Изисквания към личния ви лекар
Имунизационен календар
Ваксини
Референтни стойности при кръвните изследвания на деца
Всичко за детето
Развиващи игри
ИСОДЗ- Сайтът на ДГ,ОДЗ и СДЯ
Градините в София 2012/2013 г.
Още за възпитанието на детето
9 Съвета за родители
Агресията и децата

Приятел според зодията
Диета според зодията
Детски хороскоп
Зависи ли обучението на децата от зодията им
Родителите според зодията

-1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- 21- 22- 23- 24- 25- 26- 27- 28-29-30-31-33-
НАШИТЕ СНИМКИ
Потребителското име и паролата ще се разпространяват на лични
Предложения, оплаквания и забележки изпращайте на ЛС!
Ако някой иска да му бъде променена информацията или да бъде добавен
може да пише на ♥Пандичка♥
[URL=http://www.radikal.ru]

реших и аз да попълня анкетата-1)Ядем си почти всичко,не е по манджите обаче,все гледа нещо засукано и с мръвка,плодове и зеленчуци също много яде,оплаквания нямам!Храни се сама,е някой път като е болна я храня аз!2)До тоалетната си ходи сама,всичко си оправя както трябва,само аз държа дупето след а...е да го мием!3)Къпем се сами,пълня голямото корито,само накрая ме вика да я полея с чистата вода,с зъбите нямаме проблеми,мием си ги от малки сами,много държа на това и съм я тренирала,че баща и е с кофти зъби,а и нейният приятел от ДГ също и тя си знае,зъбите са задължителни!4)Леглото не си оправя,оправям го аз,играчките си ги събираме само след заплаха от моя страна,че ще изхвърля нещо,иначе не ме отразява!5)Забележки правя за всичко все още,но пък не са много тези моменти,вече знае кое е добре и кое не да се прави!6)Вечер заспиваме 2-те,не иска да заспива сама и това е,не ми пречи де,тя заспива за 10 мин,четем си приказката и е готова!С копчетата се справяме,но на моменти я примързява,за щастие нямаме много дрехи с копчета!Иначе си продължаваме с боледуванията и не сме от най-ходещите на ДГ,но пък се занимаваме много вкъщи,пишем букви,цифри,учим Английски,все гледам да и ангажирам с нещо вниманието поне за час през деня,да работи мозъчето!
. Тази кърпа трябва да присъства на тоалета всеки ден и сега 4ака баба му и дядо му(които ще идват скоро) да му донесат оригинална 4ервена връзка. 
Жалко,че при нас вече ги няма тези занимания... 
Ние се возим вече на седалка,стария ни кош беше 9-18кг,но ни излизаше главата много отгоре и купихме седалка ,тя отдавна не спи в колата,удобна и е,не мрънка,същата е като мен,в колата пеем!