Удължаване на косата- 6

• 27 682
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Ооооо ЧервеноВинце да знаеш голяма съм ти фенка в кулинарния   bouquet,ама сега съм на период с диети и няма как да пробвам нещата.Я сега дай повече инфо за тази маша.
Аз исках фризьорката да ми вземе такава,само ,че тя не беше със сменящи се приставки,а само такава,и исках да ми вземе от семинара на който ходи,над 100лв беше,но беше адски тежка и голяма и се опасявах,че сама няма да се справям,върпеки че уж ми се отдават такива неща,и не я поръчах.Може ли да снимаш твойта или да дадеш линк да видя приставките и да кажеш колко струва.И от кой сайт ги поръчваш,дали имат доставка за Бг. Rolling Eyes Оф,много въпроси пак.Приятно ми е Мара-подробната. bowuu

# 121
Славче...  bouquet

Машата си я  поръчах  от норвежки сайт  за дрехи в който ако си купиш дрехи над еди каква си цена, получаваш тази маша с 50% намаление. На този сайт  за съжаление доставя само в Норвегия.  Rolling Eyes

Но предполагам , че машата  може да се намери в нета и  от други сайтове и да се изпише. След малко ще кача снимки на машата,....понежа сега отивам да я снимам.  Hug Наистина е разкошна...

# 122
Ох,тая наша страна за нищо не става. Crossing Arms
Ще чакам снимки и започвам издирване из нета.Призовавам всички дългокоски да се включват. Mr. Green

# 123
  • София
Ох,тая наша страна за нищо не става. Crossing Arms
Ще чакам снимки и започвам издирване из нета.Призовавам всички дългокоски да се включват. Mr. Green

Мило, ще намерим начин да си поръчаме маши, споко.  smile3508

# 124
Ето я с 7 приставки е...и плочите  и са керамични.

Фирмата се казва Exido /hair care series/ ...а серията Curling Tong set

Ето как изглежда кутията...

http://www.ideline.com/Default.aspx?ID=511

http://www.ideline.com/Default.aspx?ID=424

http://www.lander.ee/index.php?page=157&group_id=91

Тук се разпродава на акциия... newsm78

http://tradera.spray.se/Harstylingset_med_6_tillbehor_fran_Exido … -auktion-57861960

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 16:12 от ЧервеноВинце

# 125

Аз много отдавна си търсех такава комбинирана маша. Много удобна и практична. All in one  Hug

Предполагам, че може да се намери в Амазон...там и цените са по-хубави.  Peace

# 126
Изкушаваща е тази маша! newsm78

# 127
ЧервеноВинце мерси за снимките.  bouquet   bouquet   bouquet
На мен тази няма да ми върши работа.Аз за такива къдрици имам,за изправяне също,имам и за вафли.Няма приставка за онези къдрици,те всъщност не са правени с маша,а с преса,нали се сещате?И са много странни къдриците,които се получават,ако изобщо могат да се нарекат къдрици де.

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 16:36 от Slav4e_Av4e

# 128
ЧервеноВинце мерси за снимките.  bouquet   bouquet   bouquet
На мен тази няма да ми върши работа.Аз за такива къдрици имам,за изправяне също.Няма приставка за онези къдрици,те всъщност не са правени с маша,а с преса,нали се сещате?И са много странни къдриците,които се получават,ако изобщо могат да се нарекат къдрици де.

Моля... Hug
Иначе аз не се сещам за кои къдрици говориш с преса... newsm78 Някой не може ли да покаже снимка?  Praynig  Много ми е интересно да ги видя как изглеждат този тип къдрици... Rolling Eyes

# 129
Онези на приятелката ми,на снимката където е с къдрава коса.Дето обяснявах,че съм искала да си я поръчам от фризьорката,ама е много тежка.

# 130
Онези на приятелката ми,на снимката където е с къдрава коса.Дето обяснявах,че съм искала да си я поръчам от фризьорката,ама е много тежка.
А да...сетих се. Ама тези къдри  с преса ли са правени...  #Crazy

Ооох това няма да  е лесно да си го направи човек сам...особено отзад  Rolling Eyes

# 131
А да...сетих се. Ама тези къдри  с преса ли са правени...  #Crazy

Ооох това нямада  е лесно да си го направи човек сам...особено отзад  Rolling Eyes

Да,с преса се правят.Ако не тежеше толкова нямаше да е проблем,аз съм сръчна с косите,ама ще ми умалява ръката през цялото време. Sad

# 132
Да, предполагам.... Rolling Eyes Иначе къдрите са страшно ефектни... Heart Eyes Аа аз докато пусна таква коса, ще минат векове Joy

Добре, че измислиха методи за удължаване на косата... Rolling Eyes иначе никога нямаше да имам нерви да пусна  токова дълга коса  Crazy

# 133
Да, предполагам.... Rolling Eyes Иначе къдрите са страшно ефектни... Heart Eyes Аа аз докато пусна таква коса, ще минат векове Joy

Добре, че измислиха методи за удължаване на косата... Rolling Eyes иначе никога нямаше да имам нерви да пусна  токова дълга коса  Crazy

Е,нали ще сложиш удължената като пристигне. Laughing

# 134

Е,нали ще сложиш удължената като пристигне. Laughing

Да...нямам търпение вече да я пробвам.  Laughing Нещо много се бави колетчето... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт