"Дневникът 38" - да отслабнем всички заедно

• 14 105
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
добро утро
след сутрешния маратон с малкия той вече спи а аз си пийвам с вас кафето Simple Smile
Иле, чудесна тактика имаш. и да знаеш работеща е Simple Smile
Вале, абе баш си е диетична твойта вечеря. Като си помисля за мойта и прегрешението ти с биричка ми се вижда нищо  Mr. Green
мирама, много е хубава Маца Simple Smile а за бюста като спреш да кърмиш сигурно ще понамалее още малко и блузката ще ти заспи. спагетите наистина са отвратителни ако вземаш друг път не слагай подправката  Peace аз се бях излъгала да купя 2 пакетчета ис лед първото разочарование вторите биваха
тикве, то в Германия въобще има ли кисело млЕко? може би в някой турски магазин? страхотен режилтат е това което си постигнала, трдуно е но си заслужава. мисля и аз да мина на нещо такова известно време Mr. Green но първо да приключа с шейковете. сигурно след РД-то ми ще направя някоя нова за мен диета
чоки, наточила съм се от днес да съм желЕзна. дори си направиш шейка от по-рано и мисля ако е хубаво време4то чак да Морската да слезем пеш а то е доста далечко Simple Smileна мен ми се струва че се храниш доста оскъдно напоследък или греша  Rolling Eyes
миранди, хубаво е с АБ да взимаш и вит.Ц (цитруси) и кисело мляко  Hug
абигейл, да се оправяш по-бързо!
скорпето, доволна ли си от режима и лесно ли го спаваш?
жедира и аз залагам на хубавото време и многото разходки да го мръдна накрая тоя застой
чао милички и слънчев ден!

# 151
Добро утро  Laughing
Abigail  дано си по-добре!  Praynig
жедира успех с режима Simple Smile И аз съм пробвала йога, но май не е нещо за мен-още повече се самовглъбявам явно и ми действа странно Simple Smile
галатея браво!   bouquet
шоколадче хубаво меню-липсваше ми да го чета  Heart Eyes
тикве, аз съм чувала че основно мерките първо се забулязват при Дюкан но ще имаш успехи-няма начин! Приятна лекция!  Hug
миранди дано си по-добре и мерси за кафето-аз го пия сега, защото сега ставам-толкова ми е шантав режима(успах се и за лекции и ги пропуснах и дано наваксам у нас ученето...)
каприсче  и всички други Hug

# 152
  • София
Здравейте! newsm51
Миранди, благодаря за кафенцето!  Hug И бързо да оздравяваш!
nel15, Mirama и аз се чудя какъв режим да подхвана! Вчера уж да започвам плодове, салати, млако, но вечерта така се освиних, че.....  #Cussing out Мислех да подхвана диетата с жито... Някой да я е спазвал! Моля да сподели колко е отслабнал. Интересува ме най-вече см в ханша...  Heart Eyes jedira , мила, сподели ти за житото!  Hug
Abigail , дано сега да си по-добре!  smile3525
Лек и успешен ден, момичета!  newsm08

# 153
  • София
Здравейте,  момичета!  bouquet  bouquet  bouquet

Тук съм днес съм на млечен ден - ябълки и кисело мляко. 

Аз вчера мрънках , но днес ще се похваля с минус 1 кг,   newsm44  не се чуствам по-слаба , но може би вчера още съм имала някакви позадържани течности по мен   и затова е било така. Сега съм малко преди линийката , но този път ще я оставя тя да ме догонва   защото предишния път избързах да я дръпна надоло и после я едва я стигнах   
 Joy Joy Joy

Сега нямам възможност да пиша по-късно ще пиша повече!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 154
добър ден и от мен на вси4ки

