АВГУСТовските бебенца подскачат в нашите шкембенца

• 16 193
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Kоvatcheva, честит рожден ден!  Grinning да си жива и здрава!  Grinning пожелавам ти лека бременност, леко раждане и здраво бебенце на финала!   bouquet  дано днес да усетиш малката принцеса  Heart Eyes
аз също много се притеснявах за това, че не усещам беб, но разбрах, че от това няма да прорита. то си знае кога! не се тревожи, всичко ще е наред! обещавам!  Grinning

# 181
  • Germany
Момичета, благодаря на всички за хубавите пожелания! Тъкмо се връщам от лекар, моето сладурче е живо и здраво и много палаво, маха, върти си дупето, супер  Hug Камък ми падна от сърцето, сега ще лежа по-спокойно Laughing
Благодаря на всички ви за подкрепата и усмихнат ден!

# 182
Здравейте!
Честит празник на Ковачева / smile3510 hbdtu/!!! Аз на три дни успявам да ви чета, но нямам възможност да пиша, защото:
1. Злите ми завистливи колежки в предпенсионна възраст считат, че не трябва да влизам в интернет в работно време и ходят по стаите и коридорите да клюкарят. Дразнят се, понеже не знаят какво да правят с компютрите и ги използват като пишещи машини. Също ги е яд, че на някои от тях щерките и снахите им не могат да заченат. Ужас!!! А от работа не примираме;
2. Дъщерята у нас не ми дава да седна за повече от 10 минути, че все вечер учи "с" и "до" компютъра.

Да кажа, че днес бях на АГ ехограф,  защото наблюдаващия ме прати при конкретен специалист. Четвърти доктор ми казва, че БХС и ФМ са излишни, независимо че аз съм на 34, а таткото е на 44. Двама от тях са на възраст 42-45 и с наборки жени, от които имат деца на по 2 г. и не са си правили самите те БХС и ФМ. Толкова бях шашната да не види нещо ненормално, че забравих да питам какъв е пола. Мойто джи пи ми води ЖК. Много се беше ядосал, че съм ходила на частно да давам пари за ехограф. Както писах, той иска да се разпише който ме гледа и да опише резултатите. Наистина като ходя на частно никой не се ангажира да си сложи подписа под това, което е вижда. Та, задължителните 3 снимки за наблюдаване на бременността по това време по Здравна каса са: на сърдечната д-ст, БПД - 49,5 мм /някакви размери на главата/ и ФЛ-31,2 мм /това пък какво разтояние е?/ Според тези цифри термина ми е на 06.08 и според докторските календари - също. Затова моля да бъда преместена при другите мами с моя термин и да ми сложите син щъркел, щото на 6 март му видяха "достойнството" на бебо. Рано беше, но ако друг доктор види момиче ще ви пиша да го подмените. 

И да ви се оплача, че от 2 седмици имам сърбежи. Питам мъж ми  - нямал оплаквания, но онзи ден вече и той цъфна. Както си се възхищава на инструмента... само това му липсваше! Сега не иска да се погледне. Много е гнуслив. И с тоя пилешки мозък /като на повечето мъже/ не иска да прави секс. Питам го аз, ако беше жена като мен, дето откакто съм родила без превръзка не съм оставала, сигурно 14 години без полов живот щеше да кара. Мъжка му работа. Та, доктора категорично отказа да ми взима микробиология, понеже са или трихомони или гъби. Няма право да ми предписва лекарства за през устата и затова ме накара да купя едни глобули за мен за 8 дни и някакъв михлем /той е за двама ни/. Това да ни е проблема!

Много рита бебо и като лудите сама се хиля по улиците. Наш близък почина и три дни не ритна и то баш събота и неделя се случи. Интересува ме /за по-нататък/ за колко време е нормално да не се обади? Който знае - да пише.

Хайде чао и много здраве на всички!     

# 183
Здравейте момичета!
Честито на всички който вече знаят пола на своите съкровища!  bouquet
Ковачева честит рожден ден и от мен,всичко най хубаво ти желая и едно прекрасно  мъниче през август! Hug
Относно албумите,много гаден номер,дано не се случва повече.
Аз два дена бях доста зле, не можех да стана от леглото,чувствах се много уморена и постоянно ми се спеше, но от днес пак съм добре и дано вече не ми се случват такива неразположения,много са неприятни. Praynig
За срещата нямам претенции къде ще е,в мола също е добре.Аз най вероятно ще съм сама,дъщеричката ми е доста палава и май с никой няма да мога да поговоря ако я взема с мен.
Засега това е от мен ,приятна седмица  и много усмивки! Laughing

# 184
  • Бургас/Пз
gitsa , ей много ме развесели с това твое писание. А пък за мъжа ти що ли не се учудвам на реакцията му?
Момичета, дайте да измислим някоя интересна дискусийка. Минахме вече темите за цигарите, за секса, за кръщаването на този или онзи? Ама нещо в последно време се въртим около пола и Фм. Скоро обаче почти всички ще минем ФМ и ще знаем макар и не на 100% пола на бебето и да вземем да измислим нещо за дискутиране от сега.

# 185
  • ....от ляво до десния завой...
Привет и от мен с днешна дата!
Kоvatcheva, честит празник! Да си жива и здрава и през август да те зарадва щастливо бебенце! Hug
Аз днес не съм много в кондиция, също като steis лежа и ми е отпаднало, целия следобед спах. Sad Надявам се да е временно и тия дни пак да съм ведра, добре поне че съм в болнични и не се налага да работя, въпреки че ме чака много за писане, донесла съм си вкъщи, но само гледам папките и отлагам : "хайде утре, хайде вдругиден, хайде в почивните дни...." Rolling Eyes
Сега трябва да тичкам до детската градинка да взема Дани, че гледам станало 17часа.
Нещо съм станала много безразлична ли да го нарека  Confused към разни въпроси - познати като ме видят и питат - "разбрахте ли пола, къде ще раждаш, при кого" - вдигам раменете и им отговарям - "Не ми е първа грижа точно това в момента"! Наистина реших да отида на видеозона едва в 21вата седмица, а за раждането - нещо тотално се обърках, заради разни проблеми с т.нар. ми "приятелки", които все ми дават "мъдри" съвети напоследък и съм била отбой от всичко!....Дано мине тая апатия....
Хайде, до скоро ви, хора.....
Прегръдки от мене на всички и да погалите бебоците в коремоците! Hug Wink  preggo

# 186
Аз само се включвам да кажа, че и за мен Мол-ът е окей - някой да иде да направия резервация (ако изобщо имат такава практика?)

Вижте ме колко съм умълчана като ходя на работа  Mr. Green
Ама днеска в наш'та клиника установихме, че не сме педиатрично отделение, а психиатрично за майки  Mr. Green и от цели дни преговори и обясняваници вечер вече нямам вдъхновение  Wink

Сега трябва да се глася за един рожден ден, само дето май вече във всичко изглеждам като млад хипопотам   261uu Както мрънкам, че не ми личи коремът, така дрешките постепенно си умаляват. А снежнобелият панталон, дето си го купих за работа, го боядисах в синкаво-сиво още с първото пране  #Cussing out Акъл се искааааа  #2gunfire Joy Сега ще го нося в клиниката и после за домашен, язък! Туниките вече не ми се закопчават на бюста, нося едни престилки размер "палатка", а съм само +4кг.

ковачева, не знам дали си си изпразнила кутията - бях ти отговорила на лични, но не ми прие бележката. Ако имаш контракции, включи но-шпа към магнезия. 5-6 контракции на ден нищо не са, "позволени" са до 5 контракции на час. И щастлив рожден ден, разбира се  bdbaloni

Хубава вечер на всички. Мика да се обади  Hug

# 187
Аз все се каня да ви питам за обезкосмяването винаги съм ходила на кола маска на самото място а другите с епилатора но мили мамчета от както съм бременна много ме боли а преди не беше така.И космите ми растът като на поливни площи докато ги махна и хоп пак са готови така ме боли че не ми се захваща с 300 зора.А не ми се бръсне защото ми бяха станали като четина преди.gitsa мисля че ако минат 24 часа без да го усещаш тогава може да званеш на лекаря.Но само ако си го усещаш постоянно всеки ден и  изведнъж спре.аз в началото ту го усещах ту имаше дни в които не съм но сега си го усещам сутрен вечер през деня.Тъи като ми е за първи път ми е много странно чувството наистина има моменти в които като че ли ме опипва това е наи страхотното нещо Joykovatcheva честит рожден ден да си жива и здрава и скоро мама да получи ритниче...

# 188
и аз си ходя на кола маска...само една чертичка си остажям обикноженно, последния път обаче така ми отече едната срамна устна...беше за кратко..ден примерно. случвало ми се е и преди веднъж мисля...сега малко съм ги разредила..но като дойде съвсем лятото ще съм си редовна...за по-болезнено не мога да кажа, че ми е...

бобито..мове да е било само този път нещо по-чувствително...пробвай пак

# 189
  • Все на втория етаж
Kоvatcheva, честит рожден ден и от мен. Всичко най- добро желая!   bouquet

Момичета, аз утре пак съм на преглед и после ще ходя за БХС. Може ли да съм закусвала и от вената взимаха кръв, нали? Аз правих с първата бременност, но нищо не помня. Знам само, че тогава като ходих в Майчин дом за БХС се зарекох повече да не стъпя там...Много ме боля, а за отношението дума няма да отварям.

# 190
Хм и аз си мислех на скоро, че сега и на мен ми е много по болезнено... Мъжа ми вика да си избера друг по-безполезнен начин за обезкосмяване, за да - цитирам "Не тормозя бебо". Сега пробвах с някакви кремчета, ама малко се притеснявам от съставките им, иначе от време на време със самобръсначка, ама не искам често с нея. Ползвам на мъжа ми една машинка за подстригване на "0"-ла номер и така карам сега, ама за лятото ще трябва да измисля нещо по-ефикасно.

# 191
ЗДРАВЕЙТЕ:)
Боби, на 27ми съм на ФМ при д-р марков, само добри отзиви съм чувала досега и затова реших там, понеже към мазнейкова имам нещо лошо усещане, от отдавна знам за разни нейни фатални гафове.
а за коламаската - мен ме боля много повече последния път, направо беше ад.. #Crazyи сега тръпна и се чудя как ще отида следващия път, но мисля да си продължавам а после като стана наистина огромна може и с кремчета..ще видим.

иренка, за БХС - аз бях скоро в майчин дом, отидох сама след като ме изгониха от шейново където си плащам!! и да ти кажа лелките бяха адски мили, не ме боля, не ми спукаха вена както обикновено, бяха мили и любезни, резултата излезе в срок и всичко мина без драми, предполагам, че са се очовечили от първата ти бременност насам... Wink

та, не съм усещала бебчо както казах днес, а освен това си мисля, че съм станала такъв слон, че няма как да го усетя с тези 4 пръста сланина на корема #Crazy  Joy #Crazy
ужас, днес пак ме е хванал яко хейта..депресия ли е какво е ..не знам какво му е хубавото толкова на този период,  newsm78 не разбирам, на мен всичко ми киселее, постоянно ми се спи, яде, имам запек, не ми се работи, карам се с шефовете, боли ме кръста ужасно: не мога нито много да ходя нито много да стоя седнала, не мога да излизам защото какво да правят бременни по клубове, освен това докато стане време заспивам, не мога да пуша, да пия, да спортувам каквото искам, приличам на нищо и не мога да се трая с тея сланини, лепят ми се и нещата, които не съм изяла, в главата ми само стрии и доктори, чудя се къде да раждам за да избегна максимално стреса и съответно съм още по-объркана... #2gunfire ..направо ми е мега гадно, честно, хич не се чуствам на себе си...

# 192
Относно окосмяването-и при мен растат със скоростта на светлината. Нарочно не ги поглеждам. Обаче днес, като бях на видеозон, видях на корема цели 4 големи косъма и умрях от срам от доктора и мъжа ми. Сега влизам в банята и хващам пинсетата.

Относно депресията, че съм с огромен задник /а беше дупе/ и баджаци-намерих му цаката: нося едни диколтета с тия временни "бидони" и само зърната ми не се виждат... и си гледам сеир. Почувствах се на 18 г. То било хубаво да чуеш едно "машала", както от тинейджъри, така и от чичковци. Толкова са се вторачили, че не виждат, че съм бременна, а корема е на нивото на гърдите. Така, че - веселете се!!!. Като го сваля тоя сутиен ми тежат толкова много гърдите, че имам чувството, че ще се откъснат. Приличам на някоя фолк-звезда. Направо им съчувствам на тия певици. Искам си "яйцата на очи"! Разправям му на мъж ми да се възползва, ама той не е цицоман и не ме е пипнал. Както му казах, точно сега е момента да си хвана любовник, пък той си мисли, че никой няма да ме погледне щото съм бременна Laughing. Луда работа!!!

# 193
Здравейте и от мен! smile3525
Не съм писала  отдавна,но и мен нещо ме е налегнало едно безразличие и скука...А и с  нашето ниско кръвно (като гледам ,повечето сме така) и времето е няк'во смотано...сигурно е нормално да се чувстваме така newsm78.Да не говорим,че вече все едно нямам мозък-аз и без това съм си разсеяна,ама сега вече...не мога да се понасям  smile3527 smile3555
Меган,честито!Желая ви щастлив семеен живот,изпълнен с много любов и разбирателство! txtloves married
Ковачева,Честит Рожден Ден!!! newsm59.Да си здрава,обичана и много щастлива!
И на всички желая от сърце лека бременност и здрави и щастливи бебенца на финала!!! newsm32 newsm32 newsm32

# 194
  • София
Bubi, и на мен нещо не ми харесва Мазнейкова, чувала съм какви ли не наща за нея...
И аз съм от проблемните с килцата..много ме дразнят ама все си навивам, че като родя ще ги сваля и няма да има проблем..та се утешавам все някак си..
Относно това къде мисля да раждам newsm78 замислям се за Токуда ама ще видим до август

Общи условия

Активация на акаунт