МАЙчета 2005 (107)

• 14 503
  • 310
  •   1
Отговори
# 255
  • Mediterraneo
Цифрата - 3 самата кола, 100 - пътната помощ, около 500-550 - регистрации, ГО, преглед, задължително оборудване. Надявах се на ремонт до 2, но за момента отвсякъде обявяват 6 и се пУаша. Дано излезе нещо по-евтино, че ще трябав да я продавам иначе. Друг вариант - ръчна, но не искам...
Нова, неремонтирана с автоматик, който не се знае до кога ще издържи - хубавичките са за по 5,5 - 6.

Диманка, с 3 врати е и мойта, и аз исках с 4. Абе май се наиграхме, ама нейсе. Опитвам се да стискам зъби засега, въпреки вродената ми нетърпеливост.
Впрочем, някак си не е неудобна мойта в тоя смисъл - широчко е и дупенето няма да е непоносимо:) Един от продавачите почти ме убеди в плюсовете - детето не бърника по врати и прозорци.

6 хилки за ремоооооонт?! Какво говориш ти?! Дано минете с по- малко Praynig Да, единствените плюсове са това- слагаш го отзад и не мислиш дали няма да успее да си отключи вратата, да отвори прозореца и т.н. От друга страна, мъжът ми така е свикнал да заключва автоматично вратите на Ланчата, че и сега го прави  Laughing Със сядането си, натиска копчето  Joy
А какви екстри има- централно, ел. стъкла, аларма, климатик? Поне да те успокоим, че не си се минала съвсем много  Mr. Green

# 256
Всички тези ги има. И чупещ волан, еърбег, халогени.... само пустия автоматик... опа, вариоматик.
Тука стана като авто-мото форум Mr. Green Дано не съм досадила.

Феъри, много ти съчувствам. Ужасно е, аз точно до 3ти месец карах на лимон, солети и газоза, опа газирана вода. Беше кошмар... И точно в деня, в който влязох в 4я месец рязко придобих завиден апетит. А преди това от гаденето бях свалила два кг дори. И най-странното - гадеше ми се вечер. Дано бързо ти размине. Обаче, вземи си купи някоя добавка - витамини или нещо, че неяденето точн осега, съчетано с пролетната умора, ще те разбие просто, откъде сили, като не ядеш... Подействаха ли свещичките?

# 257
  • София

Подействаха ли свещичките?

Да, подействаха, чак на втората, ама това е щото доста късно ги приложи, ако се хване още сутрин няма проблем.

# 258
Ох подействаха, да Mr. Green В момента гледам света с други очи, да не говорим за Гуш как я гледам Hug
В момента нагъвам ягоди, защото само това мога да ям, а те са едни пластмасови, не е за приказка. Но по-добре пластмасови ягоди, отколкото банички Laughing
Вече ще ставам със свещичка в ръка, та да нямам проблеми овреме Wink

Мартеа, много ти се радвам, много хубаво сте направили с колата, аз много обичам - колите, карането, спомням си с какво удоволствие си купихме нашата кола, точно преди една година, между другото Simple Smile.  А шест хиляди за ремонт ми се вижда много, търсете по-стабилно, не се хващайте за първия възможен. Аз съм сигурна, че ако онзи, дето ви я е продал, я е ремонтирал, нямаше да го направи за шест хиляди, защото къде ще му отиде печалбата Simple Smile
Аз пък съм точно наобратното - за нищо на света не искам автоматик, най-голямото ми удоволствие от карането ми е ръчкането из скоростната кутия. Мъжът ми пък предпочита автоматик, но засега си караме с нормална скоростна кутия.

# 259
Кременче, тук съм Grinning Всеки ден вися тук, не пропускам, ама като няма какво да пиша...викам си, поне глупости и празни приказки да не бръщолевя и си мълча в ъгъла Wink Когато някой ме повика, веднага цъфвам Party

Мартеа, честито ти возило, да си караш с мерак и безаварийно най-вече Hug

Аз съм се замислила за шофьорските курсове, ама пусто май няма да е скоро. Скъпи са вече, а ние все още изплащаме парно, после имаме заем да връщаме...искаме голям телевизор, хубав монитор....вероятно след 10-ина години и аз ще стана шофьор Whistling

Дени още си пишка в гърнето, но се обслужва напълно сам и хич не ми пречи. Имаше мераци да пишка сам в тоалетната чиния, но веднъж реши сам да опита - взел един леген, обърнал го нагоре с дъното, стъпил върху него, защото тоалетната чиния му е висока и вирнал пацата да пишка вътре. Да ама явно е стъпил накриво, легена се обърнал и той си разби брадичката в чинията. Ние с баща му изобщо не подозирахме какви ги върши, само изведнъж чухме удар и рев и докато се ориентираме, че плача идва от тъмната тоалетна (на всичкото отгоре и на тъмно се опитва да върши работата) сърцето ми беше слязло в петите.

По този повод да ви пиша още една случка, от която ми побеляха 100-ина косъма - отпреди около месец. Дени много обича тия малките бонбонки "бони-бон" и подобни. Та купила съм му, той си ги похапва (яде ги с вода, твърди че са хапчета), аз съм в банята и пера. По едно време идва при мен и ми се хвали "Сиси, виж какво направих". Гледам аз носа и ръцете му червени и реших, че си е ровичкал в носа и му е потекло кръв. Да ама забелязах, че тая кръв много розова. Като погледнах, той си мушнал едно червено бонбонче в носа и явно го е намушкал с пръст доста, или се е опитвал да го вади, защото целите му пръсти бяха червени от боята на бонбончето. И няма вадене това бонбонче. За 20 секунди направо щях да припадна от ужас. Хванах телефона да звъня на баща му да идва да ни води до Спешното и чак тогава се сетих да го накарам да издуха нослето. Уф, няма да ви описвам с какво облекчение видях тъпото бонбонче да излиза от нослето, като се издуха. После цяла вечер чистих парченца от нослето. Ама така хубаво го беше намушкал....не искам да се сещам как се бях шашнала. А никога до сега не си е мушкал или налапвал разни щуротии.

Ново при нас няма. Дребен от миналата седмица не е на градинка, болен е. Но смятам в четвъртък да го пусна, че и двамата с баща му имаме работа и няма кой да го гледа.

Аз на дърти години реших да си направя татуировка....смях голям Blush, ама ще го направя Flutter Ще се похваля със снимков материал после Wink

Довечера съм нощна, не можах да заспя сега с дребен и ще дремя цяла нощ по фотьойлите в хотела.

Целувки на всички Hug

# 260
Сиска ама и на Дени как му е хрумнала newsm78
Чакам да ти видя татоса.
Мартеа хич не съжалявай,щом ти е харесала колата значи си е твойта.Автоматика е рахат ,особено за София.Аз си падам по скороститено няма да откажа и автоматик И моята кола е с 3 вратиудобна е а и не се притеснявамче Ники може да изпадне Wink
За обеците и аз исках днес да и дупча,амам нещо и мене ме е страх,да не я дръпне някой.

# 261
  • Bristol
Мерии тук има такива музикални игри,но не са ли много голями newsm78,а и скъпи.
...
Лучника не е ли сложен за правене?
Kamij, тези за домашно ползване не са нито големи нито скъпи.
А лучникът не е труден, плънката се прави лесно, проблем е месенето, ако не си падаш по него и втасването. Аз от как родих Ели се специализирах. Само козунаците още ми се опират, но тази година пак ще пробвам Wink
Феъри, гаденето ти е най-малкия проблем, ти си го знаеш  Twisted Evil Бананите не ти ли помагат?!
Мартеа, честита кола! Вижте и по други сервизи каква цена ще ви кажат. Аз 2000та година ремонтирах моето ситроенче и от тогава не ща да чуя ни за сервиз, ни за майстор  ooooh! Мъж ми го продаде и купи едно волво, внос от Италия, на което му бяха разказали играта. Но моят се изкуши, защото било с много екстри  Crazy Та до ден днешен си го кютаме, от сервиз на сервиз го караме  Tired Сега тук много паднаха цените на колите 4х4 и мъжо се чуди, дали да не си подменим колата в България. Но аз за сега държа фронта, за 6 седмици годишно, този разход ми се струва неоправдан Crossing Arms
Вчера водих Ели на кино. За моя изненада издържа цялата прожекция  bowuu От кога чакам този момент!

# 262
Сиска, честно, и аз от една седмица обмислям идеята Grinning Нали знаеш, че е хубаво да е съвсем скоро, защото след това със силното слънце има проблеми.
А случката с бонбончето е ужасна. Как им хрумват такива неща, просто не знам. Много е опасно...

# 263
Ники има обечки newsm44Стана случайномоя приятелка има салон -фризиорски.Докато си правихме причеси дойде едно семейство с малко момиченце на почти 2 години.Днес нали е Благовещение.Т а то плака съвсем малко,Ники и тя иска от мноого отдавна и се нави самичка.Плака съвсем малко.Веднага пробихмеи двете уши и така.Ще я снимам да я покажа.
Ники още не е ходила на кино-мисля да я заведа!
Мери каква е цената на игрите?

# 264
Сиска, честно, и аз от една седмица обмислям идеята Grinning

Идеята за тату ли, да запитам като една съвестна клюкарка?
А бихте ли споделили местата, на които възнамерявате да си ги сложите, м? Все пак и нашето мнение е важно, мисля!  Mr. Green

Дианке,  hug   Важното е сега на Феъри да й олекне, ни ща аз пай от нищо  Laughing

Феъри, по-добре ли ти е миличка?

# 265
По кафе Coffee kaffeetrmker_2
За татутата ,аз имам 3.На кръста,плешката и крака.Не съжалявам хичзамислям се и за 4та.

# 266
  • София
Камий, честити ви обечки   bouquet
Мисля, че си избрала хубава възраст Simple Smile Аз много обичам дупки по ушите и ако имах момиченце също щях да й ги перфорирам.

Сиска, то и Любака се обслужва сам с гърнето...не съм го споменавала, но нямах предвид, че не се обслужва сам и това ми пречи Simple Smile

Ще чакам с нетърпение да покажеш татуто, когато е готово  Grinning Аз съм голм фен и ми се струва, че доста дълго отлагам да си направя.

А на камий съм мяркала татуто на кръста, много добре стои  Flutter

И да ви кажа, че вече имам подарък от мъж ми за двете дечица...много мило ми стана. Аз тук все опявам, че ще си правя операция на гърдите, но пред него съм коментирата 2-3 пъти за тези години. И онзи ден ми каза, че ми прави подарък за да не се чуствам нещастна и когато съм готова да отивам. Сега с нетърпение чакам Павката да порастне и да ходя да лягам под ножа Simple Smile

# 267
Добро утро!

Ренка, да, тази идея.
Аз искам на кръста.
И на мен много ми харесва тази на Камий на кръста, другите не съм ги виждала Wink

Камий, браво за обечките. Медицински ли сложиха? Ники подръпва ли ги сега, как ги възприема?

Диана, хубав подарък Grinning

Аз не знам какво да пиша... актуалните ми терзания ги знаете, най-мразиМ да чакам, пък все така става при мен.
Теа вчера беше в изключително кисело настроение, дойде свеки да я види за малко, това дете като се разлигави, вика, крещя, дивя, а баба й като си затръгва, като ревна... не можем да я успокоим... мерих Т, казва - боли ме главичката - най-накрая се усетих с целия си акъл, че сигурно я боли от прическата, която учителката й беше направила в градината - цялата на малки стегнати опашки - сигурно около 15 броя, с ластичета за еднократна употреба. Свалихме ги и се кротна.

# 268
Мартеа гадно си е. И аз като се опна на стегната опашка вечерта ми е супер гадно. Иначе пък сладко им стои да са шаренки и рошавки гуспоиците.

Диана ай честито подарък.

От къде ви идват такива идеи бре... татуировки, операции.... много свежо, ама... аз трудно се престрашавам. Някак доброволно да полегна да ме резнат или да ме надупчат за картинка..... хем държа много на болка, ама все със страх подхождам. Принципно съм за операция на очите, да сваля тоз диоптър, обаче пусти страх... и все си викам какво толкова едните лещи дето слагам.

Пък дребен се скапва от бухане. Имам подозрение, че Мукосолвана го прави тоя номер. Вчера докато не го бяхме натрупали в органицма не кашляше почти цял ден, днес обаче от сутринта не е спрял. Да видим след малко док какво ще каже, но ще настоявам да го сменим. В тоя ред на мисли - някой може ли да ме светне, защо като кажат "гърдите са чисти" и после избухват сироп за откашляне ама за бронхи  newsm78 . От няколко боледувания насам се чудя. Ще питам и това днес.

Хубав ви ден!   bouquet

# 269
  • София
Тиа, ама за откашляне или за втечняване на серета? Защото, второто е, ако кашлицата не  в дробовете и за да изкарва секретите, които нахлуват по-лесно. Ама, отхрачващ...не виждам логика, още повече, че няма какво да се отхрачва от там. newsm78

А за операциите..аз на очите няма да си направя, защото не ми е належащо. Но при положение, че без сутиен си подритвам гърдите, просто лягам и ще съм щастлива от това  Laughing Нито мога да се съблека по бански, нито бельо да си купя, нито ми е кеф да си гледам ужасните придобивки. Много грозна гледка съм гола..тази година на морето ще стоя със сутиен на плажа и сега ще измисля модел на блузка, с която да съм наметната. Увисналото дупе и корем ще се оправят някой ден, а и не е чак толкова трагично положението.
В момента ходя със сутиен + едно късо потниче за да преборя поне малко гравитцията. Blush

Общи условия

Активация на акаунт