За гордостта, че сме българи.

• 3 249
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
Eто я и нашата реклама : http://www.youtube.com/watch?v=MBB0FfPvXW4
Прекрасна динамика и красота, има го розовото масло, вината, музиката, голфа(?), ските и морето.
Къде е историята ни? Гърция например са пословични с това, че непрекъснато историята си изтъкват. Нашата къде е? Църквите. Това ли е всичко?
Част от съкровищата в македонския клип например. А нашите, които обикалят света, та народа да цъка с език...

Тази ми харесва най-много, от всички наши клипове: http://www.youtube.com/watch?v=jlax5XIKaJU&feature=related

Колин, за съжаление е така.

Ето и клипа на Идо стил, и спирам: http://www.youtube.com/watch?v=3oPF9ML2whE&feature=related

# 16
Smartie, ти не работеше ли в сферата на реклата? Ако е така, много ме учудват писанията ти тук.  Simple Smile
Не забравяйте, че се рекламира България на останалия свят туристи, не си я рекламираме на нас си.

# 17
Не ни слагай всички в кюпа, моля те Wink
Може и да продавам въздух, но на черното бяло няма как да кажа.

Именно, за малко "вътрешна" реклама апелирам аз. Защото имаме нужда от нещо позитивно, нещо което да ни зарежда с енергия да продължим напред. Grinning

# 18

Именно, за малко "вътрешна" реклама апелирам аз. Защото имаме нужда от нещо позитивно, нещо което да ни зарежда с енергия да продължим напред. Grinning

Точно като рекламно клише звучиш, сори.

# 19
Възможно е така да звуча. Но няма да се извинявам, че искам нещо да се промени. Тук, а не отдалеч.
Иначе сигурно от твоята камбанария нещата изглеждат различно. Затова пък света е интересен, толкова много гледни точки.

# 20
Та се сетих за вчерашната тема в Клюкарника - какво да се покаже в София на един чужденец.
Вярно, че София не е България. Както върви - ще стане. Занемарено, неподдържано, изсечено,
буренясало, с лоши пътища. Кой исторически обект е с добра инфраструктура? То и до Шипка не
можеш да отидеш човешки. Кой природен обект е с добра инфраструктура? Нали си спомняме
какво беше покрай акцията за Белоградчишките скали. Комерсализацията (урбанизацията) на
курортите ги прави нечовешки. Какво тогава да показваме? С какво и кого да привличаме?
Simple Smile Хубав домат и диня показаха в клипчето.

Днес ми смотано, ще ме прощавате.

# 21
Hug
Определено се гордея, че има достойни българи.

... повечето от които - не в Родината.

За съжаление.
Peace

# 22
Та се сетих за вчерашната тема в Клюкарника - какво да се покаже в София на един чужденец.
Вярно, че София не е България. Както върви - ще стане. Занемарено, неподдържано, изсечено,
буренясало, с лоши пътища. Кой исторически обект е с добра инфраструктура? То и до Шипка не
можеш да отидеш човешки. Кой природен обект е с добра инфраструктура? Нали си спомняме
какво беше покрай акцията за Белоградчишките скали. Комерсализацията (урбанизацията) на
курортите ги прави нечовешки. Какво тогава да показваме? С какво и кого да привличаме?
Simple Smile Хубав домат и диня показаха в клипчето.

Днес ми смотано, ще ме прощавате.
PeaceВ момента точно София е Бьлгария.И за жалост това е огледало на цялата ни нация. Mr. Green

# 23
има го розовото масло, вината, музиката, голфа(?), ските и морето.
Къде е историята ни?
Tи пък? Ами на Краси Гергов голфа! Laughing От ясно по-ясно.

# 24
Да. Те неговите хора са правили рекламата. Laughing

# 25
  • Italia
Как те успяха да съберат сили да покажат на света какво имат?

И какво показаха? Че имат съседи с богата култура! Видях гръцки колони, древни гърци, албански носии, българската азбука...

# 26
Как те успяха да съберат сили да покажат на света какво имат?

И какво показаха? Че имат съседи с богата култура! Видях гръцки колони, древни гърци, албански носии, българската азбука...

Кви съседи, направо братя. И ние и гърците... Whistling

# 27
Излиза, че дивидентите пак са за тях, защото сме им периферия, Joy.

За гордост си е, мдааа...

# 28
  • София
Ако клипчето беше наше в момета щяха да текат следните скандали:
1. Защо точно Х. е правил клипа, като има толква заслужили и по-добри от него
2. защо точно това показват, а не онова
3. Ще се донеса от сто кладенци вода, за да се докаже, че идията за клипа не е оргинална а е крадена
4. Защо точно в ВВС се излъчна, а не в СNN  или Еронюз
5. защо е платено толка за клипа и излъчването, като е можело и по-малко
6. Нямаме пари за лекарства и пенсионери, а даваме щедро на разни западни медии  за нещо на което ефекта е неизвестен
 и тн. и тн. и тн

а в форума щяха да текат поне три подписки

# 29
Наши клипове са били излъчвани в CNN. Имало ли е подобни теми тогава? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт