Аз съм главния гримьор и фризьор Да се оправят бързо децата

И Ники е с кашлица,но в много лека форма и съвсем малко сополки,основно нощем се изразява в задна хрема.Но в това време друго не се очаква,дано само да се разминем с лекото .

Ами да кажем добре сме, да чукам на дърво! Днес Лизи става на 11 м. Не мога да повярвам, че скоро става година, откакто родих второто си дете!! Как лети това време???!!! Това сигурно е годината, минала най-бързо а мен. Покрай бебето и фотографията, която де факто уча като второ висше
всички дни и нощи ми се сливат. Но се чувствам щастлива и пълноценна. 
Преди месец пък получи (за втори път в рамките точно на година) ужасяваща алергична реакция, основно удряща я в окото. Беше плашещо! Дори урбазонът не помогна... На 22 дек. най-накрая ще направим тест за алергии. Нямам търпение да разберем какво ми мичи детето, дай Боже да разберем де...
И точно по време на алергичната реакция се оказа и че сме въшлясали!! Аз, Анди и майка ми. Беше ужасно!!!!!
Добре че поне бебето беше ок! Оказа се, че има епидемия (дори онзи ден го съобщиха по ТВ...). 

В къщи в повечето случаи яде, но идем ли на село, се омотва положението. Все се намира какво да хапне кога не трябва и съответно после - или това не обичала, или хапва по две хапки. В началото се ядосвах, сега вече я оставям - като огладнее сутринта ще яде ...
печено месо,дробчета,кашкавал или сирене пане....и винаги салата 

За жалост обаче,като тръгнахме на градина и вече пихме АБ и сега пак сме болни и така,няма да се обяснявам,защото ми е болна тема!
Аморето Янче е кукла,плаче,яде,ака,чишка,ей такива неща,мерак ни е от миналата година и беше много нещастна,че не я получи,та затова тази направих всичко възможно да я купя,понеже не е евтина,но вчера на намалението на Хипото я взех!
Лично аз имам гаден спомен от неизпълнено желание в ДГ,щом го помня,значи наистина ми е било гадно,та няма и детето ми да има гадни спомени от това!Днес съм се засилила да ходя и на Джъмбо,понеже се оказва мисия невъзможна да набавя Елза и Ана,но пък те ще са от 2-те баби,от 3-тата ще има подаръци от Италия,от леля си ще получи комплект за кукли и това е,днес като взема куклите и приключвам с подаръците!Оставям ви момичета,ще чистя и отиваме на състезание с Марсиански буболечки!
А за Аморето, о такова имахме преди 2 години някъде. Имаше иnтерес точно 1 седмица. Дойде племенницата и му извади я крак, я ръка, не помня какво и от тогава даже не знам къде е. А струваше около 70лв (м*мка му!
Дано сте ги преборили, че звучи ужасно!!! Ако идваш насам, задължително пиши. Ще се радвам да се запознаем. 

А на мен тиквен
Ще видим какво ще поръча за НГ още нищо не иска