АВГУСТовските бебенца подскачат в нашите шкембенца

• 16 187
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
момичета толкова ми е хубаво да си пиша с вас точно когато си мисля че съм единственна и само на мен ми се случва разбирам че не съм само аз и това ми дава сила и енергия тъи като кото си мисля ето и другите жени са така.Явно това с обезкосмяването и болката е от бременноста ще пробвам и аз с кремчета маи #Crazy.Преди малко пак ми пречерня това кръвно ще ме домори не мога да си сготвя и мен ме боли кръста абе бременна работа...gitsa  ти си уникална така се прави ееее ще си незнаят мъжете че като сме бременни кво пак сме си секси че и с по големи дупета.....хич ми не е и аз си виря каквото мога дупе тумбак каквото доиде. preggo

# 196
От вашите комплименти така се възгордях, че вече карам мъжа ми да ми обува ботушите  Laughing
Абе истината е, че вече трудно се навеждам... Като се замисля тук много рядко носят ботуши, сигурно им е жега на жениците... А аз в БГ си ги носех от септември до май, беше си ми топличко и готино ! Но както е тръгнало скоро ще се минава на нещо лесно за нахлузване.
Ковачева, хубав празник и от мен !

# 197
Добро утро, момичета! Аз май продължавам да съм си най-ранобудна, което изобщо не ми е за хвалене. И днес времето ще е мрачно и кофти, а като гледам ви се отразява и на вас, а не само на мен.
За обезкосмяването - да ви кажа при мен пак е на обратното. Преди много повече ме болеше и заради това все отлагах и епилатора на краката и кола-маската на триъгълника. А сега ми растат по-бавно и по-редки и явно от това ме боли и по-малко. Единствения съвет дето мога да ви дам е да не чакате, защото като чакате и се заздравява и одебелява корена на косъма, а именно от това боли. Както вече ви казах, мен преди ми беше много неприятно и болезнено и затова все отлагах с някой друг ден. А сега пак от страх да не ме боли взех че се научих да не отлагам, а докато е по-навреме. Аз пък имам друг проблем - подкожни косъмчета - и сега с тоя корем не мога да се превия достатъчно, че да си ги изчистя. А така става по-голям проблем, ама...
 Laughing Дано днес настроението да е по-добро от вчера  Laughing !

# 198
Добро утро от следващата най-раннобудна!
Разгледах какво сте писали вчера и реших да посетя албумчето.Не ми се отваря......... #Cussing out #Cussing out #2gunfireпак ли някой се е изгаврил newsm78
ПРОБВАЙТЕ СЕ И ВИЕ ДА НЕ БИ ПРОБЛЕМА ДА Е В МОЯ НЕТ САМО

# 199
Добро утро и от мен. Аз вече съм от ранобудните , а  и гаденето спря окончателно.Утре съм на лекар и дано ми кажат и на мен пола.
Искам да попитам нещо, дали е вредно ако се боядисваш  по време на бременността?
За сега това ,  лек ден от мен.
 Цвети , аз сега пробвах , на мен ми се отваря.

# 200
Да ви успокоя!От мен е било ,сега ми се отвори албума!
Незнам ,явно е било от нета ми !
Обещавам да не ви шашкам друг път така,но като не ми се отвори след толкова много опити се ядосах и си помислих че някой нарочно го прави.

# 201
Добро утро и от мен!
Аз отворих албумчето без проблем!
За обезкосмяването до преди да забременея действах с епилатора,но сега започнах с бръснача знам,че космите стават по дебели,но с епилатора винаги си ме е боляло,асега още повече незнам дали е от бременноста,но реших поне докато родя да си спестя тази болка пък после ще си карам по старому!
И  при нас времето е мрачно и ветровито и май цял ден ще сме си в къщи!

