АВГУСТовските бебенца подскачат в нашите шкембенца

• 16 202
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • Все на втория етаж
Момичета и аз качих няколко снимки, на коремчето ми и няколко с дъщеричката ми в албума за запознанства.

mama_galka , качи моля те снимки на покупките ти и ми пиши къде точно е този магазин в Пасажа, не го знам. Искам да ги видя, а пък събота преди срещата може да обходя и Пасажа набързо.

За кръвното, аз си живея с 90/ 50 по принцип и сега ми е такова, но нямам проблеми, да чукна на дърво.

И преди една тема питах за гимнастиката, но никой не ми отговори - софийски мами ходите ли вече някъде и къде? Мисля вече да се организирам, да горя малко калории, че с това темпо вече се плаша...

# 151
здравейте от мен, аз намерих сили да се отчета след прегледа! най-ужасния ми ден в живота, взеха ми пак секрет, мн ме болеше, утре пак ще ме изследват а преди седмица ми ги правеха същите неща, кръвното ми е ниско, май се съмняват за нещо но не ми казаха, а с предните резултати беше ок всичко!? качила съм 2 + от последния път, а бебчо е ок спеше а ние го събудихме и почна да ритка, бях си забравила последната снимка на бебето и нещо се колебаеше зе седмиците, на 25 ми каза че съм в 17г.с.  и  сега ми каза че съм в 18 и 3 дни и че може да е по-дребничко или съм забременяла по-късно. за пола имаше предположение че може да е момиче ма не е изобщо сигурна. ох, нямам търпение да отида на 3д . е това е засега от моя мн ревлив ден, стискайте палци до резултатите, целувки от моя бебешок за вашите мишочи бебешоци

ей сега си качих снимки в албума може да ги видите аз ви видях всички сте страхотни, а тея на бебето и корема сега ги правих с тела и са малко тапи ама Laughing

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 21:52 от shiiila

# 152
Шийла спокойно мила, нали всичко към момента е ок.  Бебчо ритка, доки не е казала че има проблем, това че те изследват пак може да се дължи на ред причини. Аз като бях бременна със Стефи, 2 пъти ми взеха цитонамазка, защото бяха объркали секретите и тази която даваше резултатите не можа да повярва защото под моето име стоеше ....... мъжки резултат Shocked Урина съм дала цистерни. Взимат ми урина в ЖК излиза че имам бактерии, правя стерилна посявка във Военна болница = нищо и така няколко пъти и един ден реших да седна и да изчакам да видя след колко време ще вземат чашките с урината и това стана след .......1 час, еми сори ама на 40 градуса жега не бактерии, а змии и гущери щяха да излязат. И ей такива неща. Мисълта ми е давай го спокойно и вярвай, че ссичко ще е 6 Wink

# 153
Здравейте момичета малко късничко се включвам ама днес голямо обикаляне му направих!
Чаках един час лекаря пред кабинета му,но пък си заслужаваше чакането прегледа мина чудесно бебчето е много пораснало отговаря си точно но седмиците,всичко е наред и ми каза,че ще си имаме момче видя му пишлето и тестисите,и нашият татко е много щастлив от новината!
Валени нали ще ми сложиш синьо щъркелче!
Хайде аз отивам да лягам,че направо съм капнала!
Caprice твоята формула поне при мен излезе вярна  bouquet

# 154
Caprice и аз искам да ми сметнеш моляте каква е тая формула.shiiila всичко ще е добре ще видиш за изследването не се тревожи на докитата това им е работата щом бебо ритка и си е добре значи всичко е ок Joy На мама галка 23 честито мъж абе как ги виждат тия тестиси а на моето не се вижда нищо е тва не мога да си обесня.Знам че много искаше момче е да ти се роди един прекрасен здрав мъж.

# 155
Megan, ЧЕСТИТА сватба и от мен-пожелавам ви всеки ден да сте по-влюбени от предишния!!!
сaprice , graciana покрай вашите приготволения за сватбите ви се връщам и към и нашата сватба(16.06.2007) и благородно ви завиждам за хубавите емоции,чак ми се прижени втори път  Joy

аз да ви се похваля-имам 6 на държавния изпит и вече съм Магистър по Маркетинг  Grinning  много съм щастлива!Остава ми само още 1 изпит(в петък) и завършвам семестриално и на другото място,а за дипломната работа -дано и нея я напиша преди да родя

за срещата мисля,че идеята с мола до НДК е много добра,защото няма да рискуваме да ни е студено и да ни вали,а и ще има места за паркиране и сядане

