АВГУСТовските бебенца подскачат в нашите шкембенца

• 16 201
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Здравеите мамита всичко с бебо е добре порасъл ритка.Но пол не ми каза ставали грешки и да не ме заблуждава  Weary а така се надявахме с татито 3 часа чакахме и тои заедно с мен но нищо поне го видяхме бебока каза да сме напълно спокоини бебока е напълно здрав без никакви аномалии за което благодарих на господ.Цяла нощ не спах да го мисля но слава богу след видеозона така се разрита силно че права го усещах сигурно ги дразни нещо....Ми това е от мен много съм щастлива newsm68.Забравих да ви кажа че кръвното ми е много ниско 80 на 50 и ми каза да пия по една кафенце не вреди нищо на бебо това малко ме уплаши можело да колабирам и да не      излизам без вода и нещо малко за хапване.Има ли някоя мама на която също да и е ниско кръвното.Хубав ден на всички аз отивам на разходка че ми се вижда хубаво времето. Joy 
здравейте и от мен, аз днес пак не успях да стана в 9 за да си запиша час за 3д, голяма глупост записват само до 9;30, а иначе в 15 часа сам на лекар че и аз не се чувствам добре , пада ми кравното, всяка сутрин ми тече кръв от носа това вече 2 седмици мн съм притеснена, дано с бебчо всичко да е ок. хаиде лек ден от мен на всички мами.

# 136
Здравейте и от мен. Успешна седмица. Много жалко за албума, но хубавото е че е възтановен и има много хубави нови снимчици. Току що ги разгледах. Много хубави мами ейй.... Simple Smile мама на лъв да си..няма как да си грозна Simple Smile Аз вчера такава разходка му теглих че днес съм като настъпена мравка, не ми се работи ама хич...

# 137
Мартини мама, благодаря за пожеланията !!!
А снимките са в профила ми.
 welcome

# 138
Asija и bobito81, багодаря ви за комплимента, много сте сладки и мили, но кантара не лъже  Naughty. Затова в момента ям домати и краставици с маслини (дано на някой да не му се дояде, въпреки че се съмнявам).bobito81 и аз като теб съм с ниско кръвно, но аз по принцип съм си така. Иначе за водата и за нещо сладко, дръж винаги в чантата си, защото не е майтап работа - аз преди доста време колабирах и си ударих главата много сериозно в банята. От време на време имам адски главоболия и нещо като миниеров синдром - като ме хване криза и ме държи по 48 часа. Така, че умната с ниското кръвно!  ooooh! Иначе съжалявам че не сте видели пола на бебето ,като знам че и аз толкова се надявам да дойде 24-ти, направо разбирам разочарованието ти, но пък след като всичко с бебо е наред, все ще се покаже!
megan77 ЧЕСТИТО! Пожелавам ти много семейно щастие!  newsm74
shiiila както казах и на бобито - за ниското кръвно внимавай, а за кръвта от носа - навсякъде пише, че е нормално да се появи във втория триместър. Задължително пиши какво ти е казал док! Но съм сигурна, че всичко е наред!

# 139
megan77 честото!пожелавам ви дълъг семеен живот и да се обичате много!.Семейно щастие и здраве е най-важното!

# 140
  • Бургас/Пз
меган77, много си хубава, разгледах снимките в сайта, направо си супер очарователна и свежа младоженка. Дано и семейния живот винаги да е изпълнен с мнго нежност и топлина

# 141
Здравейте и от мен! Току що се връщам от доктор! Бебо е добре и расте и рита доста по-силно вече. Само дето е седалищно, но пък ме успокои, че напоследък това дето го усещам като втвърдяване от едната страна е гръбчето му, а не са контракции. Как мислите - има достатъчно време да се обърне надолу с главата  newsm78, нали? Аз съм била седалищно бебе и съм измъчила майка ми от болки в кръста, иначе съм се родила доста бързо и лесно (като за седалищно).  Записах се за ФМ на 27-ми и тогава ще го разгледаме по-обстойно. Цяла сутрин си мисля колко много неща имам да я питам и накрая след 2 и 1/2 часа чакане, като влязох и си забравих въпросите ooooh!. Следващата седмица отивам със списъка от въпроси, да не се чудя.
Аз вчера се чувствах малко зле, и понеже днес бях по-добре - сутринта реших да си почистя дома. И... взех, че се сецнах и сега ме боли кръста. Откакто съм бременна все има по нещо дето да трябва да лежа, а аз не издържам много така. Че и като лежа по гръб (поне да чета нещо) и ми тежи на кръста и ме боли. Не че с дете вкъщи много може да се лежи и да се почива.
Меган, честито!   bouquet Желая ви дълъг и щастлив семеен живот, здраво и красиво бебче през август и после още братчета и сестричета. Много хубава и свежа булка си била!
Е, това е за сега. Аз излизам пак, че трябва да обикалям за бани и плочки, че и мен ме чака ремонт #Crazy!

