АВГУСТовските бебенца подскачат в нашите шкембенца

• 16 205
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
shiiila  сега и аз опитах като теб , същото ми излиза. Май наистина някой ни е изтрил албума.

# 106
  • софия
И аз сега се опитах да влезна в албума-няма такъв #Cussing outКойто го е изтрил е направо за убиване ако е нарочно направено

# 107
  • София
Еее ужас smile3515 Албумчето ни беше супер... Кой е направил тая гадост???? newsm61 При търсенето ми излиза това най-долу "Автор: augustinki2008 няма албуми." Значи някой наистина ни е изтрил албумчето и даже е сменил и паролата #Cussing out Ако искате можем да опитаме на пишем на администраторите на сайта newsm78
Има и вариант мамата, която е направила албума да си въведе e-mail, за да може да ни изпратят нова парола и да си качим освен снимките на ново? Thinking

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 17:39 от IntRiGa_GirL

# 108
  • софия
Аз го направих аблума,ще им пиша за нова парола. ooooh!

# 109
  • София
Опитах се да вляза в албума на юлските мами и там не можах... така като гледам някой нарочно го прави smile3515

# 110
 #Cussing out AAAA ТОВА С АЛБУМЧЕТО Е УЖАСНО!
наистина може някой идиот нарочно да го изтрил...може да сменим сайта, има и други разни за складиране на снимки...ама както прецените, жалко за труда.  Sad

# 111
  • софия
Такааа,възтанових старата парола,но албуми нямааа #2gunfireСега ще ги направя пак и можем да си качиме снимките.Дано да няма пак такава изцепка #Cussing out
Моля този който е изтрил албумите да не си прави такива шеги занапред

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 18:12 от dessyy

# 112
Юлските , майските и юнските албуми не са изтрити. Току-що пробвах и трите, имат си албуми. Май само нашият е изтрит.

# 113
  • София
Юлските , майските и юнските албуми не са изтрити. Току-що пробвах и трите, имат си албуми. Май само нашият е изтрит.
Явно проблема е при мен, защото не можах да вляза в албума на юлските мами newsm78 и по-добре, че техния си е наред

# 114
Такааа,възтанових старата парола,но албуми нямааа #2gunfireСега ще ги направя пак и можем да си качиме снимките.Дано да няма пак такава изцепка #Cussing out
браво dessyy сега само трябва и снимки да се качат и е ок, а аз тъкмо се бях присъединили към албумчето, но сега пак, бях се притеснила че на някой не му е харесало че съм си качила и аз снимка и  е сменил паролата, но явно не е така ..........

# 115
  • В чуден свят с четири Слънца
 #Cussing outЯд ме е за албумчето #Cussing out, чудя се, ако пишем мейл до администраторите на сайта, ако пазят архив, дали няма да могат да оправят нещата.
missto, успокоих се, че не съм само аз с подмокрена пижамка около зърната, явно това е коластра. При предната бременност чак в края на 7 месец започнаха така да ми лепнат блузките Confused
Аааа, да не забравя да споделя нещо за срещата в събота, че с моя бременен мозък...Ходих да проверя как стоят нещата със сладкарница Атене, може ли да запазя маса... не си спомням коя мама я беше предложила, но аз се въодушевих, понеже я харесвам тази сладкарничка. Но за съжаление беше в ремонт. А ни беше много удобно за среща, понеже е близо до НДК.
Аз съм от мамите в болнични и мога да ходя да запазя места някъде, само кажете къде. Нямам търпение да се срещнем Grinning

И аз си понакупих разни дрешки за бременни, много си харесвам едни дънки и една поличка на Noppies, на тях след бременността може да им се свали ластичната платка и си стават съвсем обикновени дънки и поличка...макар че тогава едва ли ще ми се носят все още дрехите от хипопотамския ми бременен период Mr. Green Тези неща на Noppies си ги купих от магазина за бременни в базар Пасажа в подлеза на НДК - там са нормални цени-към 50 лв., не както са в магазин Noppies - по 170лв. Водят се уж с дефекти, но нямат абсолютно никакви дефектчета. В новото албумче ще си кача снимка на новите придобивки. А от магазин МИА си взех сутиен за бременни и ми е много удобен  Grinning

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 19:10 от mama_galka

# 116
  • Бургас/Пз
да мила тук живея но родом не

И аз не съм от Бургас, но от 10 години живея тук. Ако искаш някой път може да си организираме срещичка и ние като софийските майчета

# 117
Оле това с албумчето е много неприятно!
И аз си качих някоя друга снимчица,но не мога да си обясня кой би изтрил албумчето ни!

# 118
Здравеите мамита маи някои ни прави номерца първо ни пълни темата  с някакви цитати после албума изчезна лоша работа.Някои ми затри наи хубавата ми снимка като бременна жалко че я нямам  #Cussing out.Но нищо друга ще направя.Утре съм на лекар да видим бебо дали ще е надупи да видим мъж или жена аиде мамита стискаите ми палци всичко да добре и да видим с татито кои щаркел чакаме лека и спокоина вечер от мен Hug

# 119
Много неприятно с албумчето,а имахме толкова много снимки Cry
Сега ще кача и аз на ново моите.
bobito81 чакаме да докладваш!

Общи условия

Активация на акаунт