Ухааааааааа каква трапеза сутришна!
В 4 си станала да ги месиш тези кифли, нали? 
Смуди?! Дрън-дрън, баш шейк! Плодови бъркочи, за деца ли са направени специално или и за дърти магарета като нас? Ще питам чичко Гугъл аз, да не се излагам тъй.

Я си признай, че още не си се заела сериозно и затова е така.
Според мен номерът е да не й се връзваш първите няколко пъти. Вече не си спомням при Стефан как стана, беше миналото лято, май като се прибрахме с бебето от Силистра, но стана много бързо. Просто не му го давах няколко заспивания поред (дневни и нощни), имаше малко хленч, но и по-добре, защото и хленченето изморява допълнително и заспиваше бързо-бързо. Сега лапа залъгалката на брат си от чиста лигавщина, но си спи без. Дадох му само веднъж, когато много ревеше заради зъбите, така го успокоих и се бях уплашила да не се върне старият навик, но не. Така че стиснете зъбки и направо изхвърли залъгалките, да не ги вижда. Опс, забравих, че и ти си с бебе...
Абе успех! Аз лично за бибата най-малко бих се притеснявала, след като вече сте маххнали пампаерса (за мен това е велико постижение
), ако не беше наистина страхът за зъбите. Все още не знам дали това е мит или реалност и ще помоля някоя мама, която има такова образование или достоверна инфо по въпроса, да я сподели!

... пък и за пълнежа - кое е по-правилно - силиконов или естествен. И за двата има добри реклами (антибактериален, антиалергичен и т.н...), тези латексовите още не сме ползвали (твърдят, че пентолатекса има способност да отблъсква акарите)
. Вие чели ли сте нещо ново - възглавница от какво е най-добре? Аз знам това: 'Битовите кърлежи живеят в килимите, възглавниците, меките мебели. Напр. около 50% от теглото на пухена възглавница, която се ползва повече от 10 години са микрокърлежи.' и затова всяка година ги пера поне веднъж възглавниците и често сменяме ... 
), дано не сте изгубили интерес.
омъжени жени 

Бях интересна гледка
Сега фризьорите като ме гледат и се чудят как ми е останала коса, ама оцеля де, по-сухичка е, но хак добре изглежда 
Козирозите има да се учат още на инат 
Продължава и да пада от леглото
Давам аз една близкостояща поставка за чаши от картон, той я огледа най-обстоятелствено, явно реши, че става и заспа стиснал двете неща, след малко явно изпуснал листчето и става и пак къде е листчето
Накрая нито си свали гащите, нито пика, върнахме се в леглото 
/каквито били например съдилищата/, нито здравни заведения, нито пък лечебни / тези 3 термина се използват за предназначение на препаратите/ и да не би да му станело нещо на някое детенце от новите препарати, та после какво щяла да прави директорката
А моите сега като боледуват всяка седмица какво да правя, моите не са ли деца
Сега се задействах на високо равнище, да видим какъв резултат ще имам, ако не съм готова и на скандали и на други работи, ама още не искам да пиша тук, че не знам кой чете. Те не знаят с какъв инат са се захванали 

/ и доста висока.
Очи пълни, ръце празни.
скорошно оздравяване!
на кой ли се е метнала инат Елена? 

на Али и бързо да оздравява! 
Може да ми е по вкуса. 
(Знам, че ме манипулира, само за да я оставя седнала на гърнето и я обух, докато се съпротивляваше
)

Аз варено не давам, а го приготвям в МВ-то, като захлюпвам отгоре с чиния, за да не стане "бум" 
И всичко разбират.Свекър ми е в болница, оперираха го.Поли всеки ден го споменава:"Дядо буи куемчето", не е забравила.Днес броя на пъстчетата си до 5, като 3-ката я изпуска
Започна да сяда с кръстосани крака, много ми е смешничка 

И така. Ще се съобразяваме. Само играчки приемат без предизвестие.
), но като легне при нас ме избутва мен и спи на моята "данита". 

Разкажи сега подробно как става яйцето в МВ-то, защото аз не смея да пробвам заради пръскането. Във вода ли и махаш ли черупката? Да не правим належащ ремонт после?
Яйцата стават сочни.Ако харесвате по-рохки, съкрати времето.Това е. 

бързо оздравяване на Али!! 
и като се има предвид , че ги лапат и си търкат лицето , направо си е за питане
!
-да си я наказва той

Остава да разберем дали докторката ни ще има бърз вариант за справяне със ситуацията и прегледът да не покаже нещо страшно, като ангина например, макар да не вярвам...