АВГУСТовските бебенца подскачат в нашите шкембенца

• 16 202
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро мамита!

Лека и успешна седмица от мен, а ето и по кафе за събуждане

# 121
Добро утро момичета!
Аз днес съм на преглед и се надявам да ми кажат пола,и направо нямам търпение после ще докладвам какво е станало!
Малко съм изтинала нещо ме наболява гърлото дано се размина само с това,че хич не ми се ще да се тъпча с лекарства!
Това е засега от мен хубав ден ви пожелавам!

# 122
  • Бургас/Пз
Хайде и аз да се отчета. Бях на преглед - бебето е добре, върти се маха, на едно място не се спира - доктора едва го премери - двойно повече е пораснало от предишния път. Каза ми, че има вероятност да е момче, но за по-сигурно следващия път като отида. Много съм превъзбудена в момента - незнам защо уж не ми е за първи път, а пък така се чувствам.

# 123
Ето ме и мен Grinning, как сте сладурани?
Аз вчера и онзи ден май се преуморих малко, та вчера нещо ми беше лошо. Бях полегнала малко следобяда, че доста чистене му ударих (та чак и прозорци мих) Embarassed и рязко ли станах какво ли, като ми се зави свят, кръвно ли ми падна незнам, ама цяла вечер като метилява овца ходих. Днес пийнах едно кафенце сутринта, та ми просветна май.
Стискам палци на всички, които са на преглед, всичко да е ок.
Вчера и аз се чудех какво става с албумчето, а то какво било #Cussing outужас, тамън се бях нагласила хубаво да разгледам всичко ново, модно ревю четох имало  Hug това, онова, а то...
Весела седмица и само хубави емоции.... дават го много застудяване от края на седмицата, аман вече, няма ли да свършват тези студове #Cussing out

# 124

Вчера и аз се чудех какво става с албумчето, а то какво било #Cussing outужас, тамън се бях нагласила хубаво да разгледам всичко ново, модно ревю четох имало  Hug това, онова, а то...

Ах..!Издаде се че разглеждаш,а не слагаш снимчици Laughing
И в предното те нямаше  Rolling Eyes,не се покривай Mr. Green

# 125

Ах..!Издаде се че разглеждаш,а не слагаш снимчици Laughing
И в предното те нямаше  Rolling Eyes,не се покривай Mr. Green
[/quote]

Embarassed само гледам засега. Нямам апаратче да се снимам, а и никакви снимки на компютъра Embarassed Дано понатам имам възможност и аз да се покажа Hug

# 126
Добро утро и от мен! Не мога да повярвам колко много сте изписали! Не мога да ви прочета от 2 часа!!! Относно албума - много гадна случка! Надявам се повече да не се случва! Имаме ли сега къде да публикуваме снимки? Ако има как е новата парола и потребителско име?
Относно новите мами - ДОБРЕ ДОШЛИ!  Hug
За мамите, които си знаят пола - ЧЕСТИТО! За тези, които са на прегледи тези дни или чакат резултати -стискам палци всичко да е о.к.. Моето бебче вече мърда!  newsm68 Много съм щастлива, а имах чувството че съм забравила усещането - това явно никога не се забравя! Тайничко и аз се надявам за момиченце. На ФМ съм на 24.03. при Врагалева. Много благодаря на мамите, които не ме забравиха и споделиха добрите си впечатления от нея! Wink По повод срещата съм за 11 часа, и моля кажете колко мами ще са с дечица - може и аз да доведа моето момче - той е доста див  Twisted Evil, но като има с кого да играе ще е о.к. Събота и неделя бях пак в Арбанаси и Велико Търново - много ми харесва!!! newsm10 Супер е за почивка! Целувки ! О, забравих да ви се похваля, от уикенда имам още 2 кг. трупнати и общото им количество става общо 12+, СПИРАМ ДА ЯМ ! Това не може да ми се случва!

