Великден цветен приближава - пазарджишки майки за базар се стягат(6)

• 18 086
  • 316
  •   1
Отговори
# 255
Цитат
Имат нужда от памперси - 4-9 кг.
София дали могат да ни помогнат в това отношение Praynig

# 256
Вече имаме дарител за памперсите, откликна една жена!

# 257
Благодарности на сем. Пееви/Стела Мария/ за осигурените пампери за тризнаците на стойност 100лв.  bouquet  bouquet  bouquet

# 258
На 30/петък/ юни от 11 часа децата от бебешкия ще имат тържество и ни канят.
Ще купя лакомства и за сега съм на линия.

# 259
  • Пазарджик
Оф, много ми се идваше...
Тя Лили ми се обади, ама аз помислих, че в събота ...  Tired
Няма да мога  Cry ...

Яна, виж за обички на Зойчето .

# 260

Яна, виж за обички на Зойчето .

Ще видя, Ванче!

Ами ако се съберем повече да  се отиде пък направо в събота. В съобота съм доста заета и не обещавам да съм на линия.
Имам предложение - за 1 юни на децата от бебешкия да вземем освен лакомства и надуваем басейн - има доста големи за около 30 лв./ събира 5-6 дечица/

# 261
Днес в комплекса срещнах една от учителките на Дома. Получихме още веднъж поканата. Ще се опитам да отида в петък.

# 262
На 04.06.2008  от 11 часа ще се срещнем с Роси и другите мами от София в кафето на бобимин.
Поканени са всички ангажирани с каузата  bouquet

Днес не успях да отида при бебешорите, защото имах неотложен ангажимент.

# 263
Днес в комплекса срещнах една от учителките на Дома. Получихме още веднъж поканата. Ще се опитам да отида в петък.
Не отидох в дома, също така и не успях да отида в комплекса на Еми в градината имаше праздник, засрамихсе да не отида, толкова пъти съм го пренебрегвала за ради други деца. Embarassed

# 264
На 04.06.2008  от 11 часа ще се срещнем с Роси и другите мами от София в кафето на бобимин.
Поканени са всички ангажирани с каузата  bouquet

Днес не успях да отида при бебешорите, защото имах неотложен ангажимент.
Аз съм на работа.
Сряда 11.00, всеки работещ човек е на работа.
Мисля че ще дойдат само тези които са в майчинство.

# 265
И аз съм на рожден ден с детето, най-много ще отделя половин, един час точно в сряда Thinking

# 266
  • sofia
Предстоящата среща в сряда (04.06) е във връзка с предстоящата  ви работа ,тъй като виждаме някои недоразумения,натрупани последните месеци.
Яна като координатор ще се наложи да доуто4ни подробностите по срещата,ще ви запознае и с някои документи в последствие.
Решихме срещата да е в обедно време,примерно 12.00-13.00.....12.30-13.30.....Тогава знаем пове4ето работещи биха могли да излязат обедна по4ивка и да се измъкнат за 1  4ас.Който иска намира на4ин.Ние се дигаме от София все пак .
Тези,които ще дойдат ще могат на място да питат каквото ги интересува и вси4ко ,свързано с работата за в бъдеще.Тези,които няма да успеят могат да го сторят в писмен вид на пощата на ДБМ или официално на пощенски адрес.Тук във форумите и темата ви няма да отговаряме,както в която и да е .
Ще се коментират неща свързани с добровол4еството и ети4ните норми,които ще се приложат към документите на доброволците,които ще се вклю4ат отново в помощ на децата от вашия район.

Документите ще се одобряват от УС с препоръката на координатора от Пазарджик-Яна.Ако Яна се съгласи да си предподпише новия договор разбира се.

Това е моми4ета.
Благодаря и се надявам да се видим в сряда Hug

# 267
Момичета, единствено да уточня, че ще се наложи заради моето дете и детето на една от мамите от София да се срещнем в сладкарница Барбарела / до Общината/, защото там може да си оставим децата в детския кът да ги гледат.

04.06.2008 - от 12.00 часа

Много ще се радваме да се видим повечето момичета, защото има доста неща , които е хубаво да чуете и най-вече да се запознаете с момичетата от София. Hug
Моля ви да кажете дали този час ви е удобен или да е от 12.30 Praynig

Извън срещата - с Ванчето обсъждахме, че партито за рождениците от бебешкия трябва да е съботен или неделен ден, за да се съберем повече хора.

Дайте предложения за партито - какво да се купи, какво да се направи и кой ден можем да се съберем повече?  bouquet

п.с. Искрени благодарности на Валерия от Пловдив за предоставената храна на децата от дома в Лесичово - 8кг.  кашкавал, 10 пилешки бутчета, 20 пакета масло, 45 сокчета и 45 шоколада милка  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 02 юни 2008, 17:21 от Луда Яна

# 268
Започнах работа от днес така че колкото и да искам не мога да намеря начин да се видя с момичетата. Моята обедна почивка е половин час, така че и в обедна почивка не мога, даже ако темата беше по интересна от  "натрупалите се недоразумения" пак нямаше да мога. Съжалявам че трябва да се вдигнат от София за да ни оправят  "недоразуменията" макар че мисля че ние винаги и сами сме успявали да ги оправяме. Ами какво да ви кажа, виждам че все по малко момичета се включват в тази тема, може би защото хората не свързват благотворителността със поучаване, или каквото и да е отношение от позиция "аз съм директор ти си подчинен".
Няма да пиша аз бях до тук, ще пиша само че наистина прекалено съм заета за да си позволя да хабя време за решаване "натрупаните са недоразумения".
Винаги съм насреща за неща, които са важни за децата.
Винаги съм насреща, когато мога да помогна.
Винаги съм насреща, когато който и от вас има нужда от мен.

# 269
Искам да се запиша по темата. За първи път попаднах на нея и не можах цялата да я изчета, но искам да следя развитието й.

Общи условия

Активация на акаунт