"Дневникът 38" - да отслабнем всички заедно

• 14 069
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Привет момичета!  Hug
Миранди, темичката както винаги е страхотнааа!   bouquet
Искам на всички ви да благодаря за милите пожелания към мен за рождения ми ден!  Heart Eyes И да се извиня, че не можах да вляза по-рано, за да го направя, но както винаги имам много работа! Сега обещавам, че ще влизам по-често да пиша и ще се стягам! И с диетите също! Защото имам страхотни дрешки, навън вече стана топло, пък аз.....  #2gunfire
Та взех си отпуск малко, за да ходя на лекции и ще идвам да пиша по-често тук!  Praynig Heart Eyes

# 91
хехе изкарах цял ден на торти, курабийки  и дребни сладки  hahaha Joy Joy Joy
 ooooh! ooooh!

# 92
  • Cacao Land
хехе изкарах цял ден на торти, курабийки  и дребни сладки  hahaha Joy Joy Joy
 ooooh! ooooh!

Ти пък да не видиш нещо hahaha Joy

# 93
е, как Whistling
да видим как ще влизаме в редиците обратно
такъв ритник ударих на метаболизма си, че чак в нокаут го вкарах Crossing Arms

# 94
Цоп пак у темитоооо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз сега гледах The Eye и се чудя дали ще сънувам измишльотини  Joy

Мале днес бая похапнах  Blush Е вярно само режимна храна, ама можеше да мине и по-леко  Whistling Утре няма да се меря, че пак ще има да мрънкам  Laughing

iguanka, ооо да още сега го взимам млякото с нес, както обичам  Crazy

abirena
, радвам се да те видя  Hug Какъв режим ще подхващаш  Whistling

Chocolata, MissCaprice, не е нужно да споменавам, че ви завидях нали  Joy А как ми се развихри фантазията, не е истина  Laughing

Ами за друго не се сещам, така че ще се видим пак утре на по кафенце.  Heart Eyes

Сега ви пожелавам лека нощ и

# 95
Така... Минавам и аз на вечерен отчет... Сладко не ядох, ама пък след като почистих и дори си преподредих гардероба (от есенно-зимна наредба минах на пролетно-лятна) реших да се наградя с късен обяд, че към 12 закуско-обядвах с таратор и познайте какво си спретнах - 2 сандвича с шунка и кашкавал... Абе шунката и кашкавала добре, ама под тях имаше и хляб  Crazy После вечерях супичка и си казах, че влизам в релси, докато не се прибра милото от командировка и не донесе бира и мезе - дробчета и пикантни картофки... Не се притеснявайте - и на тях им видях с метката  Laughing Така че днес се изложих яко с диетуването...  ooooh! Ама карай - от утре...  Rolling Eyes Пак ще съм цял ден навън и няма да ми остане много време за ядене...

Лека нощ, милички, и да сънувате ангелчета  Heart Eyes

# 96
Айде утре всички да сте режимни  Hug
Аз днес бях Wink и съм доволна.
Утре съм на лекции и ще ви събудя с кафе, добре че поне първата лекция я нямам и ще мога малко да поспа Crazy
тикве и моето любимо е нес кафето Mr. Green А като видях кой филм си гледала ми стана смешно  Hug защото аз съм бъзла и не го гледах, а спах, но приятелят ми да не пропусне и той го гледа Grinning Хареса ли ти?
смайл ммм пикантни картофки ли чувам Blush Mr. Green
Хайде отивам да сънувам ... ангелчета  Party 

# 97
  • София
Добро утро милинки!  Hug Хейде да ви почерпя най-сетне и аз по едно...

crazy_tikva ами, честно казано още незнам какво ще подхвана! За едно е сигурно- ще карам колело, че откакто съм си взела велото и почти не съм го карала....  Blush
Хайде лек и успешен слабителен ден!   bouquet

# 98
                                      Добро утро и от мен!  Hug
                   От мен:

ЧАЙ       
кафе закуска
Абирена мерси за кафето   bouquet радвам се че пак си на линия  Hug
На всички хубав и слънчев ден ,   а на започващите от днес режим -успех!  Hug

# 99
  • София
Здравейте, сладуранки!

abirena , Иле   Hug супер почерпка!  Heart Eyes от всичко си взимам по едно   Laughing

Днес не го обичам кантарчето - седи си на 78,400 и това си е . Писна ми все там да стои вече доста време.  smile3515 newsm61 Ако до края на седмицата не тръгне надоло или ще го изхвърлям или ще сменям режима  smile3506 Бях доста стриктна тези дни и нищо.  newsm78
Извинете ме за мрънкането ,  newsm51 newsm51 newsm51

Приятен ден и похвалете се вие с минусчета за стимулиране на такива като мен отчаяни бес минуси  newsm10

# 100
abirena ,iguanka - мерси за кафето и закуската
lideto-ще тръгне пустият кантар да показва минуси.

Аз тея дни хич не бях режимна и сега започвам да се оглеждам, за някой режим,който да започна.Пък да видим какво ще става,че вече се заинатих и ако трябва гладна ще стоя,ама край вече с провиненията,

Прияте и успешен ден на всички   

# 101
Добро утро момичета. ))))

Хубав ден на всички пожелавам. )))

lideto70, не се безпокой и аз съм като теб, вече 2ра седмица цикля на едни и същи килограми и много яко се дразня. А нямам кой знае какви прегрешения.

Smile!, е, то понякога човек трябва и да си похапне, не може само на диета. ))))

MissCaprice, лошо няма, трябва да се побутва метаболизма от време на време. )) Аз така и така не свалям, ще седна един ден и ще се натъпча с всичко което видя, пък да видим какво ще стане. )))

# 102
Айде и аз да се разпиша  Flutter

Сега ставам и не мога да си направя кафе и да се изкъпя, защото тея ми ти немци са се разчистили с някакви машини и чудеса в общежитието. Само дано приключат скоро, че иначе ще закъснея за лекции, защото няма да има време да се оправя  ooooh!

Нещо венеца ми се подува и ме боли, а не знам какво да го направя  Sad

Уф нещо не ми почва добре деня, а и на вън едно отвратително време, не е за приказки  Sick

Айде стига съм дрънкала  smile3505

abirena,iguanka
, мерси за сутрешната почерпка Hug Както в тръгнало този път ще си остана само с виртуалното кафенце  Confused

lideto70, няма да се отчайваш  Hug Ние сме с теб, знаеш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

nel15, сподели после на какво си се спряла   bouquet

Mirama, чак ритници не му трябват на метаболизма, ама виж някое и друго подбутване  Wink  bouquet

Хубав и усмихнат ден, милички    newsm51

# 103
Добро утро  Hug
Мерси за кафенцето, че и закуска имаше днес  Heart Eyes
Аз на кантара не се качвам, най-много инфаркт да си докарам  #Crazy
Пожелавам на всички лек и успешен ден   bouquet

# 104
Здравейте и от мен HugТо аз докато стигна до компютъра и пак обяд станало LaughingБлагодаря ви за кафенцатаabirena,iguanka, Hug Hug
Тиквичке,радвам се,че режима проработи при теб, Hug,менюто ти е супер,мога да те посъветвам само ако позадържиш да хапваш на вечеря риба,при мен това действа Peace
Аз си почвам житото Mr. GreenНищо,че не е пълнолуние,писна ми без режим и тия пости няма да позволя да си прецакам сваленото,по-добре да посмъкна още малко,пък след Великден ще задържам с Дюкан,така съм го решила Rolling Eyes
Сега ще попрочета още малко назад,после пак ще попиша,на всички едно голямо Hug

Общи условия

Активация на акаунт