"Дневникът 38" - да отслабнем всички заедно

• 14 065
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Много слаба активност днес  Crossing Arms

Къде сте се изпокрили всички  Thinking

crazy_tikva Продължавай все така, до целта! Hug

Момичета, благодаря за подкрепата!

Да споделя, че най - труден за издържане ми е периода 12,30 -16,00 часа, когато нищо не се хапва. Сутрин мога, вечер също, но сегаааа...
Вие как се справяте? Кога ви е най-трудния период от деня?

Защо нищо да не се хапва от 12 до 16 часа  Shocked Shocked Shocked 

Аз пък мога цял ден да не ям, но стане ли след 18  #Crazy #Crazy #Crazy мога да изям света  ooooh!

vodka_s_led, какви са тези глезотии, които чувам, я бързо  в строя, че лято идва  Twisted Evil

lideto70 Hug

# 211
  • София
Ами сигурно може, но само плод. А аз вече изядох 2-рата половина от банана...  newsm78 и друго нямам.

# 212
Как е настроението молим  - виждам вече пролетно а?  Laughing Laughing Laughing Бравос, само тъй! И килца гледам разкарват някои - похвално!
тикве честита ти 5-чка отпред - ееееех, дай боже да видя и аз някога 5 отпред  Praynig направо не ми се вярва че може да стане - с 5 отпред не съм била от ученическите си години  Crazy Crazy Crazy
галатейката не се коси оти че ти мине, нъл  Hug Hug Hug и аз се бях спретнала в неделята - получихме лееекинко едно колетче от нашите и уж за внучката пък то ..... и мама и тати не простиха на вкусотиите  Embarassed при което бях в изходна позиция т.е. 68 кг - но за 3 дена почти стриктен режим отново съм 67 - тази неделя никви колети и разни такива  Naughty пък да видим как ще върви.
Сати моляте кажи какъв режим в момента караш, че ми се губи - ама така е като съм нередовна откъм присъствие  Tired
лиде убава салатка ама аз не мога я консумирам  Cry само киви евентуално .... режимот таков  Laughing
На всички прегръдки и успешен завършек на деня!  bouquet

# 213
Аз тея дни няма да мога да пиша подробно хич-вяснах се за малко... Heart Eyes
Според мен точно в това време трябва да се яде-тогава най-активно метаболизира организмът  Peace
А аз ям по всяко време стига да съм гладна  Mr. Green
тикве честито   bouquet
водка с лед-това е астрономическата-днес си е първа пролет  Party

# 214
  • София
Scorpi Hug , на Ипократис се пробвам в момента. Wink  Днес ми е 4-ти ден.

iguanka и аз едно време хапвах, когато си пожелая.  Laughing И не ми личеше...Но дойде един момент/ след 26-27 години при мен/, постепенно отесняваха дрехите и ставаше страшно. С  възраст и раждания нещата се променят, ако човек не се храни балансирано.  Peace

# 215
Здравейте момичета. )))

Ние пак си спретнахме една разходка от около час и нещо.
На обяд съм на 1сърма и 1пълнена чушка, но изядох и няколко сладки с локум. (((
Ще се видим чак в събота с вас, утре пътувам за Румъния. Представям си и там какво хапване ще е, имам си разни любими неща като пресен кроасан с крем, качамак със сирене и нещо като сметана и т.н. )))))

# 216
  • У дома... някъде
Ето ме и мен,крайно време беше днес и аз да се разпиша. WinkУмувам и мисля да покарам пак чичо Дюки,че хем хапваш,хем слабееш Laughing.Лошото е обаче,че вече 2 пъти го започвах и се отказвах по някое време,че все въглехидрати ми се ядаха Rolling Eyes.Надявам се да съм по-сериозна този път.
За днес съм на 3 кафета,кренвирш,купичка леща с филийка хляб.За вечеря мисля салатка от доматки и краставици.Ние днес не сме излизали на разходка,макар че и при нас беше добро времето.Ходихме на гости на приятелка да си поиграят децата. Wink
Лека вечер и много да слушкате! Laughing  bouquet

# 217
 GrinningЗдравейте!
Чета темите от известно време.Ето,че реших и аз да се включа във групата на отслабващите.До края на април трябва да ги смъкна тези  #2gunfire.............килца #Cussing out

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 23:02 от sireni

# 218
  • У дома... някъде
sireni ,добре дошла при нас!Разкажи колко кг искаш да смъкнеш и колко си в момента? Grinning

# 219

Цитат
vodka_s_led, какви са тези глезотии, които чувам, я бързо  в строя, че лято идва  Twisted Evil

newsm43  много си права ! Слушам и се стягам !  Mr. Green

sireni   welcome  Разкажи малко повече за теб, кг в момента, цел и т.н.

# 220
Здравейте!  Grinning
Минавам на бързо че днес ще празнуваме у нас-сестра ми (голямата) става на 25  Party Това е поредният РД за този месец и после чак август месец(защото у нас имаме три зодии рибки  Mr. Green )
Почерпка за вас:
и за тези които са смели  Crazy
http://i257.photobucket.com/albums/hh208/r-y-u-z-a-k-i/CakE.jpg

Купих си днес едни сладки (поне според мен) обувки Flutter и съм хепи... по-късно ще пиша че тези дни хич нямам време, защото уча Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 20:38 от iguanka

# 221
 GrinningЩе съм щастлива,ако смъкна поне 8кг.Мечтая си да сваля 13,но съм реалистка Rolling Eyes и знам,че ще е трудно.Преди да забременея със малкия ми син бях 57кг.Миналото лято бях 60кг и се чувствах добре.Преди н.г. се мерих и бях 63кг.За съжаление в началото на тази година ми беше лошо,стоях си в нас петнайсетина дни.Резултата е плачевните 70кг ooooh!
  Ходя на фитнес редовно и съм стегната,но искам да отслабна.Опитвам се да се храня разделно.Чета този форум,тук има много интересни теми.Ще се радвам и аз да съм полезна с нещо
   Миналото лято успях да отслабна с протеиновата диета:http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=6463

http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E5%ED%E … EB%FF_2006092512/

# 222
  • София
Здравейте, момичета!

sireni  welcome добре дошла и успех !  newsm10 Ако вярваш , ще успееш да отслабнеш!  newsm10

ИлеHug да е жива и здрава сестра ти и да има много щастие и късмет!  newsm59 Леле щях да умра като видях почерпката ти - надали има нещо дето да го мразя повече от шоколадова торта!  newsm62

Сати Hug и аз трудно го изкарвам този период , но когато съвсем не издържам подръпвам плодчето от 16ч малко по-раничко, а пък в 16 пак  Mr. Green

Момичета, няма да пиша повече че тоз десерт нещо ме разконцентрира.  #Crazy #Crazy #Crazy

Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички!

# 223
Тя тортата не бе шоколадова а сметанова с целувки а аз мразя такива но хапнах много малко  Mr. Green
лиде честита лентичка  bouquet
Аз сега ще кача малко мои снимки  Hug

# 224
  • София
ИлеHug май съм я изяла цялата !  Joy Но и от плодовата салатка не бих отказала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт