"Дневникът 38" - да отслабнем всички заедно

• 14 071
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
ох, аз писах доста и ми заби компютъра
очертава се хубаво време, ще потичаме с детето  Mr. Green
ох, да ви кажа след разходка се чувствам така "изцедена" че нищо не ми се прави. що е  туй чудо-пролетна умора или просто мързел не знам  Rolling Eyes

# 106
добър ден на вси4ки
да ви се похваля имам свалено още едно килце
за закуска изпих една 4аша фреш и ей сега ще хапна малко манджа с тикви4ки

успех на диетуващите Hug

# 107
нещо с тая линиика не мога да се оправя пак уй и направих промени и ми изписа 4е промените са направени успешно а като видя не са Rolling Eyes

# 108
miglena, твоя тип млинийка се обновява на следващия ден  Crazy

# 109
Върнах се BlushВидях снимки smile3521
Капризче, Hug,страхотни сладури сте Heart Eyes Heart Eyes
Смайлче,много си хубава и дънките ти стоят страхотно Hug
Лиде,не се оплаквай,я колко килца пребори,то не може всеки ден,кантарчето не ти насмогва LaughingУтре ще имаш и ти минусче Hug Hug
Пожелавам на всички сладки дневничета хубав ден и отслабваща седмица Hug Hug

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 13:55 от jedira

# 110
Здрасти бандичка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
тикве не съм се затрила ами дела, дела и пак дела  Crazy Crazy Crazy е*а си ква работна булка си е взел мъжо само направо му завиждам  Mr. Green Whistling Whistling Whistling Стискай си режима миличка и тва е - и аз съм стриктна пък само 1 кило до тука ама е едва 6-ти ден, а знайш тез режими изрично се казва - "смъкването става бавно"  Close
смайл взех си чая и днес имах честта да го пробвам - не е лош на вкус, много по-хубав от инхуата със сигурност. Взех го от аптеката на Водната палата, мисля че аптека"Кедър" се казваше ама не може да не я знаеш - тя е и най-евтината в Бургас  Peace Помагай ако знаеш плииийз отде да си взема трици - обиколих града - не открих - преди си ги вземах от Метро сега и там няма - ни метро, ни пикадили, ни била - то май не остана къде да диря вече  newsm78
каприсче и аз да кажа - малчо е голям сладур и страшно ми прилича на теб  Peace
Много  Hug на всички!

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 15:31 от Scorpi

# 111
Здравейте отново!
Аз бях на лекции и на разходка-чудех се дали да не си купя закуска че ми се прияде но устоях и хапнах салата с картофена манджа у нас  Heart Eyes  Mr. Green
мирама недей така-продължи с режима а просто не се тегли всеки ден защото кантара не е от най-точните показатели  Peace
жедира, скорпи, водка с лед, радвам се че ви виждам  Hug
лиде и при теб ще има резултат-избра ли нак ой режим ще си?
скорпи при нас все още се намират добри количества от триците  newsm78 Дано пуснат пак при вас  Hug А преди половин година не бях чувала за тях...
На всички  Hug
Аз бягам да уча 

# 112
  • София
Здравейте, милички!

Ето ме пак тук.

Благодаря ви за подкрепата  newsm51 ако не бяхте вие нямаше  да стигна дотук с диетата Embarassed, но с вашата подкрепа ще продължавам , защото ми писна да съм дебела толкова години!  Mr. Green

# 113
И аз след Лидето да помрънкам - като стоя на едно място толкова време/то от лакомия най-вече/  Embarassed днес реших да почна с Дюкан  Whistling

# 114
  • София
ПипиHug и тук цъфвам веднага след теб!  Joy Успех с Дюкан  Peace И аз се замислям за смяна от другата седмица, но тази твърдо ще си изкарам Страхотната , а след това ще мисля дали да минавам на втори етап или да сменям с някоя друга диета  newsm78/най-вече от резултатите зависи.  Peace

# 115
  • У дома... някъде
Аз пък се записвам в новата тема и отивам да чета назад,докъдето успея. Peace
Хич не съм нито на режим,нито на каквото и да е ограничение Tired.Мисля утре да измисля нещо и ще пиша непременно какво съм решила за похапването. PeaceСега отивам да ви чета и да знаете че много си ви обичкам всичките! Heart Eyes Hug Grinning

# 116
Здравейте момичета, благодаря много за подкрепата.

Аз днес малко развалих режима, но нямаше как.

На закуска си ям от биохраната, после излязохме на разходка с Калина и така до 14ч докато заваля дъжд. )) После отидохме да си взема пратката от ларедут, дънки и една блузка - дънките даже ми стават. )))

В къщи за обяд, към 15ч хапнах 1пълнена чушка и 1сърма, но довечера пак ще съм на моркови. )))

# 117
  • София
Mirama  Hug честити дънки и блузка! Като чета какво си хапнала не ми изгрежда да си нарушила режима  newsm78 не е никак много това , което си хапнала така че не се притеснявай.  Peace

# 118
  • У дома... някъде
Ето ме пак  Flutter
Игуанке,радвам се че ти се е изпарило желанието за сладки неща. PeaceМного хубаво правиш и сигурно желязна воля имаш да не си ги купуваш Hug
Скорпи,да знаеш само как си мечтая за твоите 68кг Crossing Arms.Айде да се сменим ако искаш  Mr. Green
Мирама как успяваш да извървяваш толкова километри,да хапваш толкова ограничено количество(поне според мен де) и да се чустваш добре ти се чудя newsm78В смисъл не ти ли е безтегловно?Можеш ли да пуснеш снимка на котето ти,че ме заинтригува породата,не я бях чувала Peace
Шоки,големи ремонти правите Peace.После да покажеш снимки на всичко Grinning
Вемби,много се радвам че си върнала формата си и си толкова щастлива. HugДай Боже всекиму такава радост Peace Peace Peace
Ралче,стискам палци скоро да се похвалиш! HugТи си знаеш с какво! GrinningМежду другото,някой знае ли какво става с Ася мисля че се казваше newsm78Дали е родила или още е раничко?
Нелке,малко на патерички ти желая много любов и послушно да ти е детенцето и мъжленцето по повод рожденният ти ден! Heart Eyes  bouquet
Скай,добре си ни дошла при нас! HugУспешно сваляне на последните килограми в приятната ни компания! Flutter
Пайпи надявам се да си по-добре вече! Praynig
Водчице със здраве да си носиш новата блузка! Hug
Гладнес,честита ви годишнина на пятерички и много дълги години да сте заедно!  bouquet
Смайл,честити ти дънки,тати ли ти ги купи Mr. GreenНали ти беше обещал newsm78
Миранди,що така и ти си болно Cry
Тиквичке хубав ли е този филм дето си го гледала?
На всички останали дневничета много гуш и с минуси само да се фръцкаме! Hug Hug Hug

# 119
mirama честити придобивки  Hug
вале опитвам се волята да я поддържам като си купувам само полезни неща-така няма какво да е изкуши  Peace Радвам се че отново си тук  Hug Как е малката?   bouquet
лиде, пипи успех!  Hug
мерси и за кафето-тъкмо си направих  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт