, като видели колко бързо заспал. Обясних им, че в яслата понеже ги заплашват, той се е стресирал, затова е заспивал трудно там.

# 199
Камий, а Ники не спи ли следобеден сън? Ние не можем да направим подобаваща разходка събота и неделя, защото точно в най-хубавото време Теа трябва да спи. И да я сложим в 1, тя заспива в 2:30 и спи поне до 4-4:30...

# 200
Бързам да се похваля, че шумчето на Станислава е функционално, няма място за никакви притеснения. Кардиоложката ме увери, че сърцето на детето е напълно здраво.
Времето при на с е хубаво Grinning

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 13:08 от КатКа

# 201
Честита първа пролет и от мен!

Катка, радвам се, че всичко е наред и няма място за притеснения!Сега вече ще бъдеш спокойна! Hug

Днес времето в Бургас е хубаво и с Вали си  направихме  продължителна разходка.Сега той спи блаженно! Mr. Green

# 202
Катка, много се радвам, че всичко е наред! Heart Eyes

# 203
Катка, много се радвам!

При нас пък духа неприятен вятър. Въпреки това поскитахме един час.

Аз досега майсторих едни бобени кюфтенца, дето съм си ги харесала в eно списание от има-няма 3 месеца, да видим ще излезе ли нещо Laughing
Майка дойде на гости и се приспиват с Теа, а аз отивам да работя.

Последна редакция: сб, 22 мар 2008, 14:36 от мартеа

# 204
  • Варна
Катка, радвам се за вас. Една тревога по-малко.
Снощи дойде мъжа ми с Детелинка хем да сме заедно, хем да види дядо. Като се събраха тия деца, че като пощуряха не можем въобще да ги контролираме, като отвързани жребчета са. То не са писъци, крясъци, борби, дърпанки. Абе акшън отвсякъде.
Мартеа, самата представа за това, че ще варя боб дето после ще го правя и на кюфтета, бррр. Не е ли нещо дето може да се напълни големия казан у дома с него гледам да не се хващам. Embarassed Браво на тебе. Hug

# 205
ммм, супер са...
Деспина, писнало ми е да готвя манджи вече.. и то все едно и също, аз обичам такива измишльотини... както четох някъде за водолеите - цял живот могат да се хранят с коктейлни хапки и тем подобни и за мен важи с пълна сила Laughing
Дано успея да запазя няколко кюфтенца и аз домочадието, че така добре се хапват прд компютъра Laughing
Мъжът ми току-що ме зарадва, че и тази нощ няма да си идват... мдааа...

# 206
...

Тамън ще си лафим пред компа  Mr. Green   Майка ти ще остане ли за през нощта?

Катка, много се радвам!  Hug

# 207
...

Тамън ще си лафим пред компа  Mr. Green   Майка ти ще остане ли за през нощта?

цъ, тръгна си. Тя идва за по 3-4 часа и не ще да остава да спи в повечето случаи. Казва, заради кучето, но аз зная, че е заради брат ми. Не иска да го оставя сам у тях. Обяснявам и на двамата, че трябва да преодолеят случилото се, но травмата още не е минала.
Ох, какво ме питаш, какво отговарям ooooh!
Иначе, да, ще си лафим яко, погледнете колко поста имам от сутринта Mr. Green Добре е да има някой да поддържа темата bowuu Mr. Green

# 208
Брат ти е по-малък и живее заедно с майка ви ли?  Hug

Моята майка и тя идва сутринта, взе Наско и го заведе в Пловдив. Аз бях на работа. Водила го на гарата да гледат влаковете и релсите - нали им е фен  Grinning После го водила в Природо-научния музей, да гледат животните. А сега отишли на Макдоналдс, ама пързалката там е много опасна, та ми се обаждаха да не разрешавам да се пуска на нея. Кандърдиса се да идат на друга пързалка  Laughing

# 209
Брат ти е по-малък и живее заедно с майка ви ли?  Hug

да, с почти 8 г. е по-малък.

Общи условия

Активация на акаунт