"Дневникът 38" - да отслабнем всички заедно

• 14 075
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Смайли, Игуанка благодаря ви  Hug

Игуанка, аз не мога и да ям, подуто ми е гърлото, но не се спирам да ям и не оздравявам, раздразвам го и то с твърда храна  Laughing с плодовете ще оправя и боледуването и ще се чувствам по добре, но истината е че сама се спирам с него, психически се спирам, мисля за друго и дори умишлено ям... сложна е работата при мене, нема мрънкота, но е време да се върна в предишната си форма и с килата и тук в темата сред вас  Hug много ми липсвате  Heart Eyes

# 136
Хоп, пак аз  Mr. Green

Chocolata, ти и йога ли си захванала, от кога  newsm78 Бравос   bouquet  А какви са тези бебешки мехлемчета  Rolling Eyes Аз се надявам от самосебе си да спадне  Praynig И благодаря за подкрепата  Heart Eyes Hug

Mirama и според мен си се хранила добре  Peace То тези чойс са толкова малко, че не стигат за единия зъб  Whistling

Миранди и аз съм на мнение, че е по-добре да дооздравееш и после да стартираш плодовете. Ако сега ги почнеш ще има да си влачиш болеста по-дълго време, защото организмът ти ще се доизтощи само. Сега се храни нормално - без торти и такива ми ти работи, за да не качваш драстично поне  Peace Айде бързо оздравяване и те чакаме с нови сили отново на стартовата линия  Hug Heart Eyes

iguanka хехе Благодаря ти, миличка, много мило  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Smile!
, защо не пробваш с упорито въртене на обръч, казват , че помагало  Rolling Eyes

Аз днес съм зле с водата, преди малко се замислих, че съм пила по-малко от литър, ама като цял ден съм напред-назад  ooooh!

# 137
  • Cacao Land
Днес:

закуска: кисело мляко с мюсли (накиснато от вечерта)
обяд: 45гр микс от сурови ядки, семки и сушени плодове; ябълка и мандаринка
сл. закуска: две ябълки
вечеря: голяма купа зелена салата със парченца пушена сьомга и зехтин; ябълка

Правих 45мин йога, медитирах и се чувствам прекрасно Flutter Сега трябва да почета малко, преди да си легна Shocked

Тикве, аз ползвам Бонжела http://www.expresschemist.co.uk/product_1944_bonjela-teething-gel-15g.html. Няма начин да го няма в Германия, все пак надявам се утре да си по-добре Praynig Иначе от около 3 месеца и по йога съм се запалила, то какво ли не тренирам вече ooooh! Simple Smile Heart Eyes

Смайл, сладурана си ти, тумбака й бил на катове Joy Прави напади с крака и клекове, за да си запазиш хубавото дупе Peace

пайпи, хайде опитай 10-на дни, хич не са малко даже. Ние сме с теб  bouquet

Мирама, на кое му викаш голямо ядене Shocked? Не се излагай Hug

Миранди Hug

Иле Embarassed Heart Eyes

# 138
Добро да Ви е утрото,  sun

весел и усмихнат да Ви е денят  newsm51

# 139
Добро утро и от мен момичета. )))

Миранди ме е изпреварила с кафенцето, мерси много. ))))

Аз днес съм за няколко часа на работа, за сега синоптиците не познаха, че ще вали дъдж, защото от 1ч пече слънце. Надявам се като се прибера да грабвам Калина и да хукваме по разходки. )))

Хубав и усмихнат ден на всички пожелавам. ))) След обед ще пиша сериозно. )

# 140
Добро утро и от мен момичета
Миранди Мерси за кафето
Някой ако мохе да ми даде идея за някакъв режим.Вчера с Дария(седнала в мен) Laughing изчетохме сумати и диети и нищо не си избрах.Втори ден гледам да наблягам на белтъчни храни:месо,яйца,сирене,кашкавал,кисело мляко.Ама още не смея да се премеря,че няколко дена свинеене имах Embarassed
Smile! Аз като ти гледах снимките си си много добре,не ми изглеждаш никак пухкава,даже.
Аз по-късно ще пиша да се отчета,че малкатасъм я оставила до мен да порита,а тя взе че се съблече  Laughing

Приятен и успешен ден,на всички

# 141
nel15 и аз се чудя за режим, нали досега карам на мои измислици. Гледах Дюкян, та се чудя да го почвам ли, или от другата седмица, че петък и събота съм в Румъния и там ще го разваля. )))
Май кантара помръдна та може да си видя -1кг тези дни. )))

# 142
Mirama ще свалиш ти,не се тревожи.С тоя в повечето пъти драконов режим.Евала за търпението и ината.
Аз сега гледах разделното хранене ама не знам ooooh!
От дюканан ми става много лошо,от удърните дни.И после не мога да ям месо с месеци,ази без това не го ям много.
Търся аз нещо приятно,ама май приятна диета нема Whistling

# 143
  • София
Милички, здравейте. Аз пак се загубих, но този път с причина. Бях в болница с пилонефрит, а времето, в което бях у дома гледах да стоя далеч от компа, та поне малко да си починем взаимно един от друг:)
Съответно не съм спазвала и никакъв режим. Освен, ако плюскането не се води режим на захранване, де:)
Сега пак започвам с рибата.
Прегръдки на всички ви Hug

# 144
Здрасти сладури  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде и аз на опашката за кайвенцето - ееее Миранди друго си е като го раздадеш сутрин ти  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Дано по-бързо оздравяваш ама докато не спреш антибиотика не се занимавай с плодуване, че тука страшни пневмонии върлуват - на една колежка детенцето пиеше Зинат ама тя не смеела да му дава дозата от 10мл и карала  по 8 мл- в резултат ниски дози и вече цъфна с пневмония лапето - сега ще тр. да сменят и АБ щтото вече става резистентен и не действа. Тъй че умната - голям човек си, интелигентен ..... Peace
тикве абе у подписът ми го пише режимът бе - ама кой ти чете подписи у днешно време  Mr. Green
валче килцата ми в момента са 67 и не мърдат ама не ща да ги заменям - таквази благородна мас не се отглежда тъй лесно  Crazy Crazy Crazy Whistling
иле аз за триците зная отдавна - друг е въпроса обаче колко ги употребявах   Joy
чоки права си мила, няма нищо по-хубаво от здравословен режим като цяло, ама трудна работа е, пък и човек сам тр. да достигне до някои неща за съжаление и от готов акъл не поема  Wink
Приятен ден на всички - целувки и прегръдки!

П.С. Ама къде е галатейчето пак бе  newsm78

# 145
Здравейте и от мен, сладурки Hug
Аз се хваля, на житото съм си,много ми е хубаво, вчера бях и на фитнес, днес ще почивам, защото диетата ми е драстична, с много малко калории и ще намаля тренировките, вече имам намаления, но те са от каченото преди постите набързо, във всеки случай с този режим се чувствам страхотно, имам нужда от едно пречистване, много съм изнервена напоследък Heart Eyes
Пипи,видях, че си на Дюкан, поздравявам те за избора и ти желая успех Hug За мен това си остава най-доброто, ядеш и отслабваш, след Великден пак съм там Party
Миранди, оздравявай бързичко, чакаме те да се почнеш с диетката Hug
Шоки,за дънките Joy,а за йогата и аз ходя от време на време, много хубаво ми действа на психиката, даже сега докато съм на жито мисля да ходя пак, че много нерви ми се събраха напоследък ooooh!
Игуанка, много учиш, ти си нашата гордост Hug
Лиде, мръдна ли стрелката на кантарчето Hug
Капризче, и ние сме повече навън сега в хубавото време и не остава време да седна да ви пиша, но пък има и добри страни-не остава време за ядене Hug
Мирама,какво е едно леко хапване, ти иначе толкова малко ядеш, честити придобивки Hug
Abigail,дано лошото вече е минало и сега само хубави неща да ти се случат Hug
Тиквичке,чакаме , премери ли се Hug
Нел, като ти гледам менюто ти си си на НВД, можеш да избереш или ВМ НВД или режима на Дюкан, нека Скорпито да каже за НВД, аз си мисля, че там малко по-бавно стават нещата, но не съм сигурна и да не се изказвам неподготвена Blush
На всички сладурки пожелавам лек и отслабващ ден Hug

# 146
Ей мъ на  Hug
Скорпе туканка съм  Heart Eyes Много съм работна бях болна и малко овапцах режима, ама пак съм свалила, видех 68 и побързах да се стимулиргам с промяна в линийката  Mr. Green
Отивам пак да бачкам, после ще ви видя по обстойно   bouquet

# 147
Ха добро утро и от мен   bouquet

Миранди
, как се чувстваш днес, мила  Hug Мерис за кафенцето  Heart Eyes

nel15, наистина не знам какво да ти предложа като режим. Защо не седнеш сама с лист хартия и химикалка в ръка и не си съставиш един седмичен режим на хранене според нещата, които обичаш и според всекидневните ти ангажименти. Аз съм се пробвала на няколко пъти и има резултат. По-бавен от драконовите диети тук, но поне ти е приятно да го спазваш  Peace

Abigail
, надявам се всичките неприятности да са зад гърба ти вече и от тук нататък само хубави неща   bouquet

Scorpi
, оу..извинявай, мила, не съм видяла  Embarassed ooooh! И аз го гледах едно време това режимче, и ми беше харесало, но наистина трябва многооо воля, защото резултатите идват бавно, а аз не бях сигурна дали имам необходимата, за да доведа нещата до край  Confused На теб успех, сигурна съм, че ще успееш  Heart Eyes Hug

jedira
, аз колко и се точих на житната миналия път като я правеше и уж и аз да я пробвам и думите така си останаха във времето  Laughing

galateia  Hug

Иначе аз се премерих и измерих тази сутрин. Не съм очарована от резултата, защото се оказва, че килата съм ги свалила първите 2,3 дни и от там нататък си стоя на тях +,- някой и друг грам. Днес кантара отчете 60,2кг. Та 2,5кг за 7 ударни дни. Аз се въртя около тези 60 вече толкова многооо време  #Crazy И под тях съм слизала 2 пъти за по ден, два, та сега ще трябва да се запъна яко, за да видя твърда 5-тица на кантара  Tired

Добре, че се измерих аз с метъра, че поне той ме позарадва -1см. талия; -1см ханш, -1.5см бедро и - 0.5см ръка и прасец. Доволна съм.  Whistling

Сега си пийвам кафето, после ще сготвя пиле с гъби и отивам на лекции  Tired

На всички вас хубав и усмихнат ден!   bouquet

# 148
jedira Рових из нета и се оказа,че съм на белтъчна диета

[b Scorpi ][/b]Дано,детенцето се оправи бързо
crazy_tikva Еми тя диетата е с точно това,което обичам.Надявам се да има минуси.
Малко мо остава да свалям и знам,че ще стане по-трудно

# 149
Тиквичке, Hug ,по принцип след 5-ия ударен не се сваля, а и твоите килца са малко, много са ти били 7 ударни дни, минавай на смесен етап,направи си една хубава салата днес(може и две) и ще видиш, че утре ще имаш минусче Hug
Нел, последните килца най-трудно падат, търпение му е майката, ще успееш Peace
Галатейка, браво за намалението, аз  си смених моята и сега ще движим заедно Laughing

Общи условия

Активация на акаунт