# 156
Добро утро послапаланки!Как сте днес?
Аз съм нервна защото от тази стачка тук немога да свърша никаква работа.
Баниките от 4 дни са в стачка и не се знае до кога Cry
От съвета тези буклоджийте са от 10дни и целя град мирише.Точно под балкона ни са кошовите на улицата,и е ужасно миризливо(под на Ирен стаята Wink).Тази вечер ще карам мъжо да ходи да ги измести малко,да хванат и другите комший Mr. Green.Направо как спи незнам,казва че не и мирише,но........е ужас!
eya  и аз сънувам нон стоп сънища,но моите хормони са ме избили на друга вълна,сънувам много гадни сънища,неща които ако се случат в реалния живот  са ме разбили тотално,всичко е свързано с семейството ми и затова ми е криво,пък и после си поривавам като магаре и малко ми поотминава Cry
Честито пишле и на Мама Галка23,така се радвам и искам и аз да е мъжко.....ма толкова много искам,и знам и мъжа ми как иска.Дано да е станало,чак на 4.04 ще разберем!Спирам че се улях пак Mr. GreenДо после..........

# 157
Добро утро!
За срещата в МОЛ-а-навита съм и аз да е там Grinning; много ви се радвам и благородно ви завиждам за сватбените трепети-изживейте ги на MAX Peace; радвам се, че всички се чувствате добре(относно кръвното-моето по принцип е ниско, сега не прави изключение и наистина на моменти е доста неприятно усещането, но не е болка за умиране)
Цвети-и аз се надявах второто да е момче, ама по предварителни данни е пак момиче; сещам се за мисълта, според която Господ който обичал, му пращал момиче newsm78...та в тази връзка-мен явно много ме обича Joy hahaha; както и да е -важното е да е живо и здраво, останалото наистина е суета; утре ще ходя да си вземам резултата от БХС-то, дано всичко е ок

# 158
Добро утро момичета!
Нали ви бях писала,че моята дъщеричка ще тръгва на градина,е вече ходи две седмици и е болна!
Та след малко ще я водим на лекар!
Незнам ако продължава така честичко да болледува какво ще правим като се роди бебето,как ще ги отделям!
Това е засега от мен хубав ден ви пожелавам

# 159
добро утро и от мен, аз най-после си записах час за 3д за 26т.м., а сега отивам да дам кръв и урина ужас вече, хаиде лек и слънчев ден от мен Heart Eyes

# 160
Ani d много ми харесаха нещата които си купила,особено клина и блузоно в розово много са сладки на мен това ми е любимият цвят и аз ще търся да се обзаведа с нещо такова!

# 161
Ani d много ми харесаха нещата които си купила,особено клина и блузоно в розово много са сладки на мен това ми е любимият цвят и аз ще търся да се обзаведа с нещо такова!

И на мен много ми харесаха,утре ще обикалям и аз по магазините.
Бланш има време,и двете сме на фетална на 4.04 ако не греша.Ха дано и на двете ни кажат мъжко Mr. Green

п.п mama galka23  защо си с две линейки за бременност? Laughing
Да поканя и едно момиче което гледам че само ни чете а не пише,да се включи и тя ,не хапем както беше казала Мика!
Tsurco май беше...

# 162

Бланш има време,и двете сме на фетална на 4.04 ако не греша.Ха дано и на двете ни кажат мъжко Mr. Green

[/quote]
Да, на 04.04. ще се знае със сигурност, но аз вече съм се настроила да е мома Laughing

# 163
 Hug
добро утро, пак честито на мацките с моми и момчета, аз едва издържам вече тоя 27ми никога няма да дойде... Crazy
ужасно се успах днес така, че няма да се застявам, исках само да се отчета с едно здрасти понеже няма друго какво да отчитам... newsm78 даже и ритник не съм получила още
хайде хубав ден на всички  bouquet

# 164
  • София
Здравейте момичета, как сте? Hug
Аз вчера си взех резултатите от БХС и доки каза, че всичко е наред newsm44
Относно кръвното и моето е ниско, вчера даже докато отивах за резултатите ми причерня пред очите за няколко минутки ама добре, че се разминах Sad
За сънищатааааа... аз съм същата сънувам разни колега(дето са големи сладури) и направо полудявам може наистина да е от хормоните Embarassed
Честито на Megan, желая ви много щастие и любов и бебчо да е все така добре до края Hug
mamagalka, честито момченце да ви е живо и здраво, и много да ви радва

Общи условия

Активация на акаунт