Отговори
# 240
  • София
Ади и аз си мисля, че са от памперса - мажа ги с Адермата или само с олио и така... от храна пъпките трябва да са по цялото тяло.
За възглавници - аз си мисля че е рано...

# 241
Здравейте момичета.Мерси за кафето да Ви е сладко на всички.Сирена да ти е жив и здрав красавеца.Имаме първо зъбче.Второто е на път.Малко проплаква вечерите.Давате ли нещо обезболяващо.Много обичаме ФРИЗОКРЕМ с пет плода.Пробвах всечки марки но тази е най вкусна.Бъркам с топла вода и вилица така не се получават бучки.Водата доливам постепенно около 120 мл.после ако набъбне пак долевам малко.Чакам Варненки да ми пишат къде и кога се събират.Зузи62

# 242
И според мен е рано за възглавничка!  Peace
Гита Ог, предай на Танти много сила и дано бързо се размине болестта!!!   bouquet

# 243
Здравейте,

Не сме влизали от 2 дни и сме пропуснали доста поводи за почерпка!Честито на всички празнуващи!

Честито на астралните ни близначета!

Почерпка от нас за вас по повод 7-месечието на Алекс:

[/img]

# 244
Добро утро мили мами!!!

Честито на Мирката на Сиренна! Тази торта с тази калинка е просто фантастична! Честито 7мо месече и на Мирена, Мариета, Зейна, Кристиян, Александър, Димитър, Станимир и Любомир!
Честито 8мо месече на Янислав и Никола!

Да са живи, здрави, и много да радват мама и татко!!!

Аз вчера не писах, че нещо не бях в кондиция, но днес слава Богу, се чуствам много по-добре.
Относно възглавницата, аз слагам бархетна пеленка, нагъната на 8. Иначе иаме други 2 възглавнички, едната на Chicco, от тези с дупките, но ми се вижда все още височка за малката. А другата е от комплект с олекотени завивки и ми се струва още по-неподходяща. Thinking

# 245
Нощният сън е без възглавнички при нас  Crazy

# 246
# 247
  • София
Ние спим с възглавница много отдавна,без нея няма заспиване Crazy
Шоши,брейй..... добре сте си били Mr. Green

# 248
Шоши, супер снежна снимка  Peace

# 249
Шоши, супер снежна снимка  Peace

Peace

# 250
И аз мисля, че са от Либерото пъпките.Вчера бяхме само на Памперс цял ден и позавяхнаха.Мажа и със кремчето и за дупе, да се изсушат,пък ще видим.

Ивон не си иска попарата с чай и сирене.
Утре ще и дам с мляко и бисквити, дано поне нея я иска. newsm78

Шоши-супер Hug

# 251
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Hug

Вчера за пръв път от много време Йована си легна в 22:00, но пък спа като пън пак до 12:00 newsm78. Явно много емоции са и се насъбрали тези дни. За сметка на това, обаче, майка и, кукумицина, кой я би през главата да чете едни теми от форума за умрели хора и духове  Sick Цяла нощ не посмях да мигна да не взема да сънувам нещо или да не ми се яви няко и то при положение, че мъжо си беше до мен. Бррррррр. Shocked

А сега ме питайте какво мие, цепи ме тиквата и две не виждам  Crazy

# 252
Здравейте!  bouquet
Отдавна не съм се вясвала,ама като не остава време...
Моите съкровища вече са здрави.Жалко,че и двете не се разминаха без антибиотик,но положението не беше никак розово.Както и да е,важното е че всичко отмина.Ивето яде като за петима,нищо не ми отказва,пък на мен ми е кеф!Че каката доста ме изнервя с неяденето си.Но децата са толкова различни.Не мога да се похваля с въртене или пълзене щото много мързеливо мойто мушмулче,пъки дупето тежи.Ако остане време,ще кача по-нови снимки.
Честито на всички рожденници,които пропуснах!  bouquet Да сте здрави и щастливи!
Честито и на месечинките!Много целувки от нас.
Не съм ви чела,но надявам се по-късно и това да направя.

# 253
Здравейте:)

Лулумба, да ти е жива и здрава малката красота.  bouquet
/с леко закъснение:)/

Честити месечета на дребосъчета.Simple Smile

Днеска ходих до една държаван кухня да подам молба.
Познайте - няма места естествено. Mr. Green
След 2 месеца, поне...
Реших да я пробваме и ако не ни хареса частни има.
Бяхме  и навън, ноооо щеше да ни отвее и ей ни тука.Simple Smile

Моята принцеса доста се помотва на обедното пюренце от 2,3 дни. Вири краката, пл'юе, процедурата отнема около 30 мин.Simple Smile

Сега съм се зачела нормално ли е да не е качила, но сякаш няма проблем. А и кантара нали беше различен.
Друго нищо интересно.
Вчера и дадох варена риба с вода да пробва, но хииииииич не я хареса:) И засега отлагам. А и готови пюрета с риба няма много. Намерих на Семпер, но е с мн домат и затова...

Ади, с АМ ли ще мешаш бисквитките или кисело мл? Моя нов доктор каза, че ако искам вече мога да й дам кисело. Но аз не искам. Laughing
Възглавница не ползваме още.

Хубав ден на всички. Wink

# 254
Намерих на Семпер, но е с домат и затова...
Аз дадох на кал от него...ужасно е.....
Плю, рева, не ще го и това е.
Ама и то как мирише....ужас.

Общи условия

Активация на акаунт