МАЙчета 2005 (107)

• 14 526
  • 310
  •   1
Отговори
# 180
Камиж, много се радвам, че Ники вече е добре, и аз се бях притеснила, че не пишеш.
Малейна, Пламен също се напикава нощем, още преди месеци бях споделила. Започна още през август (а от миналия март беше спрял да пишка нощем), когато, тогава още не знаех, че съм бременна, реших, че вече не трябва да заспива с кърмене и така се почна. Почти съм сигурна, че  отбиването насила е причината, защото го приспивах повече от час, накрая нервите ми не издържаха, сега на моменти също Embarassed, и за почвах да го хокам. Точно тогава започна да се напишква нощем. Есента ходих при педиатъра и той каза, че не е от стрес, че около 3-тата годинка децата много често правят така и че отшумява. Дано да отшуми, защото наистина се притеснявам. Не му се карам, че се напишква, но някой път му казвам, че ми иде пак да му слагам памперс, а той много се противи и не дава.
Мартеа, това с гъделичкането ще го опитам и аз, мерси за добрата идея, че напоследък при всяко "няма!" и "не!" директно включвам към лишаване от нещо любимо, въобще толкова нетолерантна съм станала с детето си Cry Че и саркастични забележки му правя, от което особено ме е срам. Веднъж му казах, че като не спи и не може да полежи кротко поне минутчица без да ми се катери по главата и да ме яхва (сам е изключено да си полежи и поиграе в леглото), да не ме занимава със себе си, да си играе сам и да ме остави за малко на мира. Той такъв рев му дръпна, хълца и пита "Защо не слушам?" "Искам да слушам!" , а аз му казвам "Ми защото си такъв!" Embarassed, а той "Защо съм такъъъъъв?" с ужасно огорчено личице.

# 181
Камиж, радвам се, че се завърна, дано нещата се оправят по-бързо Peace

Бяхме на лекар със Станислава, лекарката каза, че състоянието и не е сериозно, но след като се излекува ще трябва да дадем носен секрет. Това което ме изуми обаче е, че по време на преслушването на гърдичките ме пита от кога е с шум в сърцето Shocked.Изненада се, че досега никой не го е чул (за първи път бяхме при нея) и каза,че обикновено е фукционален.
Честно казано съм шокирана, защото водя Станислава при най- добрите лекари в града сред които и един детски кардиолог и никой не ми е споменавал подобно нещо.
Утре ще гледам да я запиша на кардиолог и ако чуят нещо най-вероятно скоро ще пътуваме до София Confused

# 182
Ееех, да му се не знай!... Майчините тревоги нямат край... Кате,  Sad  дано се е заблудила тази лекарка  Praynig

# 183
Kamij добре сте се завърнали с Ники, радвам се че принцесата е вече по добре Hug

Катка стряскащо е много дано не е така както казва лекарката, въпреки това ще ти кажа че моята приятелка (която сега чака второ) има дъщеричка на 9 и също са и казали още от малка че отчитат шум в сърцето, но не е нищо страшно. Детенцето си е супер голяма е сладурана, но според всички лекари които са е гледали нищо не и пречи от това че го има или да я застрашава по някакъв начин.

просто се опитах да те поуспокоя. Стискам палци всичко да е наред с АВа.

# 184
  • София
Камий, много се радвам, че пак те виждам в темичката  Hug Радвам се и че не се е оказало нещо сериозно Hug

Мери, ама как може да сложат на малките дечица в/у кексчето неядяща се украса?  Rolling Eyes Много шантаво  Laughing

Сиска   Joy Не е потен, а??  Joy Много се смях, да знаеш. Пусках ли ви клипче, как Любака пее вдъхновен от него? Песента я озаглавих "Ах, как боли", макар, че си пееше с някакви измислени думи.
Онемява, като гледа Веселин Маринов на сцена Crazy  ето го Но накрая смесва стиловете Simple Smile

Катка, този шум е нормален за децата и отшумява. И понеже 99% от дечковците са така, общо взето педиатрите не го и споменават.
Но, ако ще си по-спокойна, елате към София  Grinning Много ще се радвам да се видим  Grinning

# 185
  • Варна
Катка, Hug Дано наистина да е нещо дето се израства от детето и да няма нищо тревожно.
Дианче, големи певци си имаш. Любачето го докарва много добре, на ох как боли, но и бебо не лъже. Много са сладки и двамата. Hug

# 186
Катка, този шум е нормален за децата и отшумява. И понеже 99% от дечковците са така, общо взето педиатрите не го и споменават.
Но, ако ще си по-спокойна, елате към София  Grinning Много ще се радвам да се видим  Grinning

Знам, че е нормално, но не съм много наясно с нещата и се тревожа да не е придобит при положение, че никой не го е чул три години. Искам да съм сигурна, че е функционален Peace

Отивам да гледам Супер Любо Heart Eyes

# 187
Камиж, добре дошли! Ужасни неща сте преживели... бързо да се оправяте!

Катка, дано не е сериозно. Аз имах някакви проблеми като малка, спомням си как ме водеха на кардиограми - имах шум и аритмия, които казаха, че ще отшумят след пубертета. Аритмия си има досега, но мисля, че при мен сливиците си дават отражение, писала съм..
Дано ви успокоят лекарите.

Диана, така съм се смяла с Любо, толкова е артистичен! Теа се вживява по подобен начин, когато се прави на балеринка - тя пее и танцува едновременно, мултитаскинга го владее перфектно Mr. Green

Приятен ден!

# 188
Добро утро и от нас!
Бяхме на доктор да и махнат абуката,вляха и дозата АБ ходихме на физиотерапия.Сега сме си в къщи,ще даваме Абто още до сряда през устата,дано не се дърпа много.
Катка,дано  не е нищо сериозно Hug
Диана ,много се смях с певеца  bouquet
Лек ден!

# 189
Diana_T много е сладък Любака, страхотен певец  Heart Eyes и с маниер Peace

# 190
Дианче, много е пораснал Любака и все повече ми заприличва на тебе, а как пее - думи нямам, наистина е много артистичен. Пък Павката с неговата песен ми разтопи душата. Пу-пу да са живи и здрави момчетата ти!

аз да се похваля, ама тихо - тази нощ Марти събудил татко си, за да се изпишка и до сутринта е бил сух! Дано по-мекият подход даде резултат  Praynig

Дона, това, което описваш за Пламъчето - подобно беше и при нас точно преди седмица, май бяхме станали прекалено строги с него, отнасяхме се към него като към възрастен едва ли не, в смисъл - щом не правиш това, което се очаква от теб, следва санкция (някакъв вид) и това по няколко пъти дневно за различни неща... май в повече му е дошло на детето.  newsm78
Катка, дано всичко е наред с Ава!

# 191
  • София
Дианка, много е готин Любака, доста се посмях  Grinning

Катка, и на Ема и откриха такъв функционален шум преди около месец, все още не съм отишла на кардиолог, защото педиатърката ни увери, че при повечето деца е така и отшумява с възрастта. Решила съм ако при следващия преглед пак се чуе, да я заведа на преглед.

# 192
Браво на Марти,пупу.

# 193
Добро утро!
И понеже традиционно пролетта се честити днес - честита пролет! Само хубави емоции да ни донесе!
Днес и кафето е от мен!
Аз изпих първата съботна чаша - правя си сигурно половин литър и го изпивам на спокойствие - за 20, а не за 5 минути Mr. Green
Теа е започнала да се буди по-рано, преди можеше да спи и до 10, ако я оставя, сега се буди като по часовник в 7:30 - като за градина, независимо кога е легнала.

Да споделя, че откакто я обидих в сряда, си поставих за цел да не викам и изобщо да не повишавам тон. Всяко нещо обяснявам, а забележките ги правя с равен, много тих тон. Ефектът е поразяващ, но трябва много търпение. Няма да забравя, на миналия имен ден на Теа, татко, лека му пръст, как ми каза - ти не разбра ли, че с това дете трябва леко с децибелите? Направо ми се е запечатала тази реплика. Той винаги й говореше тихичко, дори като й се радваше не го правеше шумно и стряскащо, и ей, Теа го обожаваше и страшно го слушаше...
Само търпение да има човек - аз я виждам наистина - като кресна, тя моментално се изключва. Просто престава да слуша какво викам, чува само викането и край на комуникацията... Дори когато викна за някоя опасност е така - изключва се и ефектът е нулев.

Ние сме самички, таткото е в командировка. Трябва да се захващам с къщата, че после съм си донесла и работа.
Само тук ли времето е отвратително?

Хубав ден!

# 194
  • Mediterraneo
Честита първа пролет! Дано вече наистина се постопли времето, че ми писна от мрачни и облачни дни.

Общи условия

Активация на акаунт