Малейна, Пламен също се напикава нощем, още преди месеци бях споделила. Започна още през август (а от миналия март беше спрял да пишка нощем), когато, тогава още не знаех, че съм бременна, реших, че вече не трябва да заспива с кърмене и така се почна. Почти съм сигурна, че отбиването насила е причината, защото го приспивах повече от час, накрая нервите ми не издържаха, сега на моменти също
Мартеа, това с гъделичкането ще го опитам и аз, мерси за добрата идея, че напоследък при всяко "няма!" и "не!" директно включвам към лишаване от нещо любимо, въобще толкова нетолерантна съм станала с детето си
Че и саркастични забележки му правя, от което особено ме е срам. Веднъж му казах, че като не спи и не може да полежи кротко поне минутчица без да ми се катери по главата и да ме яхва (сам е изключено да си полежи и поиграе в леглото), да не ме занимава със себе си, да си играе сам и да ме остави за малко на мира. Той такъв рев му дръпна, хълца и пита "Защо не слушам?" "Искам да слушам!" , а аз му казвам "Ми защото си такъв!" 
дано се е заблудила тази лекарка

Не е потен, а??

Много ще се радвам да се видим