желая ви успешен диетуващ ден
 Hug

# 155
Абиренка, за житото, в началото се свалят по килограм на ден, съвсем ясно е, разбира се, че това е вода, в следващите дни както при всички подобни диети, основани на глад се сваля значително по-малко, като за всичките 10 дни първия път свалих 9кг, обаче зависи ти колко си имаш LaughingОбиколки се свалят,разбира се, при толкова килограми няма начин да не се смъкнат и обиколките, но моето наблюдение е, че при една гладна диета и при една НВД се отслабва по различен начин, при НВД ми излизат всички мускули, например, докато при житната се отслабва както при плодуването, остава си горния подкожен слой, а се намаляват мускулите, което също не е лошо, зависи какъв ефект търсиш.Лично за мен е по-скоро пречистващ режим, а и докато постя изпадам в някакви залитания към филии с лютеница Laughing и това ми е начина да спазвам все пак някаква диета по време на постите, освен това ми е много хубаво и спокойно, пречистването е не само физическо а и психическо, бях правила тема предния път преди Коледа,ако искаш погледни линковете тук или на лични да не спамя повече, че цяла лекция изнесох, ще ме извините Hug
Игуанка,как ще се самовглъбяваш, бе, нали затова сме тук Laughing
Лиде,браво за намалението Hug

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 12:31 от jedira

# 156
Здравейте момичета. )))

Аз се прибрах от работа, за обяд хапнах купичка леща варена. )))

ето няколко трагични снимки с дънките, понеже кснимах в офиса с телефона и са доста зле, но поне ще ми видите огромното дупе. ))))

MissCaprice, ами аз отдавна не кърмя, Калина се роди в 32г.с. и само месец имах кърма, после спря.

abirena, аз май от другата седмица ще пробвам Дюкян, а за житото не знам как става, ама май има цяла седмица за него.

lideto70, браво за минусчето, супер. )))

http://images24.snimka.bg/005403446.jpg
http://images24.snimka.bg/005403445.jpg

# 157
  • София
Здравейте, милички! newsm51 newsm51 newsm51

Днес съм супер диетична - като видя някакъв малък стимул и е по-лесно. А пък съм си и стегнала корема с едни супер тесни дънки/не новите , че те въобще не ми се закопчават, а едни дето чакат повече от година да успея да се пъхна в тях Mr. Green/ и ми действат въздържателно към храна  Joy Joy Joy

МирандиHug чак сега се почерпвам от сутрешното ти кафенце,   bouquet но цял ден не можах да вляза на спокойствие и да чета и пиша. Оздравявай вече, че на всички ни липсваш, но и аз мисля, че е по-добре напълно като се оправиш и спреш антибиотика тогава да започнеш плодчетата, защото това е доста силен антибиотик , за да гладуваш, а и организма ти е изтощен от боледуването -имаш нужда от малко по-силна храна.  Heart Eyes

Mirama   Hug  а мойто дупе в дънките ако го снимам ще паднете от смях  Mr. Green

jedira   Hug кой ден си на жито? Замислям се след лунната дали да не изкарам и аз 2-3житни дни, повече не мога да издържа - еднообразно ми е.  Mr. Green

abirena   Hug аз два пъти правих по 3 житни дни/първия път може и повече да беше/ като още на първия ден свалях 1кг , и още на втория ден се издънвах Blush Не че освирепявам от глад - даже доста ме засища житото, а с мед направо ми е вкусничко, но просто не съм аз ако не мушна нещо в нарушение на режима  Mr. Green

nel15   Hug аз съм си доволна от Страхотната диета    - разнообразна е , имаш избор какво да хапваш за деня, а и първия път , когато я направих свалих 3кг за 2 седмици при около 70% стриктност от моя страна.  Peace

Abigail
  Hug ужасно е че си била в болница, надявам се вече че си добре и да нямаш повече такива неприятни боледувания  Peace

Иле, Шоки, Тиквичка, Пипи, Каприсче, Скорпи, Галатея, и всички които не съм написала  newsm51 newsm51 newsm51

# 158
Здравейте и от мен!
лиде само така  Hug Радвам се че си стимулирана Party
мирама много не се вижда от снимките, но пък важното е че си се заела с целта си и ще я постигнеш-сигурна съм  Grinning
Аз днес нямах много време да ям, доста режмина го докарах от това Laughing но се чувствам леко и спокойно Crazy и пия водичка Heart Eyes
на всички гушш Hug

# 159
  • У дома... някъде
Ето ме и мен Wink.Незнам какво да отчитам,тъй като ям(даже и хляб  Embarassed),не пия изобщо вода(освен тази,която е в кафето  #2gunfire) и се ядосвам с моя мъж  #Cussing out.Преди няколко часа трябваше да излизам с колата и малката с мен и гледам,че е преместил нейното столче отзад в багажника Crossing Arms.А аз съм с дете и два сака при това и трябва да и монтирам стола,няма как.Да не ви казвам на кого се обадих и как си го изкарах,щото ми писна от несериозност,първо беше тръгнал с количката в багажника и ми провали разходката за един цял слънчев ден #2gunfire.Оплаках се,след малко ще изпуша 100 цигари,барем ми мине таз дивотия!
Миранди,момичетата са ти казали това,което и аз мисля Peace
Мирама,съжелявам за котето ти,но просто е върховна PeaceИ аз преди имах такава само че черно с бяло със същата големина на козината и си мислех че е смесица между персийка и ангорка,а не съм знаела че е тази порода Whistling
Абигайл,кофти че си била в болница Sad.Дано поне си по-добре сега Peace
Шоки,чакам снимчици когато можеш на теб и спалнята,пък може и на милото де Whistling
Скорпе и Галатейка,ма много сте гадни с тез 67-68кг.........искам и аз............ Cry
Лидето,честит ти минус Hug
По въпроса за режимите и аз все е чудя какъв да започна и да го изкарам до край Crossing Arms.Дюкан май най ми допада,обаче ми се вижда малко скъпичък Thinking
На всички сладки дневничета лека вечер и не ми се сърдете като пропускам някой! Wink  bouquet Heart Eyes

# 160
Здравейте момичета, аз само да си дам вечерният отчет и отивам да лягам, че нещо се поизморих днес.

обяд - купичка леща
вечеря - салата домати и краставици със малко сирене, около 150-200гр ориз със зеленчуци, няколко парченца Петрохан и едно парченце халва. Като гледах, като калоричност общо идва за целият ден 1080ккл. Множко е за диета, ама става. С калкулатор от тялото ми изчисли, че изразходвам по 2000и няколко ккл на ден. Доста разлика се явява, ама нещо не отслабвам. Стига съм мрънкала. ))

valeria81, мерси за котката, наистина си беше красавица. ))) Това с количката в колата и моят мъж го е правил, тръгна на работа с нея, но после прати един колега да ми я докара. )) Случва се, ама е гадно.

iguanka, ами то с телефона нищо не става, ама нямаше кой да ме снима. )))

# 161
Здравейте момичета  Hug

трогната съм от загрижеността ви  Hug

Но нещо нямам подобрение, днес ми се подуха и сливиците... Трудно ми е, а и с тази работа, направо е дзле...  Crazy

Съжалявам, че не пиша поименно към всяка една от вас, но съм ви изчела най-подробно  Hug

Днес НЕ започнах с плодовете, не мога и не мога и не мога, а друга диета па съвсем НИмоаа  ooooh!

ЦалуФки на всички Heart Eyes

# 162
Втори успешен ден на Дюки  Peace

Тиквичка какво съм чела и аз не знам  smile3555,та не съм разбрала че и ти си на същата диета  Grinning успех мила  Heart Eyes

Миранди със здравето шега не бива,пази се  Hug

Шоки как е днес йогата  Simple Smile

Иле добре правиш,че пиеш водичка  Peace

# 163
Добър вечер, милички  Hug

Сега се прибирам от лекции и съм гроги, таак че на две на три:

Днес първият смесен ден мина успешно. Ядох си като пич и ми беше адски вкусно. Утре ще видим кантара на какво мнение е  Rolling Eyes

Гушкам ви всички и по-късно, ако не заспя ще пиша пак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 164
Аз минавам да кажа едно кратичко здрасти, че много ми се спи и отивам да спинкам. Днес денят ми пак беше динамичен - до обяд в Поморие, следобяд на лекции и резултатът е положителен - много движение и диетично хапване  Party
Утре пак цял ден лекции, а ми се искаше да си поспя  Tired

Целувки на всички дневничета и сладки сънища!  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт