а и на мене не ми трябва масажиста
)А и вдругиден ни спират интернета , та и с интернета ще се разминем поне за седмица

( ама после пак сме тука , да не мислите , че ще се оттървете лесно от нас
mishlentze
Мерси за окуражителните думи ... Ние с яденето сме
и с приспиването сме зле
( днес на обяд ме учуди много -като й се приспа , сама се качи в кошарата , придърпа си завивката , и заспа
)Инъче с гърнето вече сме на "ти"
,за това не се притеснявам, отдавна не ми се е напикавала , и следобяд също спи без памперс (на следобедния сън пък никога не ми се е случвало да се напишка
), само нощем слагам , но после е сух (използваме го за разходката, че да не се разсъбличаме навън...)За яйцата и ние рядко ядем варени - може би веднъж седмично ...
Инъче супичките и ги застройвам с яйце и кисело мляко... Днес ние ядохме омлет и салата от марулка краставчка и репички - Мимито от салатата опита , но омлет не вкуси въобще (аз за нея си имах ядене картофено , де)
А крем карамел ако направя , много обича . Често правя кекс
и в него има яйца , давам й за закуска сутрин ( или следобяд) с мляко...

Само аз ли нямам желание да се обзавеждам с подобно животно?
Не ме разбирайте погрешно, просто място нямам вече за всички играчки и щуротии. То не са градински люлки у дома, не са полицейски станции и някакви огромни "дип"-ове (джип). И като нямат още собствена детска стая, из цялата къща подритвам играчки.
........много гадно.Все се замислям колко различни са децата.С Вяра не съм знаела какво е болест,освен 1-2 хреми от зъбоникнене,а тази май е много прихватлива.
Кисело мляко-само като таратор. Прясно-не. Кашкавал и салам на корем. Манджите и супите нещо ми ги игнорира. Сирене-много рядко и по малко. Яйца-от време на време, но и аз не правя често. Ох, как да се боря с неистовата му нужда от шоколад...
Сега занимавки, колкото искаш, ама нали бъдещето на младостта е старостта.
Викаме му "млекаря" вече и реве докато не отидеш към кухнята да топлиш. Много е смешен, защото го увещаваме ,че е свършило ,че е пил, но на него не му минават тия и реве и вика "млякоооо" като някое бедстващо сумалийче и щом изляза от стаята млъква и чака кротко да дойда с шишето. Ама тая нощ такъв авто гол си вкарах. Понеже не знам вече на кой свят съм -сънена, не съм затворила добре шишето и му го подавам, та по някое си време разбирам,че хубавичко съм го оляла и като почнахме едно преобличане - пижама,чувал,чаршафи. Така се разсъних, че се сетих през нощта да ви питам на какви възглавници спят вашите юначета, защото на моя е мека и главата му пропада. Чудя се дали да му взема като нашите латексова/някаква такава- на дупчици, но е по-твърда и не се деформира толкова/?

- дано да задържи малко това положение!
)! 
Анту беше за хлорните препарати в детските заведения. Доста болна тема за мен