# 142
Меган, Поздрав и от мен. Пожелавам ти дълъг семеен живот и много здраве. Аз също скоро ще съм булка, но не разбрах къде са ти снимките? как мога да ги видя и аз? така ме гони любопитството да те видя, нали сега и аз съм в еуфория от предстоящата сватба. Simple Smile

# 143
Меган, честито! да се живи и здрава, много влюбени и щастливи! леко раждане и здраво бебче!   bouquet 
mama_galka23, хайде пиши как е минал прегледа. нямам търпение да разбера дали вярно съм ти сметнала  Flutter
ние събота и неделя се скъсахме от обикаляне. в резултат: избрах си платовете за роклята, милото си купи костюм, вратовръзка, риза и обувки и за сватбата и вече е готов!  Grinning наехме фотограф и сме много щастливи, страхоитен е и сме сигурни, че това ще са едни от най-добре похарчените пари за сватбата. довечера ще ходим до ресторанта да уточним менюто за сватбата. и така  Grinning бебчо ме рита и съм много радостна, че това ми притеснение отмина вече  Blush

# 144
Земя до Mika. Моля покажи се, че ми липсваш нещо и те мисля.

# 145
Завиждам благородно на caprice и graciana за тези така прекрасни мигове около подготовката за сватбите им. Аз също донякъде се занимавам с това и по цял ден разглеждам халки, модели за рокли и т.н. защото помагам много активно на сестрата на мъжа ми. Много ми е приятно и много се забавлявам. Най-накрая се спряхме на модел, която от вас още не е решила мога да го пратя. Поръчахме и халките, а поканите се печатат, така че другата седмица ще остане малко време и за мен да отида и аз да си поръчам рокля. Много се вълнувам, въпреки че и аз минах по този път преди 6 години, ама... newsm03
valeni радвам се на добрите новини около теб и бебока. Не се притеснявай до 9 месец ще се завърти още 100 пъти!  Turn-l

# 146
  • В чуден свят с четири Слънца
Меган, честито, пожелавам ви дълги години семейно щастие, много любов и дечица, които да ви радват  Grinning Много сте красиви ти и мъжът ти.
Валени, и аз се притеснявам, че моето бебе все си стои седалищно, дано да се обърнат до раждането нашите бебоци. С предната бременност на всеки преглед бебока все с главата надолу беше. Явно си имат предпочитана поза от малки  Grinning
А за ниското кръвно, и аз съм с 80/50 откакто забременях, а напоследък ми пада до 50/30 и губя съвсем картина пред очите, даже в поликлиниката си мислеха, че им се е развалил апарата. Но аз се оправям с няколко бонбона и едно малко натурално сокче, което си нося винаги в чантата. Не е много приятно, но и с предната бременност бях така, а бебо си беше съвсем ОК.
Добавих и аз малко снимки в албумчето, гледам се е понапълнило Grinning

И да не забравя, какво става с уговорката за срещата в събота, хайде да решаваме нещо, предложението за МОЛ-а до НДК също е добро, там е приятно и има много тоалетни за пиклите като мен Mr. Green

# 147
 за 22.03.08 събота аз съм свободна и съм без деца( все още). Все ми е едно къде и в колко часа, просто ще ви следя докъде сте стигнали в преговорите and i'll be there Simple Smile
 колкото до сватбата, малко се притеснявам за плата, защото роклята ще ми я ушият май месец, за да ми е по мярка. Иначе почти всичко е готово....аааааа поканите. #Crazy..браво..на мен съвсем забравих. Simple Smile Embarassed
Лека вечер Ви пожелавам дами, аз се прибирам да почивам, че съм смазана

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 18:16 от graciana

# 148
  • Лондон
Здравейте! Да се отчета и аз...  Днес бях на преглед при Рамон - оказа се доста симпатичен и мил испанец - към 30-35 годишен... Любител на България и редовно почиващ в Несебър. Прегледа ме - всичко засега е наред освен кръвното ми, което също е доста ниско - 90/45. Рамон каза, че било нормално да пада кръвното доста по време на бременност - да пия по едно кафе сутрин и да не се шашкам. Даде ми мобилен телефон и каза да не се притеснявам да му звъня по всяко време на денонощието. Като съм тръгнела да раждам пак трябвало да му се обадя, той щял да дойде у дома, и да види дали ми е време вече и когато станело сме щели да отидем заедно в болницата (?!), където имали релаксиращ Градински център с водопад, басейни, масажи, родилни камъни, люлки и изглед към реката Темза (ще раждам точно срещу Биг Бен и парламента Simple Smile). Може и да се осъществи моята мечта за раждане с оргазъм  Party
Ако не ми харесвала идеята за този център, можело да раждам в домашни условия или в другата част на родилното отделение, където имало апаратури, лекари, престилки - с други думи болнична обстановка. В четвъртък отвам да погледна и да реша къде ще искам.

Имам и един въпрос към вас... Напоследък имам много странни сънища - силно еротични, много 'живи' и с най-различни хора... Всяка сутрин се събуждам гузна.  Simple Smile Вече така да се каже 'минах' всички бивши гаджета ( по няколко пъти), приятели (мои и на мъжа ми) и дори приятелките започнах  Embarassed.  На яве нямам кой знае какво желание, но на сън съм като дива амазонка.  Вие така ли сте или аз нещо не съм прехормонирала?

Мика, къде си наистина? И аз те мисля...

# 149
: eya същата работа бях се притеснила с тия сънища но явно е от бременноста почти всяка нощ ми се случва мислех си че полудявам ooooh!megan77 много си фешън и си много хубава много стилно е всичко да сте живи и здрави и много щастливи

Общи условия

Активация на акаунт