"Дневникът 38" - да отслабнем всички заедно

• 14 053
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
Аз си боледувам и хапвам  Embarassed

Миглена свалих 14 кг.за 2м. с различни диети  #Crazy

Шоки,Жени,Лиде,Капризче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тиквичка утре ще си -1  Peace

Миранди оздравя ли  Hug

Момичета лошо ми после ще ви пиша пак  ooooh!

# 61
Нел,Честит Рожден Ден  !   Heart Eyes   bouquet  Heart Eyes

Аз днес бях на шопинг,но си купих само една сладка  лятна блузка( става и за диско  Wink ) и нищо друго... първо има много грозни и миналогодишни дрехи и второ много се дразня да си копувам дрехи когато съм в дебел период  Crossing Arms
Направи ми впечатление,че панделките са супер модерни  Party  Party  Party доживях....  Party обожавам пандерки  Flutter  Crazy
crazy_tikva не се коси толкова,все пак за 4 дни 2 кг си е добър резултат, сигурно и още ще дръпнеш  Hug

# 62
  • София
Здравейте, милички!  Hug Hug Hug

Пипи, оздравявай бързо!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Смайл   Hug и аз искам да видя новите дънки!  Grinning

ТиквичкаHug и аз читох в книгата на Дюкан, че лайт може и тъкмо засищало желанието за сладко  newsm78

vodka_s_led  Hug честита ти блузка  и аз не обичам да си купувам дрехи в дебел период , но той при мен продължи цяла вечност  Blush , та отвреме навреме се налага  Mr. Green

Шоки, Жедира, Миранди , Капризче , Скорпи , Галатея , Иле , Нел и всички останали сладурани   Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 63
И аз нещо се разболявам...  Tired Отпаднало ми е и нищо не ми се яде... Направих си една пилешка супичка и сега смятам да я хапна гореща, да взема горещ душ и да си лягам раничко.
А дънките ще ги покажа утре, че днес ме домързя да ги изгладя и си стоят метнати отатъка на дъската за гладене...  Whistling

Нел, честит рожден ден и от мен

# 64
  • София
Smile! Hug мила, лекувай се!  Peace

Нещо много болнички Дневничета? Пийте витамини, момичета, защото може би от ограниченото хранене сме по-податливи на настинки! То и аз откакто диетувам по 2-3 в месеца си карам някакво вирусче. Sick

Приятна вечер , сладурки , и утре всички дано да сте здрави и на линия!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 65
pipy милото, да се оправяш, ей  Hug Heart Eyes  bouquet

vodka_s_led
, успокоих се вече, не че съм се тръшкала, ама ми стана криво... предполагам, че ме разбираш, както и висички тук  Heart Eyes Аз като ходих по пазарите преди да се върна в Германия, си накупих бая блузлета. И аз имам една с панделка  hahaha Ама поне се маха   Mr. Green Но за диско не си харесах, само с дълъг ръкав имаше  Close  Мен не можеш да ме накараш например да меря панталон, като се чувствам не във форма така да се изразя   Joy

lideto70, именно затова пия колата, че къвто зъм ДЗВЕР за сладко.......  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Smile!, аааа не давам повече да се разболявате, ей  Crossing Arms Нагълтай се хубаво с хапчета и чай и утре те искам здраваичка   bouquet

# 66
Здравейте момичета. ))

Аз днес може да се каже, че съм режимна, ще видим утре проклетият кантар какво ще покаже, че вече ми писна. Стои си на едно място, но пък дънките ми са станали леко широки, а ми бяха съвсем лепнали преди, а съм същите килограми в момента.
За стимул си взех една торба с дънки от в къщи с 2номера по-малки, е, още не мога да ги закопчавам изобщо, но някой от тях в краката ми стават. )) Аз основно трупам в талията, най-гадното място.

За закуска, или по-точно направо си беше обяд изядох един банан, после в 15ч изядох 3моркова на салата и малко катък. Сега в 19ч хапнах ябълка и отивам да вечерям отново салата моркови и малко пилешко месо. )))

pipy, браво на теб, това са страшно много килограми за 2месеца.

vodka_s_led, честита блузка, ще чакаме снимки. ))

# 67
Здравейте момичета  Hug

Минавам на бързо да ви почерпя, че днес правим 5 години от както сме заедно с приятеля ми  Flutter Heart Eyes

# 68
Добро утро. Днес кафето от мен

По-късно ще мина да ви прочета.
Лек и диетичен ден

# 69
Здравейте муцунки  love001!
 Как е при вас? Вчера мога да го  броя за успешен ден с мн малко прегрешение.. smile3555..обаче днес напълно желязна. #Sniper..че няма накъде...морето и лятото никого не чакат. Mr. Green..най-малко пък мене... tooth..

nel15    bouquet

GlaDneSS честито smile3525. Нека винаги да се обичате и уважавате  bouquet

Mirama  newsm78 ще взема и аз да пробвам твоя номер с размерите...може и да се получи.. goodscale.. доколкото талията...и аз съм проблемна там. doh..но това няма да ни спира нали smile3513?
Цитат
Публикувана от: crazy_tikva

Мен не можеш да ме накараш например да меря панталон, като се чувствам не във форма така да се изразя 
Все едно слушам себе си. Laughing..Иначе как е мистър КантарЮ днес Flushed? Отчете ли минусче?

Smile! пий витаминки и чайчета.  food010..та ако се разболяваш да го хванеш по-отранко.. Peace..  bouquet

Успешен и диетичен ден от мен пълен с усмивки. lalalala..
P.S. И да пишете повечко. smile3523.. Mr. Green

# 70
  • София
Здравейте, Дневничета!

GlaDneSS  Hug честита годишнина и още много години вси така да се обичате!   bouquet  bouquet  bouquet

Успешен ден на всички! Hug Hug Hug

# 71
Здравейте момичета,

GlaDneSS, честита годишнина, хубав повод е това за черпене. )))

nel15, мерси за кафенцето, може да си направя тази сутрин едно. )))

Аз съм съвсем отчаяна, днес пък кантара отчете 1кг нагоре, при този драконовски режим не знам как става този номер.
След час изчезвам на разходка с Калина, че да не се ядосвам. (((

# 72
Добро утро дневничета  Grinning
GlaDneSS честита годишнина и много любов  Heart Eyes   bouquet
Mirama може да си задържала течности, от повечко сол, преди МЦ ... иначе не мога да си го обясня  Peace
Хубав ден ви желая и по-късно пак ще се включа  Flutter

# 73
Добро утро и от мен!

Нел, мерси за кафенцето!  Hug

Аз днес се чувствам много по-добре! Не ми е отпаднало, схваната съм по-малко и имам вълчи апетит  Mr. Green За днес съм решила да се натоваря с къщна работа  1dishes newsm79 wash hang 1ironing и разни други такива занимания  Crazy Излиза ми се, но никой не ми се навива - нито приятелки, нито мама, а милото е в командировка и се връща чак довечера... Мама каза, че ще излезе с мен на разходка само ако я водя да ядем цаца с бира  hahaha Joy Ама никак няма да съм диетична тогава, та за сега го увъртам още... Като свърша с домакинската работа, ако още не съм капнала и ми се излиза, може и да и приема предложението  Mr. Green

Мирама, аз на кантари не вЕрвам... Мери си обиколките и то не всеки ден, а един път седмично. Така се отчитат най-окуражаващите резултати  Peace

GlaDneSS, друг път недей така с тези вкусотийки... Тъкмо свикнах да гледам торти и бонбони за виртуалните почерпки по някой повод и хоп - пица... Ако знаеш как ми се яде, а не ми е позволена по режима и от снощи само точа лиги  hahaha Joy

Тикве, аз каквото и да съм се засилила да си купувам, тръгвам на пазар на гладно. Когато съм гладна се възприемам като по слаба и отчитам как реално ми стои дадена дреха. А когато съм сита, колкото и да ме убеждава някой, че изглеждам добре, аз се чувствам дебела и дори нещо да ми стои добре не си го купувам, защото си втълпявам, че именно въпросната дреха ме прави дебела...

Миранди, Лиде, Пипи, Скай, Скорпи, Галатейка, Капризче и всички, които пропускам в момента -  Heart Eyes  Hug  bouquet

# 74
добро утро
аз също съм вотбора на недолюбеващите кантарю +2 днес  Rolling Eyes чесно казано ядосах се и нагънах едно парче торта за закуска Embarassed
ще и смъкваме от понеделник Hug
качих малко снимки в албумчето, знаете паролата :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=138312&photo=29
смайл и при мен доста често става това положение с излизането трудно се намират аверчета, а на мен ми писна със софри и ядене
водчице, ти къде учиш сега?
Гладнес, Честита годишнина, желая ти много по 5 да се разбирате и уважавате  Peace
мирама, съчувствам ти, ама все пак не може всеки ден по килце надолу, нали?
лиде, върви ли компютърчето вече? по-честичко се мяркаш сякаш  Hug
скай, браво за режимността
ох, ще полегна и аз докат звЕра спи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт