АВГУСТовските бебенца подскачат в нашите шкембенца

• 16 197
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Hug
добро утро, пак честито на мацките с моми и момчета, аз едва издържам вече тоя 27ми никога няма да дойде... Crazy
ужасно се успах днес така, че няма да се застявам, исках само да се отчета с едно здрасти понеже няма друго какво да отчитам... newsm78 даже и ритник не съм получила още
хайде хубав ден на всички  bouquet
Bubi, ти на ФМ ли си на 27-ми newsm78 и ако да къде? Разбирам те, защото и аз още не съм получила ритниче, а с татите му говорим на бебока Thinking

# 166
Честито на всички, които вече знаят пола на своите бебчета!
Аз съм на ФМ на 24,03 при Томова и се надявам да разбера и аз. Макар че първия път, за Марина ми казаха 2 дни преди да родя, че е момиче. Дотогава все се криеше.  Grinning Този път дано се разбере по-скоро. Но ще има и разочаровани вкъщи -  Laughing Марина иска момиче, а мъжът ми - момче. Казах им, че на този етап само единия ще е доволен.  Joy Важното е всичко да е наред с бебето, било то момче или момиче.
За срещата - включете ме и мен към списъка. Още не съм решила дали ще дойда сама или с детето.

# 167
  • Бургас/Пз
Момичета , аз съм в 17 седмица и ми казаха че най вероятно ще имаме момчеце. Да ви питам не е ли рано да се види пола на обикновен ехограф. Все пак не е 3Д.

# 168
Здравейте и от мен! Днес нямам какво да отчитам или пиша, затова отивам да ви отчета вас в началото.
mama_galka23, честито ти момченце! Ей сега ти слагам синьото щъркелче.

А на останалите дето не е сигурно да ви слагам ли щъркелчета?Ако някой съм пропуснала или е писал, че не му е сигурно, а пък си го иска - да пише на лични.

Ани, не е рано да ти кажат ако е момченце. На мен ми казаха още по-рано на 2Д. Зависи от доктора и от увеличението на апарата, а не от измерението. Да ти сложа ли щъркелче?

Лек и приятен ден на всички ви!  preggo

# 169
добро утро и от мен...ама като гледам то станало обяд Laughing
честито на всички, които знаят пола на бебенцетата си и на другите, които пък са се задомили newsm51
аз да се оплача тая сутрин в 6 ч. се събудих със страшна мускулна болка на дясното бедро..мислех си, че е някакъв спазъм, но не минаваше..и така 2 часа...почаках, почаках..но болката почна да се качва на горе към корема отстрани отдясно...и вече се притесних да няма нещо с бебенцето Shocked
отидохме с мъжа ми до моята докторка..тя ме прегледа обстойно - няма кървене, няма разкритие..но продължаваше да ме боли...видяхме бебо на ехографа, слава богу, ритка си, всичко му е наред..пораснал почти двойно за 1 месец..голям дебелан  Wink цели 361г...обаче болките не спираха и ми биха 2 ампули папаверин и отделно ми изписа папаверин на хапчета+магнерот и каза, че явно матката се е напрегнала нещо и се получават леки контракции...ама можело и колики да са... Thinking ама много боли бе ooooh!
някой друг пил ли е папаверин? какво мислите?
утре ще ходим на ФМ...дано да разберем и ние сини или розови ще сме Sunglasses

# 170
  • София
nadin, аз съм пила Папаверин като съм имала менструални болки. Хайде дано съм ти помогнала и ти желая бързо да минава Hug

# 171
Здравейте момичета малко късничко се включвам ама днес голямо обикаляне му направих!
Чаках един час лекаря пред кабинета му,но пък си заслужаваше чакането прегледа мина чудесно бебчето е много пораснало отговаря си точно но седмиците,всичко е наред и ми каза,че ще си имаме момче видя му пишлето и тестисите,и нашият татко е много щастлив от новината!
Валени нали ще ми сложиш синьо щъркелче!
Хайде аз отивам да лягам,че направо съм капнала!
Caprice твоята формула поне при мен излезе вярна  bouquet
знаех сиии  Grinning честито ти момченце !   bouquet

Caprice и аз искам да ми сметнеш моляте каква е тая формула.shiiila
събираш месеца, в който си забременяла с навършените години, на които ще си, когато ще родиш. ако получаваш нечетно число е момче, а ако числото е четно-момиченце.

stella_a, много е хубаво да подготвяш сватба.  Heart Eyes много романтично.  Heart Eyes има още малко дребни неща за уреждане и сме готови, а сватбата е чак след 2 месеца   Laughing

# 172
  • Germany
Здравейте момичета, да ви почерпя за рождения си ден! С пожелание всички да родим здрави и хубави бебчета. И аз досега не съм получила ритник и ми е много притеснено, още повече, че миналата седмица прокървих и сега лежа. За втори път ми се случва да прекарам рождения си ден на легло, но се надявам, да е за добро. Дано по-скоро се обади моята малка красавица и да ми направи най-хубавия подарък за рождения ден. Хубав ден на всички!

# 173
Здравейте мами! Аз само Ви чета, че от известно време нямам никакво настроение за писане  Confused И аз съм другата седмица на преглед, защотото вече нямам търпение да се види какво ще е бебчо ! Получавам по някои и друг ритник от време навреме и по често нещо, както че ли ме "опипва" бебчо отвътре. Не знам за Вас, но аз напоследък много се будя през ноща и не мога да си намеря място, все не ми е удобно, та сега ще ходим да си купуваме нов по-голям матрак, че не се трае вече, а още колко има...Вчера с прискърбие взехме заем, защото тепърва почваме ремонта на баня, кухня и стая  Confused Поне останалите 2 стаи вече са готови...Така ми се иска да си мързелувам и отмарям, а сега знаете какво е с ремонт у дома...Нещо ме е налегнало едно много апатично настроение от 2 седмици насам  Thinking

Kovatcheva, честит рожден ден   bouquet Много щастливи мигове ти пожелавам, така че бъди спокойна и ги дочакай търпеливо и ще се радваш на здраво бебче лятото  Hug

# 174
  • София
Kovatcheva, Честит Рожден Ден newsm59 Бързо възтановяване ти желая, много здраве, щастие и едно прекрасно бебче Hug

# 175
Ковачева newsm59  party023 , пожелавам ти всичко най, най и едно красиво и здраво бебче

# 176
здравейте и от мен. Ковачева честит рожден ден, да си жива и здрава. Много да те радват любимите ти хора и скоро малкото човече да те изпълва с мнооого радост Simple Smile. И аз сложих няколко снимчици в новият-стар албум. успешен ден

# 177
  • Бургас/Пз
Caprice, май и при мен ще се окаже вярна твоята формула или поне за сега Аз съм забременяла през м.12 и ще рода на 31г. което прави 43 - което е нечетно число и излиза момче - така ми казаха и на 2Д видеозон като ме гледаха, така излиза и по един китайски хороскоп.

valeni , сложи ми синьо щъркелче, а пък ако се наложи след ФМ ще го сме Simple Smileним

# 178
 newsm59 kovatcheva и от мен! Бъди здрава, щастлива и голяма късметлийка! Пожелавам ти най-красивото гардже през август и най-грижовния и любящ съпруг. Весел празник!   bigdance2 И на легло пак можеш да изкараш готино  newsm03 newsm47  Wink
valeni аз искам розово щъркелче, нищо че ФМ е другата седмица. Имам някакво странно предчувствие, същото онова, което имах и първия път, а то не ме излъга! Дано и сега да е така! Много искам да е МОМА, а моето момченце си я представя "красива, прекрасна и с дълга бяла коса" Simple Smile

# 179
Ковачева честит рожден ден и от мен!
Да си жива и здрава,всичко най хубаво ти желая и едно хубаво бебенце през август!

Общи условия

Активация на акаунт