За гордостта, че сме българи.

• 3 249
  • 42
  •   1
Отговори
Ето какво мина преди малко по BBC. Македония спонсорира прогнозата за времето.
Това са клипчетата http://www.youtube.com/watch?v=rd5fXbqBolM

Как те успяха да съберат сили да покажат на света какво имат? Дали то е наше, или не, не е въпроса.
Въпроса е, кога ще съберем сили и ние да бъдем горди? В пълния смисъл на думата. Rolling Eyes

# 1
Ей, страхотни клипчета!  Peace
Де да беше Македония наистина толкова блестяща... моите впечетления са доста по-мрачни и подтискащи..

# 2
  • София
Клипчетата са страхотни. Те, обаче, нямат нищо общо с гордоста, а с качеството на режисьорите и продуцентите, които са създали рекламата. Рекламите на България целят само усвояване на държавни средства и в резултат са от смешни по- смешни.

# 3
Ето какво мина преди малко по BBC. Македония спонсорира прогнозата за времето.
Това са клипчетата http://www.youtube.com/watch?v=rd5fXbqBolM

Как те успяха да съберат сили да покажат на света какво имат? Дали то е наше, или не, не е въпроса.
Въпроса е, кога ще съберем сили и ние да бъдем горди? В пълния смисъл на думата. Rolling Eyes
Когато овцете от народа се изправят с/у мафията в Бьлгария-тя командва правилата в дьржавата Mr. Green

# 4
Ами, борят се с кризата хората...
И ние се борим и като се преборим, който оцелял да се гордее Mr. Green

# 5
България е много красива страна,жалко че в другите старани не знаят нищо за нея.Жалко е че при такива възможности не се възползваме от културата,бита и традициите както го правят другите народи и да покажем и ние нещо на света.Защото моето мнение,че можем да се похвалим с много забележителности и традиции.

# 6
Да ви кажа, че вече се съмнявам в прословутата ни красота Confused..Не ме разбирайте погрешно, но сме заляти с мръсотия - и балкана, и морето...една градинка не можем да опазим без фасове и опаковки от вафли Close...Останаха красиви местата, където може да стъпи само крак, не и булдозер...Страшно съм обезверена, че ще съумеем да запазим наистина красотата на природата ни Tired....

# 7
За гордостта или за липсата и? Или за основанията?

# 8
България е много красива страна,жалко че в другите старани не знаят нищо за нея.Жалко е че при такива възможности не се възползваме от културата,бита и традициите както го правят другите народи и да покажем и ние нещо на света.Защото моето мнение,че можем да се похвалим с много забележителности и традиции.
Някои платиха,че всички сме ей това http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8522006.stm?ls #Cussing out #2gunfire EmbarassedРадвам се,че можем да се гордеем и с това http://www.dnes.bg/redakcia/2010/02/23/kak-i-bbc-sa-evtini.86658 Mr. Green

# 9
Родена съм тук, живея тук, всичко ми е тук, била съм навън - не е за мен, но и не се бия в гърди, че съм българка.
Даденост и стечение на обстоятелствата, които напоследък не предполагат гордост.

Имаме много красиви места, но не знаем как да ги поддържаме, а сме велики в критиките и вечно някой друг ни е крив.
Това, че държавата не се грижи за националните забележителности е глупост над глупостите, защото ако всеки един си изхвърля боклука в коша, а не до него, и морето ни ще е кристално, и планината ни ще е зелена.

# 10
Нещо такова, да.

Бояна, добри клипове, и повече от половината са все нашенски гордости. Wink

# 11
  • София
Нещо такова, да.

Бояна, добри клипове, и повече от половината са все нашенски гордости. Wink
Е, какви други биха могли да бъдат? Wink Laughing

# 12
 Hug
Определено се гордея, че има достойни българи.

# 13
То не е сигурно, че македонците са много горди.
Аз помня и клипове за България по CNN. Нищо по-различно от тези Австралия, Карибите, ЮАР... Все е красота. Нали е реклама...

И какви нашенски гордости? Те показват културните си особености, забележителности и т.н. Пак насочвате патриотизма си в неправилна посока.

# 14
Hug
Определено се гордея, че има достойни българи.

... повечето от които - не в Родината.

За съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт