, как съм го манипулирала /а на мен ми казва браво, ти си у намерила цаката
/ и ред други нещица,
Стига бе... А това, което си е позволявала спрямо децата, е просто за без коментар!
И аз се оплаквам от моята, че ми ползва компютъра... 
А за плоскостъпието не се тревожи - със специалните стелки и обувки мисля, че може да се коригира!

Лика, много силно стискам палци да ви се махат болежките от главата и Алек да се оправя!
Същото важи и за всички болнички! Вили, Али оправила ли се е вече?
Благодаря за кафенцето на Вили!
Само дето сутринта не можах да се възползвам, защото отрано хукнахме с мъжа ми да сменяме табелите на колата в КАТ. Обедната почивка я хванахме чак на финалната права, слава Богу (няма да ви разправям какво висене е по опашки
) и след края й бяхме първите, които си получиха новите табели (А 9542 КК
) и гааааааззззз......... Харесах си тапети на ESPRIT, някой има ли такива у дома си? Искам съвет дали са толкова качествени, колкото и красиви и как се почистват, ако се замърсят.

Ами това е засега, до скоро!
Оооо, Деси, да нагушкаш Хриси!
И казаха,че от юни до септември трябва да си намерим начин да си ги гледаме.
Та в нета можех да се правят на всякакви, но после като ми дойдат вкъщи не се знае какво мога да очаквам
, само че не иска да пълзи и засега не дава хич вид, че скоро ще прохожда. Аз и не бързам де, че и със Стефан край мен, само ми трябва още едно прохождащо, че да хвърча като финикиец. 
Спираме АБ и в понеделник живот и здраве кой на ясла кой на работа и така
та се чудиме как ще се гледаме 4 месеца 2 мата са невъзможни и палави иначе Ди като си е с мене си е душичка много ми помага и за пране и за всичко.Вчера се обаждаха 2 пъти да търсят моя синковец(приятелката му от групата му)

) и една лелка могат да отговарят за 27-30 деца