# 127
  • София
mamadona, потребителското име и паролата са същите. И аз се надявам на момиченце... всяка вечер сънувам, че си имам момиченце newsm03 И аз днеска си запизах час за ФМ на 27.08. при Д-р Врагалева newsm53
Лек и спокоен ден ви желая момичета, че аз ще ходя да си взимам изследванията от БХС-то и дано всичко да е наред newsm53

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 11:11 от IntRiGa_GirL

# 128
IntRiGa_GirL мерси за бързия отговор. Стискам ти палци, после пиши за резултатите! Отивам да качвам снимки!

# 129
  • ....от ляво до десния завой...
Привет от мен с днешна дата и успешна седмица ви пожелавам! Hug
Това, което е станало с албумчето е много неприятно, може би е някой спамер или недоволен от виртуалната ни общност! Сещам се за някого, предполагам и вие, от предната темичка...... newsm78 Стига да ги имаме снимчиците, няма проблем да възстановим албумчетата, тъкмо ще качим актуални снимчици! Peace Не се ядосвайте!
Аз вчера чистих цял ден къщата, лъсках, после копах и в градината и вечерта бях като пребита, взе да ме боли корема - там където е бебето, кръста ме схвана - вече ме боли и като лежа! Sad Днес съм маааалко по-добре така като се усещам в момента! Мисля да поизляза да се пораздвижа, гледам през прозореца че се опитва да пече слънчице.....Дано временцето се задържи такова хубавко и вече да се радваме на топли дни, стига с тия студове, снегове, ако капне дъжд - добре дошло, че ще ми се хванат цветенцата в градината, които засадих в събота! Peace
На видеозон ще отида другата или по-другата седмица и евентуално тогава ще ми кажат какъв пол е бебенцето ми. Докторката ми пусна изследвания, ще ги направя тия дни - кръв и урина, нищо друго.....
Хайде хубав ден и до скоро от мен! Grinning

# 130
Аз съм готова със снимките! Възстових старите и качих нови! Наслаждавайте се на майката-кит!  Joy

# 131
Разглеждайки албума ми направи впечатление нещо, че за да изтриеш албумите трябва тенденциозно да влезеш във всеки един по отделно и да натиснеш изтрий. Което още веднъж ме навява на мисълта, че е съвсем умишлено деяние, иначе поне един от 4те албума щеше да остане  #2gunfire

Мамадона много си хубава и............пухкава като мен. Аз май даже малко повече  Embarassed

# 132
Здравеите мамита всичко с бебо е добре порасъл ритка.Но пол не ми каза ставали грешки и да не ме заблуждава  Weary а така се надявахме с татито 3 часа чакахме и тои заедно с мен но нищо поне го видяхме бебока каза да сме напълно спокоини бебока е напълно здрав без никакви аномалии за което благодарих на господ.Цяла нощ не спах да го мисля но слава богу след видеозона така се разрита силно че права го усещах сигурно ги дразни нещо....Ми това е от мен много съм щастлива newsm68.Забравих да ви кажа че кръвното ми е много ниско 80 на 50 и ми каза да пия по една кафенце не вреди нищо на бебо това малко ме уплаши можело да колабирам и да не      излизам без вода и нещо малко за хапване.Има ли някоя мама на която също да и е ниско кръвното.Хубав ден на всички аз отивам на разходка че ми се вижда хубаво времето. Joy  mamadona какъв ти кит супер си си много си секси даже на плажа изглеждаш много добре.И аз качих една нова снимчица не стига че албумчето изчезна ами и компютъра се ебава и не иска да ми покаже всичките снимки #Cussing out

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 13:19 от bobito81

# 133
Здравейте и от мен след почти 2-темово отсъствие !
Хвърлях ви по едно око, но нямах време да пиша.
Междувременно прокървих, паднах, станах, ожених се, падна ми една зъбна коронка, пропътувах с кола 1200 км за един ден, не съм скучала така да се каже...
Докато отидем в бърза помощ, когато прокървих, вече си бях глътнала граматиката от притеснение и така изложих с мълчанието си мултилингуистичния български народ, още ме е яд. Иначе бебето беше добре, видя ми се седнало, сигурно вечеряше милото  Laughing
Какво чувствате, като казвате, че сте имали контракции? И мен от време на време ме боли корема от двете страни, но май е нещо по-скоро като опъване  newsm78
Приятна седмица на всички  Hug

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 12:51 от megan77

# 134
Това с албумите е тъпо, но за жалост не се случва за 1ви път тук из форума.

Предлагам, паролата да се махне от първия постинг
. Всички от нас я знаят. Който е забрави или пък новите мами да пишат ЛС и ще я получат.

megan77,  newsm51Честито и горчиво! Да сте много щастливи, дълги години да се обичате и да си направите много деца!
А снимките от сватбата къде са?

Общи условия

Активация на акаунт