"Дневникът 38" - да отслабнем всички заедно

• 14 067
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро, милички Дневничета!

От Миранди  кафенцето  newsm51 , а от мен по една плодова салатка!

МирандиHug радвам се че си по-добре и те чакаме по-честичко да си с нас!  Heart Eyes

Днес нямам минус , но имам 200гр плюс дето реших да се правя че не съм ги видяла  Mr. Green Утре може и да пропусна срещата с кантарчето  newsm78

Приятен и успешен диетичен минусов ден на всички Дневничета!  Hug Hug Hug

# 196
  • София
Ей,много сте написали.Докато видя че има нова тема и вие сте минали 10 стр. Днес съм на въглехидрати.Това ми е най-тежкия ден. Все не мога да измисля какво да ям.Като хапна нещо сладко имам чувството че ми увеличава апетита. Утре който е на плодов ден удря бонус,защото се съчетава и с лунната диета.

# 197

Добро утро, милички,Честита първа пролет, астрономическа, де Wink

# 198
  • София
Добро утро и от мен, момичета!  wavey Heart Eyes

Да ви кажа тази сутрин какво стана : Качвам се на кантара и той отчита...59,100 , а аз така  #Shocked  newsm03 newsm18 Помислих малко, поразходих се из къщи в невероятна еуфория, даже си мислех вече как ще ви се похваля.....и се върнах обратно за проверка. Кантара се оказа долепен за стената и едното крайче стъпило на прагчето..
Наместих го, както си стои по принцип и отчете 61,200. smile3506 smile3516  Някой ми го е разместил.
Ако знаете каква щастлива 5-минутка имаааах Crazy

Хапнах си млякото, изпих си кафето. Продължавам с борбата. Пък дано и онази заветна цифра да покаже кантарЪТ.  Party

Мерси за кафенцето, Миранди! И на теб, Лиде, за салатката! Wink

Не знаех ,че днес настъпва астрономическата пролет, jedira ...
Честита пролет!  bouquet

ПП- Радвам се, че ви е харесал аватара ми.  Hug

# 199
Добро утро мили момичета Hug
Нещо напоследък нямам време да ви пиша ама чета и ви се радвам, обаче като не пиша пък ми липсвате  Heart Eyes, бе сложно е ...  Mr. Green
Аз съм добре кантара зацикли на повече от 68 де, таз цифра само за кратко ми я подаде, и аз изживях 5 минутка в еуфория като Сати и сега кантарю като заби пак почти на 70 ми иде да викаааам #Cussing out
Миранди и Лиде мерси за кафето и салатката  Hug Лиде браво че си раздвижила кантара, а Мирандито я чакаме да се завърне с доброто си настроение и хъс в нашите редици  Hug
Моите дружки Скорпето и Капризчето са кът мене много ангажмо и за тва  Hug и дръжте режимите, че ей сегинка ше ви стигна  Joy
Тиквенцееее щом си успяла да го закопчееш панталонът, скоро и ще ти оширее  Hug
Пипи, Игуанка, Смайл, Галка и всички останали Дневничета  Hug

Успешен диетичен ден момичета   bouquet

# 200
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Миранди мерси за кафенцето! Мммм!  Heart Eyes
lideto70 салатката е супер!  smile3521
Сати не се притеснявай, миличка! Съвсем скоро ще видиш заветната 5-ца!  newsm08
Милинки, Честита ви Първа Пролет!
Хайде да се стягаме, че времето пак ще се оправи и трябва да обличаме късите поли!

# 201
Честита първа пролет

Миранди мерси за кафето
   Лиде,а на теб мерси за закуската,хапнах си я с удоволствие
Аз отивам да ви чета,после на разходка с малката,че времето е чудно(въпреки прогнозите)

На всички прекрасен и успешен ден

# 202

Честита първа пролет -нека бъде цветна, влюбена, спокойна, нежна и романтична-и успешна за нашите цели   bouquet
Вечерта ще ви пиша   bouquet

# 203
Добро утро, милички  Hug

Аз се поуспах мъничко  Whistling И въпреки това сега едвам гледам  Tired

Миранди, мерси за кафето! Радвам се, че позваш да се оправяш  Hug  bouquet

Та първа пролет пукнала, казвате  Crazy А аз си мислех, че е на 22  ooooh! ooooh! ooooh!

Ами честита да ни е тогава и съвсем скоро да може да слагаме късите поелта  Joy

Сати
, и аз я дебна тази 5-ца, търпение ще я стигнем  Peace само се надявам да е по-скоро  Praynig Whistling

Аз сега отивма да си правя кафе и после ще почета. Ще намина пак по някое време естествено  Crazy

# 204
Здравейте и от мен момичета. )))

При нас времето е хубаво и страшно се радвам, че синоптиците не познаха, че ще има дъжд. Даже вече си направихме 1час разходка с Калина. )))

Аз за вчера няма да се отчитам, че вечерта беше голямото ядене при баба ми. Сега на обяд ще видим какво ще хапна. Иначе кантара още се колебае леко надолу, но не се е установил твърдо. Подготвям се психически за Дюкян. ))))

# 205
  • София
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички! После ще пиша повече!

# 206
Е не издържах и след 00 се метнах на кантара и хоп изненада. За два смесени дни съм -400гр. надолу  newsm44 Адски съм щастлива, защото най-накрая виждам 5 на кантара  newsm68

Mirama, не се ослушвай, а почвай, я ме гледай мен - хем си хапвам, хем свалям  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

lideto70 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Отивам да си мръдна лентичката  #Silly

# 207
  • София
ТиквичкаHug браво ,  newsm68 newsm44 smile3501  скоро тесния панталон да започне да ти пада!  newsm10

как искам и аз петичка, но на този етап и шестичката ще ме накара да подскачам до тавана , но има време.  newsm53

# 208
Здравейте Grinning
Честита първа пролет и от мен  ! ( ама тя не е ли на 22 Март  Shocked )   bouquet
Тиквичка честито минусчеее  Hug  Heart Eyes
Браво и на всички свалили, браво за упоритостта   bouquet
Аз съм се разглезила тотално... не е за разказване  ooooh!  За сега само ви чета и ви се радвам, а когато стана примерна ще започна и да пиша по-активно  Peace
Много целувки и успешен ден   bouquet

# 209
  • София
crazy_tikva Продължавай все така, до целта! Hug

Момичета, благодаря за подкрепата!

Да споделя, че най - труден за издържане ми е периода 12,30 -16,00 часа, когато нищо не се хапва. Сутрин мога, вечер също, но сегаааа...
Вие как се справяте? Кога ви е най-трудния период от деня?

Общи условия

Активация на акаунт