"Дневникът 38" - да отслабнем всички заедно

• 14 068
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
  • Cacao Land
Гладнес, честита годишнина, нека любовта ви блести завинаги! Hug Страхотна почерпка Crazy

Каприсче, много сладки снимки, бебо е пораснал страшно много Hug Нали утре сме заедно в 'борбата', не се ядосвай на тъпия кантар. Аз пак съм решила да не се тегля поне 1-2 седмици, че пак взех да се вманиачавам Crossing Arms

Тикве, разбирам какво имаш в предвид. Дано има по-сериозно раздвижване в кантарю скоро Peace

Мирама, а кой номер дънки носиш сега?

пайпи, Смайл, пазете се, почивайте си днес, че ви искаме здравички Heart Eyes

водка с лед, аз също доста се радвам на панделките в момента Crazy Жалко, че не стават за ядене hahaha

джедирка, умрях да се хиля за това с 'тесните дънки'  Joy

скай, с какво се храниш, примерно какво яде днес?

Иле, къде си? Heart Eyes

На всички останали  Hug Hug Hug Аз нямам търпение да идва утре, че да си влизам пак в режима на хранене и тренировки. Вчера си изкарахме супер, пиене, ядене, смях и глъч Simple Smile Хайде, чао за сега  bouquet

# 76
Тук съм се развилняла да чистя и подреждам, но се сетих, че ви обящах снимки с новите дънки Mr. Green

http://images24.snimka.bg/005384646.jpg

http://images24.snimka.bg/005384647.jpg

http://images24.snimka.bg/005384648.jpg

# 77
Ето мееееее  smile3533

Нямах нет до сега  smile3515 Ама ме бяха предупредили, че ще го спрат и не трябваше да имам до 18 часа, а пък са ми го пуснали по-раничко бая и съм хепи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Че ми беше мн. криво като не можах да ис пия кафето с вас тази сутрин  Tired

GlaDneSS, присъединявам се към пожеланията на момичетата   bouquet

sky*****, ми днес кантара ме зарадва, само дето мрънках вчера  Embarassed днес отчете 60кг  Blush Ама вчера бях изключително строга с режима. Днес пак така и да видим, остават ми още 2 дни ударна фаза, дано отчета накрая - 3-4 кг  Praynig Че както каза, лятото няма да ни чака  Sunglasses

Smile!
, много са ти хубави дънките и по-важното е, че ти стоят супер  Peace

MissCaprice, може ли да ми пратиш на лични паролата Praynig, че съм я забравила... Embarassed

Chocolata, радвам се, че  сте си изкарали супер  Hug  bouquet И от утре по понеделчишки всички на линия и стриктни  Mr. Green

lideto70
Heart Eyes

Mirama +1  Shocked Shocked Shocked Не е за вярване наистина  #Crazy Ама изчакай до утре, от личен опит ти го кавам  Wink Вчера само дето ви надух главите  Laughing

На всички останали дневничета  Kissing Heart

# 78
  • София
Здравейте , сладуранки!

Хоп и аз в компанията с "тесните дънки" Но мойте са тесни като за най-малко 5-6 килограма  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green Купих си дънки  като ги "мерих на око" и като се прибрах разбрах , че ще ги нося най-рано слад месец или повече и то ако сваля няколко кг  #Cussing out Така че сега си имам вече два чифта дънки, които чакат да отслабна за да си ги нося /първият чифт чака вече повече от година Embarassed/

Smile!  Hug твойте дънки са супер и супер ти седят, не са от тесните!  Peace

Каприсче , Hug страшен сладур е малкия - вече цял мъж е станал!  newsm51

ТиквичкаHug браво за минусчето!  smile3501

Шоки,Мирама, Миранди, Пипи, Жедира, vodka_s_led , sky***** , GlaDneSS , nel15   Hug Hug Hug

# 79
Гладнес честита годишнина - все така да се обичате, да се разбирате и да преодолявате винаги трудностите с любов и търпение- и дано има още такива поводи в темата ни  Heart Eyes  Hug Благодаря за вкусната почерпка   bouquet
Аз намерих малко време да ви пиша, но нещо ме боли глава...
Каприсче хубави снимки  Hug
Шоколадче сигурно съм че още от утре ще си стриктна и ще имаш успех  Hug Аз тези дни само уча и бях при приятеля ми  Peace
Лиде а дано да видим и твоите дънчици скоро  Peace Grinning и на смайл са много хубави и хубаво стоят  Grinning
тиквичке виждам нови минуси в лентата ти Wink а по колко вода пиеш-да не е това проблема...
и мирама исках да питам същото... по колко вода пие защото тя е много важна  Peace
Айде до по-късничко  Mr. Green

# 80
  • София

Време за кафе.

ИлеHug моите дънки ще ги видите като вляза в тях без преливащи маси над тях  Sick - надявам се да не е след много време  newsm78 Засега си го прибрах в гардероба да чакат включване. Mr. Green

# 81
Кафе ли чух  Whistling

lideto70, мерси, мила  Hug Добре ще ми дойде едно кафенце, че нещо съм омърлушеба  Tired

iguanka, пия си вода аз и то доста за моите възможности  Laughing На хранене изпивам по половин литър. За деня ми се събират 1,5-2 клитра  Peace

Само аз ли не мога да видя снимките на сладура на MissCaprice  Sad Хора дайте ми парола, плийсссссс  Praynig

Къде са другите бре  Thinking  Скорпи пак зачезна, а мимиави не се е явявала от толкова дългооооо, Миранди и тя  Confused

# 82
Тиквичка аз влязох с "miranda"

Капризче супер снимки  Heart Eyes

# 83
Тиквичка аз влязох с "miranda"

Благодаря   bouquet

MissCaprice, много са хубави снимнките, най-много ми хареса тази с многото балони, които са по-големи от него  Sunglasses

# 84
лиде дано е скоро-стискам ти палци и ще чакам  Hug
охх и аз искам кафе но тъй като обядвах късно мисля да го отложа за след час  Peace пих 1 аналгин за главата и седнах над голямата тетрадка да мъндря химията hahaha
тиквичке браво за водата  Hug ще има резултати, само имай търпение  Hug те хубавите неща стават бавно!

# 85
Здравейте момичета. )))

lideto70, а дано да ти станат скоро тесните дънки и да се похвалиш с тях. )))
Аз сега нямам с какво да се хваля, че съм си сто кила. )))
Реших няколко дни да не се меря пък да видим какво ще се получи накрая. Върти ми се нещо в главата да мина на плодове, ама едва ли ще се получи, ама поне ще пробвам.
Ние тъкмо се прибираме от разходка с малката, пак минах около 10км, но явно само вървене пеш не върши работа. ((( Нещо не се горят достатъчно калории ми се струва.

# 86
Здравейте момичета  Hug

аз съм още болно  #2gunfire по цял ден ми се спи от антибиотика, гади ми се и т.н., но естествено противно на общонормалното ям и то доста обилно, като за последно, а би трябвало да лежа и да лижа мед и чай само, а не торта Гараш ( цяла ) и то ( без повод ) и др.  #Cussing out

Нел да си жива и здрава, малко със закъснение   bouquet

Гладнес честита годишнина и на теб  Heart Eyes

Смайл страхотна си   bouquet

Мис Каприс невероятни снимки   bouquet

# 87
  • София
Миранди   Hug и аз като съм болна налитам на храна и най-вече на сладки неща.  Embarassed Оздравявай , миличка,  Heart Eyes и заедно ще ги бориме тез килца, нали!  Peace

# 88
Айде пак моя милост  Blush

iguanka, аз пия по едно кафе на ден, много рядко се случва второ. НО виртуално кафенце никога не отказвам, както и виртуални вкусотии  Joy

Mirama, добро решение си взела за меренето  Peace

Миранди, точно за теб се оглеждах днес  Heart Eyes ОПРАВЯЙ се БЪРЗО  Hug  bouquet

Ох, момичета да се оплача - гони ме ужаснааааааа лакомияяяяяяяя  smile3511 Днес само мачкам нещо, устата ми милата не е спряла да меля и сигурно утре ще имам мускулна треска на ченето  smile3532

# 89

Кафето и от мен  Laughing Чак сега намерих време за него Grinning Наш`те са ми купили тъмно какао натурално и ще си го добавям към пр.мляко Wink ммм  Grinning
миранди оправяй се   bouquet и стига с тези торти, че те са чиста болест-не спомагат за здравето  Hug
тикве Hug виртуално и трето май ще пиеш  Laughing Аз преди пие сигурно по едно на две седмици  hahaha сега пия чат пат всеки ден по едно -днес не съм пила  Peace чак сега успях Wink

Общи условия

Активация на акаунт