Пожелавам й бързо оздравяване!Неда, успех с яслата! Дано нещата се запазят или поне да ви дадат алтернатива, не е нормално в една нормална държава от ЕС децата да не могат да посещават детски ясли, защото персоналът не бил доволен (не че няма право да бъде!). Просто е абсурд това! Както казва Фънки, "Извинявай, че живеем в Цървуландия!".
Пепи, дано този ви е последният проблем с колата!
Ние като започвахме да търсим, всички ни предуперждаваха: правете, струвайте, само не си вземайте кола от Италия. Просто отношението на италианците към собствените им автомобили е като към магарешки каруци, ако не и по-зле. Ако знаеш, има едно рисувано клипче за българите и ЕС. Е, това клипче в оригинал се е наричало "Италианците и ЕС". И ние правихме, струвахме и накрая хоп - италианска кола.
Та ще видим сега колко вярно ще ни служи, ама аз си я харесвам де. Сега учим Стефан да казва "алфа ромео", защото до момента разпознава емблемите само на "мецидес", "опал" и "но" (рено), а, май и трабанта познава, защото веднъж посочи един и каза "бан", но не съм сигурна дали не ми се е причуло. Стефан вече е напълно добре, наистина цялата работа е била от зъб.
Само малко хрема му остана, реших да оставя имунитета му да си свърши работата. Снощи бяхме на преглед при хомеопатичката, потвърди, че е добре и че няма нужда от никакви лекарства.Пожелавам всички болни бързо да се оправят! Идват нови промени във времето, ту топло, ту ще застудява, така че пийте витамини и не бързайте да се разголвате! Хубав уикенд!
пък и все едно и също беше - болести и всичките неприятности около тях (мрънкане, рев, капризи, лош сън...) Сега се радвам, че детето ми си е удома - просто 2 седмици раздяла са ни много, 1 става.
- за нашата бъдеща голяма фамилия 

аман от тези болести ...
(Утре ще ходите за потвърждение на диагнозата ли ?)

От понеделник пак ги давам децата на ясла, вероятно пак на третия ден ще са болни 
Много ми е гадно, защото децата така свикнаха с нея, а и ние също. Имахме й голямо доверие, не знам дали ще мога да се доверя на някой човек отново така. Плюс това нашата бавачка спеше вкъщи от понеделник до петък, по нейно предложение, което за мен беше супер улеснение, защото можем да излизаме всяка вечер и освен това не се налага да ставам по 100 пъти на нощ, защото моите още се будят по 1-2 пъти нощно време. А тепърва ще махаме памперса по време на сън и навън
Направо днес новината ми дойде като гръм от ясно небе