Нова, неремонтирана с автоматик, който не се знае до кога ще издържи - хубавичките са за по 5,5 - 6.
Диманка, с 3 врати е и мойта, и аз исках с 4. Абе май се наиграхме, ама нейсе. Опитвам се да стискам зъби засега, въпреки вродената ми нетърпеливост.
Впрочем, някак си не е неудобна мойта в тоя смисъл - широчко е и дупенето няма да е непоносимо:) Един от продавачите почти ме убеди в плюсовете - детето не бърника по врати и прозорци.
6 хилки за ремоооооонт?! Какво говориш ти?! Дано минете с по- малко
Да, единствените плюсове са това- слагаш го отзад и не мислиш дали няма да успее да си отключи вратата, да отвори прозореца и т.н. От друга страна, мъжът ми така е свикнал да заключва автоматично вратите на Ланчата, че и сега го прави 
А какви екстри има- централно, ел. стъкла, аларма, климатик? Поне да те успокоим, че не си се минала съвсем много

. А шест хиляди за ремонт ми се вижда много, търсете по-стабилно, не се хващайте за първия възможен. Аз съм сигурна, че ако онзи, дето ви я е продал, я е ремонтирал, нямаше да го направи за шест хиляди, защото къде ще му отиде печалбата
Всеки ден вися тук, не пропускам, ама като няма какво да пиша...викам си, поне глупости и празни приказки да не бръщолевя и си мълча в ъгъла 

, ама ще го направя
Ще се похваля със снимков материал после 
Мъж ми го продаде и купи едно волво, внос от Италия, на което му бяха разказали играта. Но моят се изкуши, защото било с много екстри
Та до ден днешен си го кютаме, от сервиз на сервиз го караме
Сега тук много паднаха цените на колите 4х4 и мъжо се чуди, дали да не си подменим колата в България. Но аз за сега държа фронта, за 6 седмици годишно, този разход ми се струва неоправдан 
От кога чакам този момент!
Стана случайномоя приятелка има салон -фризиорски.Докато си правихме причеси дойде едно семейство с малко момиченце на почти 2 години.Днес нали е Благовещение.Т а то плака съвсем малко,Ники и тя иска от мноого отдавна и се нави самичка.Плака съвсем малко.Веднага пробихмеи двете уши и така.Ще я снимам да я покажа.
Важното е сега на Феъри да й олекне, ни ща аз пай от нищо