# 202
  • ....от ляво до десния завой...
Привет и от мен, момичета! Hug
Днес верно си е мрачен ден, едва се надигнах от легото - вечно ми се спи, все едно ме е хванала сънна болест....Мажа се с разни кремове и лусиони, но продължават да ме сърбят гърдите! Вие имате ли го тоя проблем все още? В някои от постовете четох, че и други мами като мен имат сърбежи.... Rolling EyesМислех, че ще престанат, ама уви - не се случва така.....Не мога да си обясня от какво е?!Напоследък доста ме наболява отдолу - точно където е бебето - от разтягането на матката ли, от какво ли?! ConfusedНаблюдавам си тялото, имам коремче, но  имам чувството че вместо да се увеличава, корема ми се смалява?! Rolling Eyes Луда работа....Ще родя накрая някое бебе 1кг, ще има да го чакам после да качва и да се стабилизира....Страх ме хваща.....Като ви гледах вашите коремчета преди в албумчето ни - моето определено е доста по-малко....Трябва да го снимам тия дни и да го кача в новото албумче, да ми кажете мнението си. Болките в кръста също не престават, на моменти се засилват, на моменти отслабват.....Въпреки всичко стискам зъби и препускам напред-назад като някакъв кон, нали трябва да се движим, било добре за кръвообращението, за общия ни тонус, за развитието на бебенцето!
Една моя приятелка ми подари една книжка за кърменето - ще почвам да я чета! Казва се Книга за кърменето на Хана Лотроп! Тая моя дружка е твърдо решена тоя път да ми помогне в тая дейност и да научим бебето да суче, че първия път най-кошмарните ми моменти след раждането бяха свързани точно с кърмата - бебето не засука, имах адски много кърма, цедих с помпа, ама постоянно трябваше да процедирам с нея, защото те много течаха, това което останеше - айде над тенджерата с врялата вода, за да се оцеди - беше ужасно изтормозващо, изнервящо и мъчително....Тоя път независимо какво ще ми коства ще бъда упорита и ще давам кърма /стига да имам/ колкото се може по-дълго - така  се засилват защитните сили на малкото човеченце, предния път издържах само 2месеца и задъних каналите с хапчета накрая.... Sad
За обезкосмяването - винаги съм процедирала с браснач и сега така. С нарастването на коремчето ще става малко по-трудничко, ще да влезе в действие депелатоарния крем! Боли ме с епилатор, имам, но така си седи, от време на време като реша си се мъча с него, ама се случва рядко. Wink
~ ~

# 203
Ей, здравейте и от мен!  Hug
По въпроса с обезкосмяването и аз като valeni не мога да се оплача от по-силна болка, а и много са се разредили и ми се налага 1 път на  месец и половина да ги махам. На краката ги махам с епилатор, а триъгълника с кола маска.
sindarella мила, а аз си мислех, че съм единствената, която веднъж е раждала, а все едно й е за първи път! И аз като теб непрекъснато се дерзая, че ме боли много кръста, краката ми оттичат жестоко, особено вечер, имам запек, а въпреки всичко това вълчи апетит. Гърдите като ги пусна вечер от сутиена, имам чувството че ще падна по очи! Close Аз също имам болки ниско долу, особено вечер, като съм поуморена, но си го обяснявам с факта, че имам 2 операции и може би имам някакви сраствания.  newsm78 Направо не знам вече какво да мисля  #Crazy Абе, дано всичко е наред!  Praynig
Абе момичета или аз съм тотално изпростяла, ама като говорите за МОЛ-а до НДК, имате предвид този при хотел Хемус, или аз нещо пак с бременния си мозък не съм разбрала???  #Crazy  newsm78

# 204
Здравеите мамчета аз сега ставам цяла нощ не спах и сега не мога да се надигна.sindarella не се притесняваи мила и аз съм така все нещо ме боли отдолу дърпа ли незнам и се услушвам да не са контракции но не са лекарката ми каза че е разтягането на връзките.А за коремчето и аз се депресирах като ходих на консултация все се засичам с едни огромни тумбаци 7,8 месец и аз се чувствам с някакво малко смешно тумбенце Shocked.Ходя ходя и все си го гледам колко е порасло и ми си струва че се смалява и си умирам да се обличам в лепнали дрехи да ми  се вижда preggo та не се притесняваи не си сама lovekiss бременните ни главици все ще измислят за какво да се притесняват.за албумчето изтрапнах тоя път щях да псувам като каруцар #Cussing out към 14.00 ще ходя да си видя изследванията при лекарката дано всичко е наред че никак не ми се тъпче с лекарства #Crazy.Снощи четох в един форум за ниското кравно да пием аиран със сол много помагало ще пробвам.Хубав ден на всички нищо че мрачен по късно пак ще се включа.

# 205
Здравейте и от мен Party
Абе цяла сутрин не мога да вляза в сайта, направо откачих #Cussing out, влизам през gmaila, добре че съм си натиснала бутона извести newsm47
За обезкосмяването, аз абсолютно не мога сама вече - нищо не виждам smile3515станала съм като кит, ама от това по-хубаво нещо няма Flutter. Махам нещо там с бръснача колкото мога (по спомени) и колкото толкова. Кола маска единствено на ръцете си правя. Краката също с бръснача махам.
Някои питаше за боядисването. Аз се боядисах края на третия месец. Вече ще трябва пак да се понавапцам, че ми е поизраснала косата newsm03
За болките - и аз съм така, особено дните, в които влизам в следващия месец, започва яко дърпане и опъване. Ставам като бабичка, леко, леко, едвам, едвам. А какво имате предвид под болка ОТДОЛУ - ниско в корема или към влагалището някъде. Защото мен онзи ден примерно така ме проряза на  два, три пъти, чак подмръдвах от болка. А като поседя права и ми натежава нещо. Започнах пак и повечко да пишкам май. Урината ми е ок, скоро правих (миналата седмица), преди и стерилна пусках. Дано е нормално, сигурно бебчо е расте и притиска. То и вода пия доста де, че аз пък имах проблеми точно с това преди да забременея.
Та такива работи при мен.
А за усещането на бебето - оффф още незнам то ли е не е ли. Понякога усещам едно такова примърдване, ама по скоро към бъбреците ми е, като ме изджаска нещо два три пъти и това е newsm78, а вечер като легна на няколко пъти ми се случва, подскачам - ама немога да преценя задремвам ли, или бебето ме рита, ама чак пък толкова силно та да подскоча newsm62, абе уж съм будна, ама знам ли ooooh! лелееее днеска нещо на простотия съм го обърнала. Ми то на това време, егати зимата ли се върна, що ли....
Хайде лек и усмихнат ден и от мен. Стискам палци на всички за всичко, кой за каквото има нужда и много, много ви целувам newsm51

Забравих и за кръста да кажа - боли ме и кръст и гъз (както се казва) особено с това спане все на ляво да съм, сутрин ставам като Робокоп, ужас и цял ден на това бюро седнала, задника ми се сплеска. От време на време кръстосвам коридорите тука с ръце на кръста, колегите ме гледат като невиждали човек hahaha

# 206
Здравейте и от мен в този зимен ден! newsm62
И аз днес трябваше да стана рано,за да ходя да си правя изследвания...ама като се прибрах си легнах да си доспя Embarassed
От няколко дни съм много омърлушена - тъкмо бях започнала да усещам бебчето и толкова се радвах,а сега никакво не се обажда и какви ли не ужаси ми минават през главата... Weary.Понеже след последния преглед ми изписаха Магнерот(магнезий) заради ниско прикрепена плацента,та сега се чудя дали това не е причината,че почти не го усещам,не знам??? newsm78.
Но... да не си прехвърлям депресията и на вас....
Дано до събота малко да се пооправи това време.
Момичета,искам да ви питам,може ли да взема с мен една приятелка,която също е от отбора на августовските мами,но все още не се е регистрирала при нас?Ще имате ли нещо против???
Е,това е от мен.Желая ви всичко най-хубаво newsm10

# 207
За боядисването,аз си се боядисвам всеки месец защото косата ми е руса и немога да си позволя да я оставя повече,с миналата бременност бях по същият начин и не мисля,че има проблем!

# 208
kameto79 както е казал Мечо Пух - колкото повече, толкова повече  Wink Аз лично нямам нищо против. По повод боядисването - аз съм на кичури и не се мажа всеки месец. Последно ги правих февруари, сега мисля чак за сватбата през май да ги направя. Но моята коса по принцип е светла и леко чуплива ,така че много не ми личи като израсте.
Момичета ще съм ви благодарна, ако ми кажете някъде ако сте чели за подходящи цветова за стаята на бебето. Тъй и тъй ще правя ремонт - ще ми се да сменя цвета на спалнята. Досега беше бледо лилава, но ми се върти някакво оранжево! Не знам, някой ако знае нещо по въпроса да казва. Има ли цветове, които ги успокояват, или дразнят???  newsm78 Лилавото определено не помагаше, на като се има предвид, че е от гамата на студените тонове, може и аз да съм сбъркала в боядисването #Crazy  newsm78. Ако някой е разбрал какво искам да кажа - евала!

# 209
Ако някой е разбрал какво искам да кажа - евала!
Аз разбрах Laughing hahaha. mamadona оранжево според мен е добре, много приятен свеж и пролетен цвят. Особено нещо, портокалово - прасковено супер. Много харесвам такъв цвят и наистина ми действа ободряващо. Също светло зелено - не цикламено разбира се, леко тревно, но мааалко по-светличкооо, направо ще се разтопя в такава стая сигурно, но незнам на бебчетата как действат тези цветове Hug

Общи условия

Активация на акаунт